自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我一路都覺佢係男人。 請野衰衰, 無樣似女人。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

上星期有個甘心情願同(老公)還賭債, 就似男人扮女人。

水晶宮

6299 發表於 24-2-3 16:42
两餸飯

劫先生?

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 22:37
我一路都覺佢係男人。 請野衰衰, 無樣似女人。

似係,有其他會員問過佢男定女,佢唔答,呢度好多男會員都大方光明正大,會答
一直跳過唔答好心虛

yeung_ma    發表於 24-2-4 11:39

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 22:38
上星期有個甘心情願同(老公)還賭債, 就似男人扮女人。

呢個無睇到唔知有

珍珠宮

20162016 發表於 24-2-3 22:38
劫先生?

水晶宮

6299 發表於 24-2-3 22:42
似係,有其他會員問過佢男定女,佢唔答,呢度好多男會員都大方光明正大,會答
一直跳過唔答好心虛
...

可能佢都唔知自己男定女

象牙宮

6299 發表於 24-2-3 22:43
呢個無睇到唔知有
呢個好鐘意話同男人有性, 上個身份話隻佬有2個仔, 初揾2萬,下個星期加到6萬,再十萬, 話自己doctor degree. 我話佢男扮女, 佢死咬住我話我屈佢唔係女人, 要舉報我。 結果封咗呢件陰陽人。

到上個post同老公還賭債, 我話佢係同一個人回魂, 佢又舉報我。

yeung_ma    發表於 24-2-4 11:39

公爵府

2024年龍年勳章

6299 發表於 24-2-3 22:35
呢度叫人jm閏蜜,即係默認自己係女人先咁叫
好多jm唔會留意會員名,佢用女人身份令人放下戒心 ...
呢類通通默認為基

公爵府

2024年龍年勳章

lily-of-valley 發表於 24-2-3 22:56
呢個好鐘意話同男人有性, 上個身份話隻佬有2個仔, 初揾2萬,下個星期加到6萬,再十萬, 話自己doctor deg ...
咁講有印象,但係唔記得名

象牙宮

6299 發表於 24-2-3 22:42
一直跳過唔答好心虛
...
呢D男扮女呃人, 通常話自己處女之身比件衰佬呃。

亦有個變態佬, 我地請bra, 邊隻質地靚, 著得靚, 佢當女人答咀。之後卒之封咗。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 22:56
呢個好鐘意話同男人有性, 上個身份話隻佬有2個仔, 初揾2萬,下個星期加到6萬,再十萬, 話自己doctor deg ...

要搵番睇下,暫時無頭緒是誰

珍珠宮

20162016 發表於 24-2-3 22:49
可能佢都唔知自己男定女

識上網派膠呃人,但唔識自己係男人定女人,登佢悲哀囉

象牙宮

凌陵綾 發表於 24-2-3 23:00
咁講有印象,但係唔記得名
封咗了, 唔記得咩名啦。
而家呢個回魂仲未封。

珍珠宮

凌陵綾 發表於 24-2-3 22:58
呢類通通默認為基

好多jm唔知認真作答 當佢係jm

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 23:03
呢D男扮女呃人, 通常話自己處女之身比件衰佬呃。

亦有個變態佬, 我地請bra, 邊隻質地靚, 著得靚, 佢 ...

咁變態
同呢個3送飯有得比

象牙宮

6299 發表於 24-2-3 23:03
要搵番睇下,暫時無頭緒是誰

有2個仔個條封咗
回魂呢條 結婚一年

你check吓

珍珠宮

6299 發表於 24-2-3 22:30
果個我都無留意,係佢之前叫其他人jm,又潛水一排以為佢收斂左,原來都係想繼續呃人 ...

其實咁簡單只係講自己係男人定女人都吾肯,都係有問題始終而家多騙子/黐線佬,唔知佢係傻嘅定有乜目的….總之奇奇怪怪,都係避之則吉,小心啲好

象牙宮

6299 發表於 24-2-3 23:09
咁變態
同呢個3送飯有得比
有條好耐, 工人版, 有人話工人開始坐梳化, 有件野, 話人梳化好貴咩? 做乜唔比工人坐? 人人平等喎, 一齊坐why not?

比我見到件野在第二D post話我個老婆點點點。
我話佢係男人, 佢舉報我話我好話佢, 之後佢用老婆身份鬧我。 結果件變態佬封咗。

你揾吓
工人開始坐梳化

版主唔該查核一下我向lily-of-valley的投訴

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-2-3 23:09
有2個仔個條封咗
回魂呢條 結婚一年

呢度好多膠人鍾意回魂,而家呢個三送飯可能都係

首頁
23456...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊