家事百科

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好靚呀

秋田犬  thanks  發表於 11-6-23 18:14

大宅

最愛個面飽超人房呀

秋田犬  其實lee個房我都好鍾意,因為我知方間好少有同類的款式!  發表於 11-6-23 18:40
秋田犬  thanks  發表於 11-6-23 18:14

禁止訪問

民房

參考一下

秋田犬  睇唔到!  發表於 11-6-24 08:50

民房

參巧相片

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

城堡廳同麵包超人房都好靚呀
莫講話小朋友一定鍾意,我幾十歲都笑住睇睇見都開心,樓主真係有心思

秋田犬  謝謝你的欣賞,我都係第一次設計,所以真係花了不少時間!不過都值得!  發表於 11-6-24 08:52

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

秋田犬 why? 發表於 昨天 18:38

善用呢D位置囉, 放什物/飾物都好好睇, 真係用盡所以位置

大宅

Good~~好有心思!!!

大宅

星X家居設計 有FACEBOOK 啦!

Giant  星乜呀?  發表於 11-7-6 16:32

別墅

回覆:joe228 的帖子

Thanks

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

pandashannon 發表於 11-6-23 14:07
回覆 秋田犬 的帖子

真係好得, 請問d傢私在那裡買? 我屋企正準備裝修, 也有兩個小朋友.謝謝!
Me too; please pm 在那裡做的 thousand thanks!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主溫馨提示:
請直接PM有關會員查詢資料, 多謝合作!
若再出現類似回覆就即時關閉主題。
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

別墅

回覆 wong2323 的帖子

好多會員都會係帖子到回覆「請pm」,我唔見佢地的帖子會關閉?點解你就要關閉我個帖子,你似乎唔太公正……

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

秋田犬 發表於 11-7-3 21:43
回覆 wong2323 的帖子

好多會員都會係帖子到回覆「請pm」,我唔見佢地的帖子會關閉?點解你就要關閉我個帖 ...

親子王國版規
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3593043&extra=page%3D1
在使用本討論區之前,會員必須完全同意、接受並遵守版規。

禁止:

1) 與本討論區討論內容無關之文章(Off Topic)及不停在版面留下私人傳訊(PM)或電郵索取或提供資料,而沒有可讀性之文章

我早已經在#35提醒
"請直接PM有關會員查詢資料,以免阻礙版面討論,多謝合作!"
再在#73再次提醒"
請直接PM有關會員查詢資料, 多謝合作!"
若仍有會員在版面要求PM,根據版規就要關帖了!

如任何會員發現類似回覆,請按舉報鍵通知管理員,或以私人訊息通知版主處理。謝謝
!

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:我的新蝸居(城堡廳、麵包超人房、hello kitty 房)

大宅

畀面勳章

Good. Much time is spent on this project!

秋田犬  sure!  發表於 11-7-5 11:16

複式洋房

好抵, 好靚!

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解是micky mouse 床單,吾是麵包超人床單

秋田犬  我都想買麵包超人床單,唔知邊到有?  發表於 11-7-6 08:13

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

淨係細路床都三張, 好勁喎!!! 不過冇餐桌真係好唔方便呀, 人人攞住碟"碟頭飯"嚟食, 冇乜家庭feel喎, 冬天打邊爐點算呢? 仲有, 小朋友響邊度做功課呢? 定妳冇影張書枱出嚟咋? anyway, 個城堡遊樂區真係好好。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁

尾頁

跳至