自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cbeyond 發表於 20-4-4 14:25
黃店邊有人敢投訴, 唔怕被起底咩
會唔會就係俾啲黃人搞到今日咁嘅局面?

珊瑚宮

zxzx 發表於 20-4-4 14:18
我同家人都訂咗共20盒,佢唔係平,level 1 成$150但易訂,我屋企好多人所以有需要。
我家人係衰爸爸 ...

買現貨, 現在都好易買到

水晶宮

happymama11 發表於 20-4-4 13:55
我都好想知道, 如果間口罩公司本身無問題, 而係FB方面出什麼問題而誤會封人專頁, 製造恐慌, 言論壓力...迫 ...

我喺fb見到有人收到退款了 (信用咭付款)。

我估間店應該係俾人狂report所以俾fb封page...同行如敵國...再加上可能有部份神經過敏嘅hk人好鍾意投訴和郁d就叫(或已經)報警,一下子咁多人查詢又恐嚇報警,CS有幾人點覆得切?間店咪一次過出通告話全部退款囉。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Elenalan 發表於 20-4-4 14:35

我估間店應該係俾人狂report所以俾fb封page...同行如敵國...再 ...

如果真係咁,又白白又冇咗1間有heart嘅香港製造口罩公司

水晶宮

happymama11 發表於 20-4-4 14:42
如果真係咁,又白白又冇咗1間有heart嘅香港製造口罩公司

有冇heart真係唔知,只係覺得喺hk做CS真係好難。

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-4-4 14:43
有冇heart真係唔知,只係覺得喺hk做CS真係好難。

當佢有heart啦

珊瑚宮

Elenalan 發表於 20-4-4 14:35

我估間店應該係俾人狂report所以俾fb封page...同行如敵國...再 ...

唔知原因被fb封, 投訴應該唔夠口罩工廠多啦。
$20盒口罩都大把顏色人網上唱,佢都未被封
衰爸爸嘈到咁, 報晒警都未被封

伯爵府

cbeyond 發表於 20-4-4 14:35

我唔識分,怕買到假!特別要比四大長老去醫院診用。
而家只係慳住用新年前買嘅果幾盒咋!

公爵府

fb摺左就唔可以繼續生產?唔明!

珍珠宮

小華子 發表於 20-4-4 14:57
fb摺左就唔可以繼續生產?唔明!

佢有話退晒款之後,專心造口罩,又冇話摺埋

珊瑚宮

zxzx 發表於 20-4-4 14:56

我唔識分,怕買到假!特別要比四大長老去醫院診用。

大型連鎖店買
sasa, 卓悅價格貴左, 無咁多人買, 好晏都有貨
watson呢幾日都有口罩賣, 話萬寧今日都有kf94

伯爵府

cbeyond 發表於 20-4-4 15:09
大型連鎖店買
sasa, 卓悅價格貴左, 無咁多人買, 好晏都有貨
watson呢幾日都有口罩賣, 話萬寧今日都有kf94

好的,試吓!謝謝你

wcpcelia    發表於 20-4-4 16:03

珊瑚宮

zxzx 發表於 20-4-4 15:11
好的,試吓!謝謝你

或者你可能留意吓新聞, 我知月中有隻香港出的可換濾芯口罩, 可用幾十次, 應該平過外國貨

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望大家盡快收到退款呀

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

訂左4盒,而家即刻由富戶變返貧窮戶

男爵府

2018復活節勳章

cbeyond 發表於 20-4-4 14:35

今午行過sasx/卓x,全部係CN/越南有認證,賣緊$178-230,不過掙扎左好耐...都唔敢買

珊瑚宮

isamlum 發表於 20-4-4 16:17
今午行過sasx/卓x,全部係CN/越南有認證,賣緊$178-230,不過掙扎左好耐...都唔敢買
...

有隻愛的家, 香港牌子, 中國做, BFE+PFE, $188 50隻
我剛剛都係卓悅, 見多人買喎。

男爵府

2018復活節勳章

cbeyond 發表於 20-4-4 16:20
有隻愛的家, 香港牌子, 中國做, BFE+PFE, $188 50隻
...

我見(綠色熊仔樣),一樣係大陸做 ,我工作上會接觸國内認證機構...所以信心不大

男爵府

2018復活節勳章

cbeyond 發表於 20-4-4 16:20
...

我見(綠色熊仔樣),一樣係大陸做 ,我工作上會接觸國内認證機構...所以信心不大

公爵府

happymama11 發表於 20-4-4 15:00
佢有話退晒款之後,專心造口罩,又冇話摺埋

咁點解要退款?照做咪得。

首頁
23456...9

尾頁

跳至