自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+15-11-23+發表如果

原帖由 shky 於 15-11-23 發表
即係可以做左手術先慢慢還錢??
通波仔支架費好似要手術前比錢先,不過可以揀最差既料(好少人揀,因為話幾年就唔得要再做手術),其他醫院開支就可以出院後慢慢找數

男爵府

回覆:我唔借錢比佢,就講啲咁嘅說話,我覺得好恐怖!

呢啲人好似前世欠佢咁,退群組順手block埋佢,佢都幾黑心

伯爵府

一萬蚊,有心銀行都借到啦
同埋,好人好姐,真係擔心細佬,幾唔順氣、幾嬲,都唔會咒自己細佬死囉...

大宅

引用:Tell her go to 借分期「萬應錢」解決財務

原帖由 msms0117 於 15-11-23 發表
Tell her go to 借分期「萬應錢」解決財務需要 from bank貸款
有呀,佢話之前做茶記係即日出現金,無銀行記錄,所以銀行唔會借喎,我話借財仔,佢話息貴

男爵府

呢啲咁嘅朋友唔要就算,不需要動氣!

妳覆佢:抱歉現在未能即時幫手,仍希望妳先安排弟弟去醫院做手術,做完手術如果只欠一萬元找數到時會唸方法送到醫院收銀處給妳!
妳咁好咁錫細佬,呢啲家姐真係難得,做妳細佬3生有幸!要揾一萬蚊只要努力有心妳可以搵到的。

妹妹爸爸    發表於 15-11-23 23:55

大宅

呢啲人,小心有報應。

琥珀宮

畀面勳章

引用:話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年

話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年whatsapp開group傾返計,食過一次飯,私底下無聯絡,廿年前亦都 ...
佢寫呢段嘢比你,更加證明呢個人反轉猪肚啫,樓主唔借,絕對正確

子爵府

MommyPanel勳章

引用:Quote:原帖由+happy_yan+於+15-11-23+發表W

可態佢覺得我吹水?因為佢早幾日問我,我個肚仲有幾日先夠3個月,所以無朋友知我有左,然後今日我就話有左b ...
係吹水又點,都唔洗咁講野呀!
樓主,唔洗為呢啲人唔開心

水晶宮

冇做錯

琥珀宮

畀面勳章

話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年whatsapp開group傾返計,食過一次飯,私底下無聯絡,廿年前亦都 ...
而且,如果佢真係無錢做手術,叫佢搵醫務社工啦,如果夠資料,1蚊都唔駛比呀

珍珠宮

一萬蚊問財務公司借都借到啦… 好彩樓主無借咋!覆返佢問下佢係咪痴孖筋, 咁樣講野嘅!

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:shky 的帖子

使乜理佢,快d block佢當冇識過

水晶宮

畀面勳章

我識個朋友,我上年借左40000俾他,每月還1000都還唔到。重不停想我再借錢。最後我冇再借,他系fb度呻自己慘冇人幫他唉。。。

大宅

引用:一萬蚊,有心銀行都借到啦同埋,好人好姐,

原帖由 caramelpudding 於 15-11-23 發表
一萬蚊,有心銀行都借到啦
同埋,好人好姐,真係擔心細佬,幾唔順氣、幾嬲,都唔會咒自己細佬死囉.. ...

大宅

引用:一萬蚊問財務公司借都借到啦… 好彩樓主無

原帖由 Lovelovebear 於 15-11-23 發表
一萬蚊問財務公司借都借到啦… 好彩樓主無借咋!覆返佢問下佢係咪痴孖筋, 咁樣講野嘅!

...
佢話唔得喎

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

個人心地甘樣,妳唔幫佢,絕對正確決定,因佢ㄧD都唔抵幫~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

你朋友把囗真的

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

shot上腦,絕交啦

伯爵府

乜佢把口咁差

伯爵府

佢把口好衰,好在你無借,趁呢個機會認清佢係乜人都好

Ruph出世啦,2010

首頁
23456...21

尾頁

跳至