美容扮靚

跳至

首頁
23456...19

尾頁

大宅

Re: OSIM 小魔師 定 OTO腰帶好?

我買咗 OSIM

大宅

sorry,chongamy...近日幾野做覆唔到你.
請問你而家仲要唔要.

-------------------------------------------------------
我問左啦,佢地話可以報左NO.先,但之後要攞張咭去過機,請問你邊間JUSCO方便呀,因為有J CARD會多95折呀
THANKS
-------------------------------------------------------

大宅

咁如果再用VIP CARD 如唔會咗有95折?

我見恆生個網頁有以下資料,請問大家買以上產品是不是都係有折呢?

OSIM
於 OSIM 陳 列 室 惠 顧 指 定 型 號 之 健 康 產 品 九 折
電 話 : 2790-2300

註 : 不 適 用 於 公 價 、 特 價 、 節 日 、 推 廣 及 / 或 指 定 貨 品 ; 或 不 適 用 於 百 貨 公 司 專 櫃 。

OTO
正 價 貨 品 九 折
電 話 : 2549-4611
--------------------------------------------------------

複式洋房

但係好似OTO及OSIM都係話而家做緊特價。遲o的唔知加唔加呢?
因為我試機時都見到好多人買。

珍珠宮

醒目開學勳章

係啦, oto 定 osim 好 d 呀?
都唔知買邊隻好?

複式洋房

我都想買呀,聽日去2間試下邊款好先決定

大宅

我12號訂貨, 今日先岩岩取(Osim)!

複式洋房

昨日買咗Oto, 下午用排毒program做肚腩10min, 晚上食完晚飯後唔駛10min即覺個肚"work緊",隨即攪肚痛,情況似前幾年食排毒美顏宝,排毒功效非常勁!

我個人認為

Osim
~ 有remote,方便好多
~ 機身輕巧些
^ 雙motors令力度無咁集中,motor又有可能損耗程度不一
^ 條帶較難調節不同身體部位

Otto
~ 力度集中好多
~ 排毒功能超正
~ 可利用不同長度的皮帶配合不同體位
~ 皮帶"襟"污穢好多
~ 有免息分期
^ 無remote,容易唔小心掂到D掣

大宅

oto係咪tx808嗰款呀????
我都唔知買唔買好

複式洋房

我買Oto Trimax TX-908, Sales話係最新呢個款。
我做分期12個月, 每月供$124, 都OK啦!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗住買Osim, 今日去試完都幾好, 不過我覺得好痕呀~~~

Sales話今日星期日及下星期一(19-20/3) 係Jusco吉日, J Card 有95折, 我諗住今個星期日去買~~~YEAH!!

噢~~不過佢地無貨呀, 買左之後要有貨先會call你去拎, 買完之後又要等多幾日先有得用....

複式洋房

Osim無貨?
我喺荃灣千色店見到有好多貨喎!
?-( ?-(

大宅

今日起千色店聽d sales講遲d osim會加價加到$1680~要買就快d喇~

男爵府

april28

咁請你keep住上來report好嗎?many thanks.
april28 寫道:
昨日買咗Oto, 下午用排毒program做肚腩10min, 晚上食完晚飯後唔駛10min即覺個肚"work緊",隨即攪肚痛,情況似前幾年食排毒美顏宝,排毒功效非常勁!

我個人認為

Osim
~ 有remote,方便好多
~ 機身輕巧些
^ 雙motors令力度無咁集中,motor又有可能損耗程度不一
^ 條帶較難調節不同身體部位

Otto
~ 力度集中好多
~ 排毒功能超正
~ 可利用不同長度的皮帶配合不同體位
~ 皮帶"襟"污穢好多
~ 有免息分期
^ 無remote,容易唔小心掂到D掣

大宅

好媽媽勳章

我個fd 今日去尖沙咀新世界 睇osim 賣緊1310..
平唔平
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

別墅

我上星期都買左呀,用左一星期啦,係幾掂,我d肥肉緊左,生完好鬆,要每日用先得囉,我有時一日用幾次,分別用係唔同的地方。
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

別墅

我都會買OSIM(HKSBC積分+$8XX).

大宅

memecat:
請問你係買左osim or oto呢?

memecat 寫道:
我上星期都買左呀,用左一星期啦,係幾掂,我d肥肉緊左,生完好鬆,要每日用先得囉,我有時一日用幾次,分別用係唔同的地方。

別墅

買左osim
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

大宅

究竟OTO可唔可以用在其他部位呢?OR只可以用在肚位?

首頁
23456...19

尾頁

跳至