自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

renemeow 發表於 19-5-10 19:28
奶奶叫老公去佢到整電腦老爺都係度,講講下係度喊話自從佢結婚後少見左、唔似母子關係、話老公同佢傾少左計 ...

買底褲沒問題啊

大宅

回覆樓主:

我奶奶想控制哂我地所有人包括我老爺,我老公由細俾佢控制住要迫住做哂佢所以指令,同同學傾電話佢會用另一個電話偷聽,中意講大話同做戲自己外家怕佢成日唔預佢,我老爺唔敢見佢自己阿媽好耐,因為老公麻麻幾十年前已經唔中意我奶奶我老爺接左order唔俾見,我老公都怕佢阿媽少少野就好似俾人落口供好多問題,總之咩都要俾佢知道佢上黎我地到好似驗樓咁check我地廁所櫃同scan所有野,想要埋我地屋企鎖時,時同我媽出街佢會問去左邊有冇買野買得多唔多食過咩,上去佢到好中意每次借d意話俾d濕星野就去翻開我手袋放入去,底褲方面佢係做俾我睇話自己同個仔好close就算你係老婆又點

大宅

回覆樓主:

控制狂+妄想症佢中意幻想同埋成日諗人衰永遠陰謀論方向睇人,有次叫埋佢地一齊去玩住一晚訂左兩房我老公細佬改變主意要join就建議細佬訓梳化牀o唔ok,我老公話一晚梳化牀如果係我一支公覺得冇咩所謂,我奶奶好大反應(自細偏心細仔)就話:你可以訓梳化牀你細佬同你老婆一張床一間房,我老公嬲到出煙覺得佢阿媽冇口德,其實唔係今時今日如果佢唔like咩都講得出口

大宅

其實老實講如果知道奶奶咁犀利我未必同我老公一齊,始終結婚係兩個家庭嘅事

侯爵府

好媽媽勳章

renemeow 發表於 19-5-10 22:51
控制狂+妄想症佢中意幻想同埋成日諗人衰永遠陰謀論方向睇人,有次叫埋佢地一齊去玩住一晚訂左兩房我老公細 ...

叫個大仔訓梳化牀,大新抱同細仔一齊瞓一張床 ,咁都得

子爵府

控制狂+妄想症佢中意幻想同埋成日諗人衰永遠陰謀論方向睇人,有次叫埋佢地一齊去玩住一晚訂左兩房我老公細 ...

佢細佬同你一張床都講得出,好得人驚

男爵府

回覆樓主:

我99會買底衫、底褲、睡衣、恤衫、襪、水果、藥材 (仲有好多)俾我c6,我好ok呀!c6肯著肯用就好,只係唔想浪費。

我99亦送過底褲和底衫俾我,係佢買咗返屋企試完唔啱著(可能特價冇得即場試),我見款式都正常(剩色冇乜款嗰D),啱著都照單全收㗎

wcpcelia    發表於 19-5-11 10:06

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你99完全冇諗過道唔道德?好誇張喎!係我既話,佢當時講出口我一定忍唔住爆佢!

珍珠宮

youhello507 發表於 19-5-10 20:03
第時你個仔咁對你,你會點?

Congratulations law

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

renemeow 發表於 19-5-10 22:55
其實老實講如果知道奶奶咁犀利我未必同我老公一齊,始終結婚係兩個家庭嘅事
...

如果你老公知道佢呀媽咩料就唔駛驚啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

咁。。都。。講。。得。。出。。!

你奶奶真係極品

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

renemeow 發表於 19-5-10 22:55
...
最緊要係你老公同你同一陣線,企喺你嗰邊。

大宅

將來我做奶奶首要會互相尊重,唔好干涉佢地私隱唔好做一個討人厭同埋有品德嘅奶奶,始終结左婚就有自己一頭家唔容易自己都經歷緊,兒孫自有兒孫福當然會掛住佢地

男爵府

我的育兒心得勳章

renemeow 發表於 19-5-10 22:38
我奶奶想控制哂我地所有人包括我老爺,我老公由細俾佢控制住要迫住做哂佢所以指令,同同學傾電話佢會用另一 ...

咁你唔好中計,唔好理佢地兩母子之間嘅事。如果奶奶上來你屋企,干涉到你咪客氣地講,唔關佢事,再交返個波比老公。

底褲方面,千祈唔好俾任何反應,真心close要用買底褲來表達咩,買要褲嘛,底褲又唔係著係面

男爵府

我的育兒心得勳章

下!?

點可以同叔仔同房,都唔方便,我仔大啲,我都唔想同佢同酒店房呀,佢細,我無計咋

翡翠宮

回覆樓主:

你老公自己應付咪得囉

伯爵府

爭仔

伯爵府

咁幼稚既
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

子爵府

開心吸收勳章

人地兩母子嘅野,我唔理,唔阻止亦冇鼓勵,你想見你媽你仔,冇人阻到

但唔好搞到我,來踩我場,否則

大宅

呢d奶奶我會叫老公自己entertain佢,佢要見孫咪叫老公自己帶返去,自己約朋友行下街咪仲好

首頁
23456...8

尾頁

跳至