自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小玲太太 發表於 22-7-30 22:31
樓主,你有冇睇bk嗰個
公司女同事一片愁雲慘霧個post呀?
我都覺得好多人留言既都無人性架。

幾乎9成mirror/viu 相關的帖都大把無人性留言,今次件事更睇到好多人為鬧而鬧

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好過份

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

FionaWong0118 發表於 22-7-30 22:35
垃圾連登真係睇壞人,我入去幾次真係頂唔順,之後從冇入過

係呀,好邪惡

珍珠宮

熊熊老婆 發表於 22-7-30 21:54
但係傳出嚟同埋傾得好開心嘅,係我班飽讀詩書嘅黃同事!

對大人我唔再抱咩希望。可憐嘅係佢地入房閂埋門唔知同 d 細路講乜

子爵府

karenlyk 發表於 22-7-31 09:01
幾乎9成mirror/viu 相關的帖都大把無人性留言,今次件事更睇到好多人為鬧而鬧
...

係呀,好恐怖,好惡毒,總之mirror做乜, 班haters 都可以話係錯。班人真係鬧到興起,上哂腦。
我唔係鏡粉但真係支持百花齊放

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小玲太太 發表於 22-7-31 10:29
係呀,好恐怖,好惡毒,總之mirror做乜, 班haters 都可以話係錯。班人真係鬧到興起,上哂腦。
我唔係鏡粉 ...

我唔睇聲夢但唔會走去追住人哋鬧,你睇下隔離舖班人幾恐怖
話完1個再話12個,直頭要佢哋切腹為止。
常常話人網暴tbb,佢哋做緊同一樣嘢

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

冇左人性,乜都講得出

珍珠宮

熊熊老婆 發表於 22-7-30 21:38
人哋而家危殆喺醫院,
點解要出埋呢啲咁嘅圖?
出事之後為咗安全要檢查設備,有乜嘢問題?

呢啲人都腦有問題嘅,呢度都唔少吖

公爵府

呢個世界係咁,網上點吹都得又唔冼見樣,佢哋唔積陰德姐,話時話,呢度都大把啦

禁止訪問

公爵府

小玲太太 發表於 22-7-31 10:29
我唔係鏡粉 ...

算啦口係人哋度,佢哋講完我哋又唔會小忽肉既

珍珠宮

kalong 發表於 22-7-30 21:49
自從2019年, 引發左好多無良心既人, 不只青年, 老中青都有, 令人心寒
除了教育要整頓, 黑傳媒 ...

公爵府

牛年勳章

jinnyangel 發表於 22-7-31 11:53
認同呀 成個社會的人都唔知係唔係因為窮富 定呢兩年疫情搞到出好多問題
教育同父母真係要好好把關
...

你叫教育界把關?

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

popocat 發表於 22-7-30 21:50
其實楊局長的確係表達得唔好

其實佢做教育局局長時已經做得唔好,佢做咩位都唔方好

珍珠宮

小星星1 發表於 22-7-31 11:52
呢啲人都腦有問題嘅,呢度都唔少吖

有啲人連登、乜登唔鬧,樓主post 嘅link入面嘅人唔鬧,卻鬧bk 嘅人,重重覆覆講bk 嘅留言幾無人性,但事實9成係鄧傷者不值,祝福佢的說話就偏偏唔提

Prosperous    發表於 22-8-1 01:40

子爵府

我今朝睇到個post都係好冇人性,嗰個樓主話傷者前世一定做劊子手,所以今世受到報應,嗰個樓主真係黑心到一個點。
我立即舉報咗,唔知有冇俾人封舖。

子爵府

mmpo 發表於 22-7-31 11:54

把口同連登差唔多架咋,只係呢度唔比講粗口。
所以我唔上連登,但在bk都咁無人性咁恐怖呢,我睇100個留言咪忍唔住出一次聲

子爵府

mmpo 發表於 22-7-31 11:54

呢個post都入埋黎鬧,好心啦,心理變態

侯爵府

ill 發表於 22-7-31 12:05
我今朝睇到個post都係好冇人性,嗰個樓主話傷者前世一定做劊子手,所以今世受到報應,嗰個樓主真係黑心到一 ...

果個post好明顯係想挑起事端, 立心不良。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

kalong 發表於 22-7-30 21:49
自從2019年, 引發左好多無良心既人, 不只青年, 老中青都有, 令人心寒
除了教育要整頓, 黑傳媒 ...

英美政府在97年前、已經策劃洗腦香港小孩同青少年、留意一下現在的大學生、無論男女都粗口連篇、就連最簡單的填詞、亦填都好似小學生甘,香港教育已經爛咗30年。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至