潮流時尚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

回覆:Hermes 分享專區

其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀?

禁止訪問

引用:其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀? +

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆:peepee 的帖子

下!我唔用紙巾架,浄用手巾仔,甘實封我先啦

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀? +

原帖由 lengkwan 於 12-06-19 發表
其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀?
我都想知呀!搞到我剛買到嘅絲巾板嘅bracelets都唔敢post上嚟同大家分享呀!

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

希望多d jm 睇到, 請於版面發表

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

kekka  我re唔到!   發表於 12-6-20 00:48

大宅

有人投訴我地呢版咩?邊個咁無聊呀?

kekka  好多架... 因為睇潮版要塗防晒  發表於 12-6-20 00:49

侯爵府

引用:希望多d+jm+睇到,+請於版面發表+http://www

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
希望多d jm 睇到, 請於版面發表

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread& ...
你可唔可以代我講呀? 我都唔知佢做緊乜?! 冇得再分享H,C,不如玩番fb,或者其它forum! 呢版有好多有品味嘅JM!每天帶來好多快樂!奌解要攪我哋姐

伯爵府

hi all

one of a kind ba called me that my gp 36 all leather is available la. though it is in black color only, i m so so happy now ah.

btw today h stock 報料

canton rd

kelly wallet 淺粉藍

garden party all leathet in black 30cm.

男爵府

引用:Quote:原帖由+lengkwan+於+12-06-19+發表其

原帖由 alecmargaret 於 12-06-19 發表
我都想知呀!搞到我剛買到嘅絲巾板嘅bracelets都唔敢post上嚟同大家分享呀!

...
係米 Hermes.com US站個條?我今朝都落左order! 要左紅色!你呢?

侯爵府

lengkwan 發表於 12-6-19 22:34
有人投訴我地呢版咩?邊個咁無聊呀?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5165541

公爵府

alecmargaret 發表於 12-6-19 22:27

...
please show me your bracelets!!!

大宅

回覆 alsace0416 的帖子

I just bought GP 36 in black all leather too ! Really happy , that is my first H baby, Next target etoupe !

大宅

好奇怪,剛習慣又要轉 ,真係唔明點解要錦安排

禁止訪問

引用:Quote:lengkwan+發表於+12-6-19+22:34+有人

伯爵府

reli. where did u buy it? i m happy for u ah
my first h baby is cabag 天藍色. i will get other color too. haha

大宅

回覆:littlecheung 的帖子

嗰幾個C9唔抵得我地而講兩句就要搞到呢度改革,又比人小!洗唔洗呀!

侯爵府

Sammy1981 發表於 12-6-19 22:50
超!咁咪開版名牌區比我地囉!
一係開版$1000樓下洗費區比佢地!
話人哂命,不如話自己吃不到的蒲萄是酸的 ...
基本上, 自由講場每二星期就有一個post 話潮版係晒命版 / 多謝老公版嫁啦

kekka    發表於 12-6-20 00:51

大宅

My friend help me to bought at France today ! These are good price compare with hk.

大宅

What color will u get ?

禁止訪問

引用:嗰幾個C9唔抵得我地而講兩句就要搞到呢度改

首頁
23456...11

尾頁

跳至