跳至

首頁

尾頁

大宅

下US10 冇聽錯麻

原帖由 cookiengau 於 09-4-24 00:37 發表
女仔us 6.5?? 唔系化? 比文文呀??
hehe 都有對新addidas未開,我相信好快開,系us 10

btw, 到﹗

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

係呀, 上次去鞋倉買咗 us 12 & us 10 畀佢哋 2 個, 而家著 just fit 囉 !

我就真係怕佢哋腳大, 似佢哋 d 表姐表哥就弊喇, 下下要去搵 d 外國 sizes 先啱 !

原帖由 chickenwing2006 於 09-4-24 01:42 發表
natalie 個仔好似都係 us 10 .... 我地呢 d
us 6.5 真係慳好多 !!

係呢 .... 甘 wayne 而家幾大 ?? 會唔會
佢腳仔會大得快 d 呀 .... 可能男仔會大
骨 d 呀

...

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

事前同晴晴講好咗先嘛 !

玩到幾時就要走架啦, 佢哋係明架, 下次試下啦 !

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 10:46 發表
咁短時間玩,CASH 肯走?

晴晴一定唔肯走,上次同佢去大埔RIDE BICYCLE佢都唔肯走, 一見到CARPARK 就喊

瑪瑙宮

妳畀咗 cash ma 先喇 !

我仲欠好多, 有排發散晒人拎呀 ! mouth:

原帖由 jlac 於 09-4-24 12:00 發表
乜原來係呢個, 我呀媽屋企有10個8個, 星期日比你啦

男爵府

但晴晴好'long lai',要慢慢教
原帖由 hallonatalie 於 09-4-24 12:32 發表
事前同晴晴講好咗先嘛 !

玩到幾時就要走架啦, 佢哋係明架, 下次試下啦 !

男爵府

你地咁好人緣,一呼百應
原帖由 hallonatalie 於 09-4-24 12:33 發表
妳畀咗 cash ma 先喇 !

我仲欠好多, 有排發散晒人拎呀 ! mouth:mouth:" />

瑪瑙宮

睇唔出喎 ! mouth:

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 12:36 發表
但晴晴好'long lai',要慢慢教

瑪瑙宮

多謝大家畀面啫 !

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 12:37 發表
你地咁好人緣,一呼百應

瑪瑙宮

好媽媽勳章

OK 架, 都玩哂佢要玩個 d .....
係無睇 parade 姐 !

同埋佢都 g 唔會玩到好夜, 佢自己都
無油啦 ..... 我囡係玩到 6 - 7 個鐘就
要 nap , 無咩幾多日全日唔 nap 架 !

touch wood 唔發 tin , 佢都 ok ....
但一發 tin 都係勁 " long 黎 " 架 !!

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 10:46 發表
咁短時間玩,CASH 肯走?

晴晴一定唔肯走,上次同佢去大埔RIDE BICYCLE佢都唔肯走, 一見到CARPARK 就喊

瑪瑙宮

好媽媽勳章

nic ma,

真係架 .... us 10 都大有人在, 我地 d
細腳叫好好彩啦 !

唔係換腳換甘密 , 真係多多都唔夠呀 !!

原帖由 jlac 於 09-4-24 12:09 發表
下US10 冇聽錯麻

瑪瑙宮

點只呀, 換衫換褲換鞋一齊嚟啦 !

我兩個寶貝又好似標高咗 d, 亞囡套夏季校服裙諗住著埋出年 K3, 而家睇怕今年九月開學前又要買過新一套喇 !

今早亞囝著便服返學開生日會, 著條長褲買咗無幾耐咋, 今早著時吊腳嘅 ! mouth:

原帖由 chickenwing2006 於 09-4-24 15:33 發表
nic ma,

細腳叫好好彩啦 !

子爵府

淳淳us6仲有大呀, 你話佢係咪唔駛買鞋呀.

原帖由 chickenwing2006 於 09-4-24 15:33 發表
nic ma,

細腳叫好好彩啦 !

男爵府

夏天就到,當4個骨褲著
原帖由 hallonatalie 於 09-4-24 16:03 發表

點只呀, 換衫換褲換鞋一齊嚟啦 !

我兩個寶貝又好似標高咗 d, 亞囡套夏季校服裙諗住著埋出年 K3, 而家睇怕今年九月開學前又要買過新一套喇 !

今早亞囝著便服返學開生日會, 著條長褲買 ...

男爵府

佢係屋企好'long lai',但一出街就好'c文'
原帖由 hallonatalie 於 09-4-24 12:39 發表
睇唔出喎 ! mouth:mouth:" />

瑪瑙宮

no la, 夏天通常著短褲咋 !

都係留起轉送畀其他人喇 !

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 17:47 發表
夏天就到,當4個骨褲著

瑪瑙宮

個個小朋友都係出街 vs 屋企, 2 個人嚟架啦 !

原帖由 catmilkw 於 09-4-24 17:49 發表
佢係屋企好'long lai',但一出街就好'c文'

男爵府

去沙灘同玩就著短褲,飲茶我俾佢著長褲,因冷氣好大,我怕冷親佢uote]原帖由 hallonatalie 於 09-4-25 10:45 發表
no la, 夏天通常著短褲咋 !

都係留起轉送畀其他人喇 !

[/quote]

男爵府

今日晴晴返第一日playgroup,但老公仲係瀋陽,99&62又要去打麻將,工人睇唔住峄峄,都唔知點算好
原帖由 hallonatalie 於 09-4-25 10:50 發表
個個小朋友都係出街 vs 屋企, 2 個人嚟架啦 !

男爵府

黃雨,但playgroup都唔取消,
原帖由 catmilkw 於 09-4-25 11:10 發表
今日晴晴返第一日playgroup,但老公仲係瀋陽,99&62又要去打麻將,工人睇唔住峄峄,都唔知點算好

瑪瑙宮

晴晴返幾點 playgroup 呀 ?
妳趕唔趕到返去湊晴晴返 playgroup ?

原帖由 catmilkw 於 09-4-25 11:10 發表

首頁

尾頁

跳至