自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由 oxford0158 於 15-11-30 發表

原帖由 seaman1982 於 15-11-30 發表
我唔識醫學既,但中毒即時炆條線條出黎就無事?佢即醒同洪走左去,白車都唔同佢叫。

...
仲唔走去洗手咩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

都好睇

水晶宮

回覆:FiFi@2012 的帖子

幾好睇

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:痴根,+香香係街暈咗,洪永城的佢入便利店

原帖由 oxford0158 於 15-11-30 發表
痴根, 香香係街暈咗,洪永城的佢入便利店除香香條底拔佢條棉條出黎!跟住香香醒番!
我心入面大叫痴 _ 線 ...

咁爆

珊瑚宮

回覆:9:30果套劇-實習天使

姚子羚講對白好唔順 怪怪地

公爵府

水晶宮

2024年龍年勳章

仲有, 有睇的JM覺唔覺, 有場戲講醫院兩個大粒醫生(鄧英敏同另一個大茄)喺度互相讚對方的, 做大茄果位演員, 激瘦左好多. 眼窩都"笠"哂....
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

知有吳若希已經唔會睇

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:痴根, 香香係街暈咗,洪永城的佢入便利店

痴根, 香香係街暈咗,洪永城的佢入便利店除香香條底拔佢條棉條出黎!跟住香香醒番!
仲要條棉條得個少少血。

大宅

引用:仲有, 有睇的JM覺唔覺, 有場戲講醫院兩個大

原帖由 Rita 於 15-12-01 發表
仲有, 有睇的JM覺唔覺, 有場戲講醫院兩個大粒醫生(鄧英敏同另一個大茄)喺度互相讚對方的, 做大茄果位演員, ...
果幕同黑社會大佬crossover我覺得好好睇

大宅

我覺得有d寫實位,例如 不同部門的護士欺負新人,明明香香無牌就不斷叫佢簽文件,等人地賴野~

珍珠宮

引用:仲有,+有睇的JM覺唔覺,+有場戲講醫院兩個大

仲有, 有睇的JM覺唔覺, 有場戲講醫院兩個大粒醫生(鄧英敏同另一個大茄)喺度互相讚對方的, 做大茄果位演員, ...
覺呀!連我個仔都話佢瘦左咁多係咪有病!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:痴根, 香香係街暈咗,洪永城的佢入便利店

真係好痴線,比人圍觀影相就大0樂,不過間便利店離奇地係冇人出入,又冇店員嚟望吓咩事

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:仲有,+有睇的JM覺唔覺,+有場戲講醫院兩個大

我都有同呀女講!
瘦到好憔悴

男爵府

引用:睇劇情人物簡介,香香又無阿媽,之後又搵番

原帖由 mrsbbq 於 15-11-30 發表
睇劇情人物簡介,香香又無阿媽,之後又搵番又同佢心病,最後又原諒阿媽

...
10:30 果套 《挑機》 啱啱仲話 TBB ,香香唔駛再搵亞媽,點知呢套又黎料

男爵府

引用:D鏡頭拍得好怪咁呢位仁兄個妝又想點呢

原帖由 etam724 於 15-11-30 發表
D鏡頭拍得好怪咁呢位仁兄個妝又想點呢
佢近年個樣已經係咁。。。之前仲要做跟班。。。。我覺得係整過或紋左眼線?

水晶宮

2024年龍年勳章

lymandy 發表於 15-12-1 08:08
佢近年個樣已經係咁。。。之前仲要做跟班。。。。我覺得係整過或紋左眼線?

...
我覺得個造型應該同劇情有關. 可能有條伏線比佢
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

一D都唔襯佢

子爵府

引用:Quote:原帖由+oxford0158+於+15-11-30+發表

原帖由 (Samantha) 於 15-11-30 發表
病房都會遮住啦!

大街大巷就咁除咗人哋條褲?
咁可能係街道如果唔幫佢佢就會死呢
佢都有係到講話佢嘅情況好危急
唔通仲特登抱佢返醫院

首頁
23456...7

尾頁

跳至