自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原來CSL呢輪咁進取,我都係12月先到期,7月尾打黎續約,$298,12gb+用量皇,2gb大灣區,加Now-e機頂盒送兩年HBO GO!
我見CSL用咗幾年好地地,費時轉台咪續兩年囉!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FUNGSN 發表於 19-8-8 23:33
咁我睇下幾時收到email先。

如果真係我都想跟返你呢個價續,因為現在佢開比我220,6G之後用量王,我知有21mb ,不過用開全速怕會好慢

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 23:55
如果真係我都想跟返你呢個價續,因為現在佢開比我220,6G之後用量王,我知有21mb ,不過用開全速怕會好慢
...

你同佢講下,佢話送機頂盒俾我睇YouTube..Vic, 我唔要,就揀咗100分鐘漫遊。

wcpcelia    發表於 19-8-9 14:13

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FUNGSN 發表於 19-8-8 23:57
你同佢講下,佢話送機頂盒俾我睇YouTube..Vic, 我唔要,就揀咗100分鐘漫遊。
...

吾使送野比我啦,我淨係想平乍

大宅

JJBG 發表於 19-6-29 22:16
已續,$246,12gb+用量皇,2gb大灣區

我都系呢個PLAN,$218,現在CSL收到好差

伯爵府

2024勳章

燚然 發表於 19-7-10 16:20
我12月到期,而家幾乎日日來電 ( 相中來電紀錄),原來打算續都要重新考慮其他供應商,太騷擾喇。 :anger ...

佢係可以日日打幾次來架
好似我欠左佢咁
上次我鬧爆左佢
因為佢係咁煩住我,我唔會再用

伯爵府

2024勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 23:55
...

我呀⋯⋯依家就是用,用量皇
但當我啟動左既時候,我個電話係可以完全唔動架!廢到爆

雲母殿

Sakuraohno 發表於 19-8-9 12:19
我呀⋯⋯依家就是用,用量皇
但當我啟動左既時候,我個電話係可以完全唔動架!廢到爆
...

我今個月都爆左,而家用緊用量王,但係我又OK喎,可能我唔係繁忙時間用

侯爵府

回覆樓主:

我11月到期, 早兩個月開始已經日日打幾次, 我用小熊截住唔聽, 佢就轉而send短訊, 今次我一定會轉台, 應該會轉去中移動, $148 有20GB + 2GB 大中華/ 全速4.5G /

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我發現真係轉台先有 jetso 的,以前一向用 CSL 多年後來走左、最近見到 promote , Family plan 4 張卡,4.5G 全無限分鐘同數據,主卡送 2GB 內地數據,每張副卡送 1GB, 成個 plan 只 $424 ,36 個月約、為起每張卡 $106,可再多加一張 $58,即 $474,咁每張卡只 $94.8

CSL, 全速、全無限,我想佢應最抵了,所以應又會轉回來啦

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

karcy 發表於 19-8-9 03:11
我都系呢個PLAN,$218,現在CSL收到好差

你比我平幾十蚊。暫時我覺得ok ar, 但唔知點解有時會收唔到電話(係同一地方)

瑪瑙宮

大廚勳章

pinky-peach 發表於 19-6-20 18:16
剛打黎sell我$266 無限數據+2gb大陸數據唔知有無人近排續左約呢?

請問你最後有冇續到啊?

1010?123?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

伯爵府

seaheart88 發表於 19-8-10 22:32
請問你最後有冇續到啊?

1010?123?

未續呀,佢成日打黎,再無接過

瑪瑙宮

大廚勳章

pinky-peach 發表於 19-8-10 23:08
未續呀,佢成日打黎,再無接過

我個合約都10月會完。。佢今日俾咗個價目我。。不過我覺得好貴囉316。。 無限。。。其他就乜都冇啦
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

JJBG 發表於 19-6-29 22:16
已續,$246,12gb+用量皇,2gb大灣區

可以pm sales電話?thx

首頁

尾頁