親子旅遊

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

係咪無左? 我找不到, 有無人可以link 給我

男爵府

引用:係咪無左?+我找不到,+有無人可以link+給我

原帖由 於 16-06-11 發表
係咪無左? 我找不到, 有無人可以link 給我
仲有呀,不過唔知點比link

複式洋房

仲有呀!我都剛剛買左!

大宅

回覆樓主:

多謝樓主介紹,雖然開新acc開到手軟,但慳千幾蚊,好開心

複式洋房

請問send email去cebu時,是否一定要選定日期? 我仲未plan好邊日去

男爵府

回覆 CRYSTAL53 的帖子

收到 E-TICKET, 記得上來報料啊!

大宅

多謝樓主, 我都岩岩買左, 仲收埋E-TICKET 啦, 我唸各位JM 打英文去CEBU 係會快D 收到E-TICKET, 我都係SENT 左唔30MINS 就收到啦.

男爵府

引用:請問send+email去cebu時,是否一定要選定日

原帖由 PLady 於 16-06-11 發表
請問send email去cebu時,是否一定要選定日期? 我仲未plan好邊日去
佢會問你邊日去,但應該幾時去都得

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

買左6張,下個月去,抵
同埋以前買klook ,都有啲是同cebu travel 合作
所以有信心~

大宅

PLady 發表於 16-6-11 11:39

不用選定日子,etkt 有有效期
真係好多謝樓主介紹,一家慳左$480,可以食多D野!功德無量!

大宅

好媽媽勳章

多謝樓主好介紹,我買了USS 3大1小入場卷,真係慳好多啊!

想請問JM們:

1. 我是不是要分發4個電郵給Cebu拿e-tickets,還是可以一個電郵換取3大1小 四張e-tickets 呢?

2. 因為我還未確實哪天入園,我在給Cebu發email時,可不可以不寫預計入園日期?

謝謝!

大宅

Sevendwarfs 發表於 16-6-11 17:43
多謝樓主好介紹,我買了USS 3大1小入場卷,真係慳好多啊!

想請問JM們:

我買兩大兩小一封email 就ok
另其實張e-tickets 無注明使用日期只有expire date 所以我唸你是但講一個日期就可以了。

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小迪迪 發表於 16-6-11 13:11
多謝樓主, 我都岩岩買左, 仲收埋E-TICKET 啦, 我唸各位JM 打英文去CEBU 係會快D 收到E-TICKET, 我 ...
hi,
請問你係用幾個新account訂groupon嗎?
想知要唔要用唔同卡俾$ ?thanks

大宅

好媽媽勳章

回覆 小迪迪 的帖子

多謝你,小迪迪!

我覺得呢到D姊妹真係好,大家傾下計,就慳了接近$500! 感激!

大宅

好媽媽勳章

回覆 grace0222 的帖子

我剛試了,你要分別用唔同既email accounts 開幾個新groupon accounts, 但我付款時,就全部用同一張信用咭,沒問題的!

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sevendwarfs 發表於 16-6-11 18:17
回覆 grace0222 的帖子

我剛試了,你要分別用唔同既email accounts 開幾個新groupon accounts, 但我付款時 ...
Thanks a lot!

男爵府

剛剛訂左,多謝樓主分享

侯爵府

我都買咗南怡島一天團$250 減後$130, 抵!

大宅

grace0222 發表於 16-6-11 18:01
hi,
請問你係用幾個新account訂groupon嗎?
想知要唔要用唔同卡俾$ ?thanks

總括大概係咁
1)需要用唔同既email a/c 去訂,1個新email 只可以用1次優惠。故大家可以開幾個新email 買。

2)雖然係用唔同既email 買但係所有資料&信用卡可以用一樣的

3)當收到coupon 後可以用同一個email sent 去Cebu 換e tickets (for
Uss) 或約取票。PS: 根據非正式統
計用英文sent 去Cebu 到回覆會快d ,
所以大家盡量用英文sent 去)

公爵府

小迪迪 發表於 16-6-11 21:09
總括大概係咁
1)需要用唔同既email a/c 去訂,1個新email 只可以用1次優惠。故大家可以開幾個新email 買 ...
我用左App 買,只見到barcode, 保險編號同參考/確認編號,係0米 screen cap 呢d send 比cebu ?
thanks

首頁
23456...10

尾頁

跳至