自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

LANG060221 發表於 23-9-30 00:34
撐咗,喺K11某檔排20分鐘用$40買咗杯冰加3片檸檬,叫佢少冰唔得,原來成杯嘢就只有冰,茶係少得可憐,仲要 ...

得佢一檔,又好熱,加上有d氣氛咁,我眼見有10幾人排隊買

子爵府

撐左

子爵府

pomanlife 發表於 23-9-29 22:41
我撐左

出左糧,豪氣地撐左五蚊雞

這好玩

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Chunyan 發表於 23-9-30 10:33
撐左

撐左邊個場啊?

珍珠宮

pomanlife 發表於 23-9-29 22:41
我撐左

出左糧,豪氣地撐左五蚊雞

呢個好好玩,童年回憶

水晶宮

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 23-9-30 10:45
撐左邊個場啊?

今晚再去撑嗎

大宅

冇出街

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

KWHeidi 發表於 23-9-30 11:33
今晚再去撑嗎

唔去喇,減少消費

大宅

好玩

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

LANG060221 發表於 23-9-30 00:34
撐咗,喺K11某檔排20分鐘用$40買咗杯冰加3片檸檬,叫佢少冰唔得,原來成杯嘢就只有冰,茶係少得可憐,仲要 ...

其實外地凍飲係咁
麥當勞汽水7成冰,台飲方便在可以叫少冰,泰國仲衰,少冰杯嘢甜到飲唔落

水晶宮

回覆樓主:

唔會撐, 因為我冇錢

彩鑽殿

女管家三田 發表於 23-9-30 13:35
其實外地凍飲係咁
麥當勞汽水7成冰,台飲方便在可以叫少冰,泰國仲衰,少冰杯嘢甜到飲唔落
...

泰國梗係飲新鮮椰子

大宅

女管家三田 發表於 23-9-30 13:35
其實外地凍飲係咁
...

咩外地,我講緊香港人搵自己人笨,所以咁多人北上都唔留港消費

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

撑! 不過入唔到囉! 我成家有份撘港鐵來回混吉㗎!

彩鑽殿

Gorgor0612 發表於 23-9-30 14:23
撑! 不過入唔到囉! 我成家有份撘港鐵來回混吉㗎!

你做咩搞到咁夜呀?

子爵府

noel2010 發表於 23-9-29 23:12
這個葵廣賣$2

地段唔同嘛!

珍珠宮

pomanlife 發表於 23-9-30 17:37
你做咩搞到咁夜呀?

食完飯坐下,去過厕所換下衫,差不多啦!9點鬆D出門口,去到22:10分,但如果佢9:00 已經封,我再早出門口都無用喎

彩鑽殿

Gorgor0612 發表於 23-9-30 18:48
食完飯坐下,去過厕所換下衫,差不多啦!9點鬆D出門口,去到22:10分,但如果佢9:00 已經封,我再早出門口 ...

我地早早食飯就坐電車出去,昨天電車免費

珍珠宮

pomanlife 發表於 23-9-30 19:18
我地早早食飯就坐電車出去,昨天電車免費

如果我由東區撘電車,去到真係要23 點喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊