夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

jik 發表於 17-4-29 11:44
多謝各位jm俾意見我,呢幾日我若無其事地對住佢,佢亦繼續女同事whatsapp再delete對話。我會繼續觀察多一段 ...

其實你觀察佢但佢不知道你已經知道,對大家都不公平,1~對佢黎講,你唔知道,一切照舊,亦唔會特別去改或者收手,2~對你黎講,只會持續傷害你既精神狀態,令關係更破裂,所以如果想睇清楚對方,反而應該俾佢知,你已經知道佢出了軌,咁樣先會更明確將來點行,分開定重新開始。以上係我以過來人身份給你的溫馨提示

別墅

chocolate9592 發表於 17-4-29 15:31
其實你觀察佢但佢不知道你已經知道,對大家都不公平,1~對佢黎講,你唔知道,一切照舊,亦唔會特別去改或 ...

del

男爵府

痛只係一下,長痛不如短痛,如果佢都搵另一個了,不如早d放手,好過等對方拖你幾年先話離婚,到時你想搵過個都未必咁容易。

用戶要求終止服務

點解佢做錯,同人風流快活,你仲咁苦惱要諗點同佢處理好⋯結婚應該係開心,共同面前所有問題,我唔會忍到,搵個靜靜地場合,坐低講出你感受,大家傾下點解決,唔好獨自面對

伯爵府

jik 發表於 17-4-27 18:00
發現C6係佢公司撩女同事,同個女同事講想搞人。估計未上床但有攬攬錫錫互摸,上床係遲早既事。我仲未攤牌, ...

精神上已經出軌,踢爆你會原諒佢嗎?

複式洋房

個女同事結左婚未? 我會直接打比個女人,問佢點解要做人地小三,你話如果佢再搵你老公,你會打去佢地公司唱佢。如果佢係擺明同你搶的話,你都好難搞,離開吧。如果佢仲有"修"恥心,可能自己會退出!

大宅

yvonneokok 發表於 17-4-29 23:55
個女同事結左婚未? 我會直接打比個女人,問佢點解要做人地小三,你話如果佢再搵你老公,你會打去佢地公司 ...
其實個女人退唔退出,同原唔原諒到個老公係兩回事。如果個老公唔顧老婆感受,唔珍惜,今次呢個退出都會有下一個。而且根本重點唔係個女人,係個男,男先係樓主要緊張嘅人。叫到佢走咁又點,唔代表兩公婆可以行落去。所以大前提係諗清楚兩個人之間嘅關係,係咪接受到發生咗嘅事。

大宅

yvonneokok 發表於 17-4-29 23:55
個女同事結左婚未? 我會直接打比個女人,問佢點解要做人地小三,你話如果佢再搵你老公,你會打去佢地公司 ...

咁樣趕小三走有咩用?而家係男人身痕呀! 趕走左小三都會再有小四小五小六啦,趕得幾多個?

大宅

jik 發表於 17-4-27 19:57
佢地對話有回味地講攬攬錫錫互摸情形

過份 回味 睇到簡直火

首頁

尾頁

跳至