跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 十二欄干十二釵*

mau:
笑 c 我同阿女啦, 初時我地以為貓女爬左上人地琴頂拍人個琴, 後來至知原來要我兩母女齊齊向右 rotate 個頭 90 度, 我家陣要向左拉筋鄧返勻條頸 :tongue:

呢個 duet 好 li hi 啊, 天衣無縫啊,一個正正經經負責 main melody, 一個扮 yundi lee 上身提供極有凝聚力的視覺聲音意象, 掀動現場觀眾情緒, 令一眾受眾如癡如醉, 呵呵呵

我唔識放 seed 上 bt, 我豬道咁做係 violate applicable laws & subject to criminal prosecution 添

禁止訪問

大宅

jelly,
:lol: :lol: 如果拎lee 個片段去interview 音小同德小, 會唔會即走!!! yundi lee 上身, 搞笑盧海鵬版本 查實都應該9成9...........係首樂章令人陶醉兼上身
小庭都應該識咁彈卦

你地可以睇片時rotate 個畫面嗎?? 拉筋再欣賞罷. 今晚唔好發惡夢.

男爵府

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

男爵府

mau ee
你照字面體, 都應該係一個好文靜,好淡定o既小婦人
何解你所生o既女兒, 會係咁個樣
我真係想噴飯, 佢好似大師級, 好投入,又望下隔離小朋友,又繼續「扮」彈
佢係o米睇過電視piano 表演?

有無長d 呀?

廷子真係好可愛好可愛 :mrgreen:

男爵府

米,

我問左而家wellcome冇得派印花la!!

唔係下嘩, 咁點解重擺隻wuwu 出來 :-| :-| 大件事 :-( 頭先小mi 重講緊wuwu ,mimi 想要 :-|

我見公司d 男女同樹枱上, 車車都有放wuwu,唔知佢o地肯唔肯讓隻wuwu 俾我個女

原來,做人呀媽,連印花都要儲, 我幾時變成咁 :cry:
上次為mi佢換章章, 下次唔知換咩

咩呀,
多謝關心, 我等緊運到

禁止訪問

大宅

mau,

有冇加長版呀?我覺得音小會收喎. 有板有眼,有一種自然流露既音樂感,先感動到佢自己,感動到合奏既姐姐仔,再而感動到我地呢班EE喎.

重掛住橙柑既杏仁s:

你地知唔知MBC拍左長今卡通?26集,好似都幾吸引,一定引死我地D第二代小杏仁.

大長今的夢

男爵府

辦公室政治之如何對付無能狒狒怪 :mrgreen:

民婦可以忍一個下屬, 佢有料,持才傲物, 脾氣怪裡怪氣
一個下屬懶, 不過佢可以帶到佢個人工多少少o既貨仔俾我,我可以隻眼開,隻眼閉
一個人身兼幾百項freelance,不過,對正職重有個普
一個成日想侵佔你o既領土,成日古古惑惑o既,同你比試

一個人無能,交唔出佢個人工o既貨仔, 重唔手起刀落對唔住自己啦, 阿之 :mrgreen: 出面好多人浮於事

大宅

米,
做人呀媽要與時並進呀 :lol:
你睇下有無得bid 啦. d 印花唔派喇, 但仲有得讓人收集&換領. 你試下啦. 仲有大約10日時間. 我試過係超市門外意外地執到印花tim 呀. 好魚but 又要汁.
mimi睇中左邊隻wuwu??

自問兒時少時青時都屬書文淡定處變不京型. 都唔知佢似邊果!!! mau生都係唔多聲氣. 唯有接受彈琴小朋友家長的一句大方得體既評論.
廷子又好似真係見過d 咁既彈琴片段 小朋友吸收力確實不可低估.
你睇得開心就得喇. 可唔可以止你嘔

大宅

熱情火火 寫道:
mau,我星期2放工同jess去TST香薰果樹, 妳去唔去??

去去去.

大宅

mia,
多謝報料. 好吸引呀. 有個尚宮畫得有點似韓尚宮.
好想快d 睇+買.

你實在慈悲為懷, 感動到我; 佢當時真有可能真係好感動. 當時我想抓緊一刻可愛duet, 一見佢咁強勁, 去到咁盡, 我即刻cut cut cut!!! 小妹妹好認真架. 我怕以後佢連摸下人家個琴都唔可以

男爵府

mau ee
mi 佢睇中o個隻係daudau
佢本來一攞就3隻, 我叫佢只可以要一隻,佢馬上放低白雪雪o個隻
橙, 我明天老笠都要笠隻番來, 佢瞓覺覺前好珍而重之俾o左婆婆o個5個印花同佢自己o個一個我
你都知佢幾好記性, 大件事

試過係超市門外意外地執到印花tim 呀. 好魚but 又要汁
有無打開個rubbish bin , 繼上次西裝友問攞章章, 我已經覺得好魚皮o架喇

廷子一定睇過先會扮得咁神似o者 你唔好睇小佢個腦仔, 創意爆晒分, 愈來愈意想不到
你記得佢扮跳水嗎 :mrgreen: :mrgreen:

我o地杏仁屋將來真係有位實力派+偶像派o既artist :mrgreen:

不過, 我「營」住廷子將來做女警 :mrgreen:

大宅

米,
有daudau咩??? 無呀!
有隻係蝴蝶犬, 好搶手好難見有貨番架!
老粒唔到點呀? 媽媽 :lol:
我, 守株待兔, 一次意外之花, 搞到我成日係惠康門前頭dup dup
女警, 唔好喇卦. 要揸bang bang 槍,會走火架.

今日與花花家去左大棠渡假村玩. 2位小妹妹+2位小弟弟(全部同齡)游裸泳, 好兩小無猜feel. 在更衣室內, 小廷子第一次見到男仔與女仔的不同. enforce 左佢上星期校內教導既'有何不同'! 非常好奇 我諗係時候要買定書睇

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

火,姣lee high 呀.
我醒起我要bid 番隻麥記小'大頭狗' 回來. 上week 係車上遺失小貴婦狗呀. 好河鏈. :cry: :cry:

米,
bid 番d 花花回來罷. mimi 會記住你對佢既承諾. :lol: :lol: :lol:

男爵府

mau ee
係灰色o架
老笠唔到……用上司欺壓手段,好乞人憎都做一次
或者, o係電台買過時段,或者叫mi 佢打電話上電台去森美小儀作出呼籲
在更衣室內, 小廷子第一次見到男仔與女仔的不同. enforce 左佢上星期校內教導既'有何不同'! 非常好奇 我諗係時候要買定書睇

純粹好奇 :mrgreen:
用我小mi o既角度,佢會伸手……

廷子

首頁

尾頁

跳至