美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 又係減肥的時候啦~

唔好意思, 因為日頭要返工, 只係可以夜媽媽先上到網, 所以唔可以好快咁回覆, sorry!!

其實我會盡量將果份資料連同餐單scan 及整理好後, 就會e-mail俾各位, 我知你地一定好心急, 我會盡快架啦, 我都知夏天就到啦........

就原諒我的慢, 因日頭工作幾忙, 唔可以響公司做太多私人野.

joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

我都想知.請pm我.thank you!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

畀面勳章

Hi joly,

我都想要,吾該PM埋俾我 !

jjhwong
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

joly

我有興趣呀, 唔該pm比我呀, thx

大宅

hi joly:
我都想要,吾該PM埋俾我 ! thanks!

洋房

pls email to [email protected]

many thx

別墅

Dear joly,

Please PM to me too!! Thank you very much!!

大宅

我都想知有關資料呀~~~可以SEND D 料俾我嘛!!!
[email protected]

唔該晒!!!!

大宅

唔好意思我係想知芝麻卷 同 JOLYO既資料!!!!!

民房

Dear Joly,

Can you please PM the information to me too? I have just started keeping fit ar....but I just try to eat less oily food, seems not that efficient ar!!!

Thank you so much!!! Let's add oil togetheR :-P

大宅

joly

我有興趣呀, 唔該pm比我呀, thanks!!!!

民房

我都有興趣,吳該pm給我呀!!
多謝!

禁止訪問

大宅

咁多人都想要,不如post 出來啦

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

Dear Joly

水果消脂排毒法,我有興趣呀!!麻煩你可以pm我嗎

Gin-mom

洋房

Dear Joly

我都好想要呀....!!麻煩你可以pm我嘛
thx a lot

別墅

Pls pm me also. Thanks a lot!!

子爵府

咁多位媽咪~~我諗joly嘅專業意見及餐單係要比錢先可以得到嫁!

joly~~唔該晒你先啦!

(以下係joly的回覆)
寄件時間: 2006-04-08 23:09:06
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Re: 又係減肥的時候啦

餐單主要係有水果同配合必須的營養素, 餐單係營養專家推介同編制, 其實有堂上, 係響一間美容學院內, 由有營養智識的美容師教授, 教足四堂, 每堂兩粒鍾, 都只係$350, 仲教你點食法添, 不過四月好似無班, 但係如果你有興趣, 可直接call 我 91XX XXXX.

我有份餐單, 但係都幾大份, 我要影印, 因為份資料有解釋點解要食果d野, 同埋作用, 你會唔會有時間可以出黎呢, 我可以俾d資料你, 同埋同你解釋一下.
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至