影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

有興趣生米可訂閱youtube「周深粉絲後援會」,佢地好有心,將深深一直以來既所有演出都分類歸檔,真係睇到你禿頭 [/smile。另有個Artist_0929拍既片係超級唯美,用心又靚又清修音又好,現場拍到好似官拍咁,好享受,也是值得訂閱。
然後如唔想再深入中毒,就千寄唔好下載B站,即Bilibili呢個apps, 係萬劫不復之apps, 一入去打周深2個字,就唔駛訓架啦
好,今日分享到呢度

珍珠宮

co102co 發表於 20-9-16 07:19
我最鍾意搵佢n年前既野黎睇,大家有興趣可以搵番一啲綜藝睇,深深既可愛性格一直沒變:如拜見小師博,挑戰 ...

挑戰好聲音其中有首好男人,超正!唱得好man

男爵府

紫翹 發表於 20-9-16 08:07

係呀,一出場企係樓梯上向女嘉賓拋眉眼個個眼神真係太過份,個樣好pure但已滲出現在的一點點妖勁

其他女仔都大讚佢令人暖心感動好man既舉動行為,這個男孩真係台上台下都是純真小暖男。

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 07:18
有,我可以話自己算超級生米,雖只入坑短短2個幾月,但有關深深既所有野我都唔會放過,為左佢我仲youtube ...

我自問已經好瘋狂,你仲狂過我,我睇片要飛廣告,有時又要等佢load

有人話佢翻唱後首歌就好似係佢原唱咁

你最初係點知道周深架?

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 08:53

我自問已經好瘋狂,你仲狂過我,我睇片要飛廣告,有時 ...

返外家時我爸介紹的,話呢個後生仔同李克勤唱歌好好聽,狂迫我睇片,那時就只覺得唱得好好聽,粵語好好,但人唔算吸引(我一向比較鐘意高大靚仔 ),到爸比埋我聽達拉崩巴,就開始忍唔住要睇晒成首,覺得咩料咁勁既呢個靚仔,我一向鐘意睇musical,所以說對深深開始好有興趣。回家就開始起佢底,知道佢係好聲音出黎,一睇完歡顏就出事,全身毛管動,o晒咀,之後就永不超生,返唔到轉頭

子爵府

我最鍾意搵佢n年前既野黎睇,大家有興趣可以搵番一啲綜藝睇,深深既可愛性格一直沒變:如拜見小師博,挑戰 ...

咁你有時有冇睇下面d留言,我好鍾意睇人讚佢,我欣賞同感動於佢咁多年仍然初心不變,佢仍然係當初果個愛唱歌會在半夜發翻唱的卡布,佢混跡娛圈咁多年,仍然乾淨如初,冇被名利污染,試問幾多人做到?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

有興趣生米可訂閱youtube「周深粉絲後援會」,佢地好有心,將深深一直以來既所有演出都分類歸檔,真係睇到 ...

我除左b站,其他都有訂閱,你有冇睇佢微博?佢會覆粉絲留言架
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

紫翹 發表於 20-9-16 08:07

係邊首呀?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 08:13
係呀,一出場企係樓梯上向女嘉賓拋眉眼個個眼神真係太過份,個樣好pure但已滲出現在的一點點妖勁 ...

佢係好照顧身邊人架,春游2都有好多細節見人品既動作,唔知你有冇發現呢?
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:02
咁你有時有冇睇下面d留言,我好鍾意睇人讚佢,我欣賞同感動於佢咁多年仍然初心不變,佢仍然係當初果個愛唱 ...

有啦,我真係痴左線架,我一定會睇埋啲留言架,我又係好鍾意睇人讚佢,好似自己仔咁
所以睇一條片要睇幾次,一次就縮細睇留言,一。次又要放番大專心聽歌,一次又要專心睇表情 ,你話我係咪痴線?!但我仲要係一個40多歲媽媽(好彩心境樣都算keep到 ),呢啲瘋狂行為又唔可以係呀女面前太表現,咪成日等佢地訓晒先黎癲,累死了。

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 08:59
返外家時我爸介紹的,話呢個後生仔同李克勤唱歌好好聽,狂迫我睇片,那時就只覺得唱得好好聽,粵語好好, ...

你講得好搞笑,哈哈

其實我覺得我們的歌裏面佢著d衫同埋化妝真係好唔掂呀,你覺唔覺?攪到我唔係幾想再翻睇我們的歌
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 09:07
有啦,我真係痴左線架,我一定會睇埋啲留言架,我又係好鍾意睇人讚佢,好似自己仔咁 。
所以睇一 ...

我都40多歲,不過我單身,我可以點幻想都得,係咪好羨慕我呢? 我真係瘋狂到想佢做我老公,但我知冇可能
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

珍珠宮

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:05
係邊首呀?

好男人

男爵府

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:10
你講得好搞笑,哈哈

其實我覺得我們的歌裏面佢著d衫同埋化妝真係好唔掂呀,你覺唔覺?攪到我唔係幾想再翻 ...

都覺架,衫我意見不大,但成日覺得化得太濃眉有時畫太幼,攪到唔認識深深既人覺得他好女人型。我只希望其實唔駛化咁白同太紅唇。

水晶宮

rainbowworld 發表於 20-9-16 09:10
你講得好搞笑,哈哈

其實我覺得我們的歌裏面佢著d衫同埋化妝真係好唔掂呀,你覺唔覺?攪到我唔係幾想再翻 ...

我反而覺得我們的歌嘅妝髮造形算好睇(vs聲入人心),不過佢成立工作室之後嘅造型更好看

男爵府

嘩,原來又多了一個深深嘅帖(emoji)(emoji)
我係聲入人心時入坑,我去年已經開過一個周深帖推介深深,近期又有兩個深深帖,似乎深深已被很多香港人留意,好開心。臨老學追星,瘋狂喜歡周深,我每天也為深深打榜,覺得很充實很快樂

水晶宮

co102co 發表於 20-9-16 09:18
都覺架,衫我意見不大,但成日覺得化得太濃眉有時畫太幼,攪到唔認識深深既人覺得他好女人型。我只希望其 ...

我們的歌果期深深真係特別白,我最初都以為係粉底太淺色,後來留意下佢雙手,真係咁白! 之後仲見過佢去採排未上妝d相,都係好白! 同現時比,佢今年真係曬黑左好多,可能多左戶外綜藝,睇春遊2素顏見到面頸和心口2截色,新手駕到時明顯粉底要搽白d

子爵府

紫翹 發表於 20-9-16 09:16
好男人

得閒去睇下,thx
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

男爵府

Elenalan 發表於 20-9-16 09:37
我們的歌果期深深真係特別白,我最初都以為係粉底太淺色,後來留意下佢雙手,真係咁白! 之後仲見過佢去採 ...

佢本身又真係超白既

子爵府

co102co 發表於 20-9-16 09:18
都覺架,衫我意見不大,但成日覺得化得太濃眉有時畫太幼,攪到唔認識深深既人覺得他好女人型。我只希望其 ...

係囉,佢已經比人話女人聲,唔想再比人話佢女人型
幻術構成的曲譜裏
       盡是人世的辛酸與苦澀
             心之逆旅 華胥為引

首頁

尾頁

跳至