自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 babysuki23 於 15-07-09 發表

原帖由 calvin1230hk 於 15-07-12 發表
係好多,好多仲要係高學歷高職位嘅媽媽,大家一聽到對小朋友有益就沖昏頭腦盲目相信,好癡

侯爵府

引用:Quote:原帖由 calvin1230hk 於 15-07-12 發

原帖由 babysuki23 於 15-07-12 發表
係好多,好多仲要係高學歷高職位嘅媽媽,大家一聽到對小朋友有益就沖昏頭腦盲目相信,好癡

...
我冇留意,唔睇你地講都唔知。

伯爵府

2018復活節勳章

我自己都係用家, 我當佢係一個保健產品.
當然有病一定會去睇醫生既.
當初係朋友用開, 見佢用到好, 我先去8下. 朋友係冇SELL我.
我覺得有需要先找佢買.

大宅

引用:Quote:原帖由 nz 於 15-07-11 發表願者上钓

原帖由 Meito_128 於 15-07-12 發表
我最怕佢地知道我帶小朋友睇醫生,或飲下開奶茶/七星茶之類,就會打黎煩爆我話西藥唔食得,中藥會死人..... ...
starter kit 咩價錢?

大宅

回覆:Young Living 係咩公司?

我用咗兩年,好老實!不可能能醫百病,神油咩?自己要有一定嘅判斷力!但係用黎止血、去瘀、小朋友嘅小病痛的確好work!我理得佢係咪傳銷!work就得啦!我又唔等錢洗、又唔sell人!自己覺得good 就ok😍

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+babysuki23+於+15-07-09+發表

原帖由 zoekayan 於 15-07-10 發表
係喎,我朋友都係咁,個仔燒至39.x唔去睇醫生,用呢d油搽下咩穴位,即退燒,勁過神油

...

男爵府

引用:但真係有用呀!晤理係咪傳消+啱自己用就得

原帖由 chuiyeebird 於 15-07-10 發表
但真係有用呀!晤理係咪傳消 啱自己用就得啦!
X2
我自己都有用
雖然一開頭聽到傳銷都驚
但睇左好耐
其實入左會唔需要月月消費
某啲油都確實幾得!

水晶宮

原來係傳銷,唔怪得呢排咁多朋友在fb講到咁勁啦

大宅

回覆:baby_yee 的帖子

以前有人話bb出生起不要打任何疫苗,會傷身,主張自然療法醫治呀 ;話時話等我上fb 留意下YL 先

大宅

我個仔一返N班就成日病,氣管好差好差,一有少少傷風感冒就會氣管炎仲試過病一次睇佐7次醫生先睇好⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯至從個仔開始大個,抵抗力好佐就病少佐,成三個月無病過,就算病都係食少少看門口d藥就好返!無食過呢d乜油物油!信不信由你

伯爵府

引用:身邊好多人呢牌share young living香薰,講

原帖由 VickyCY 於 15-07-09 發表
身邊好多人呢牌share young living香薰,講到連傷風感冒發燒都唔使食藥,搽或聞香薫就好。其實寫到有d似傳 ...
我都見有人fb勁宣傳

複式洋房

FB真係好多 真心分享...
明明成日話窮的人都係咁話用咩油咩油 又有咩用云云...
D油應該唔平吖...

男爵府

MerryMe 發表於 15-7-10 12:29
我之前睇過有人係blog介紹,仲講咩精油吸引法,用完可以買到Hermes包包

...
我都係fb睇過類似既,佢舉例出黎話用左之後多左生意,搵多左錢等等..

男爵府

個d seller 入侵不停fb 谷. 連自閉症/ adhd. 都話用左有效!!!
然後,五六個'媒'不停吹噓有幾'神奇'. 太過份!!!

侯爵府

qwertyasdf 發表於 15-9-14 22:21
starter kit 咩價錢?
千幾銀好抵喎......收錢果個吖嗎!

我朋友都SALES 我呢SET 野, 話滴落底底可醫尿道炎, 又可醫近視遠視, 好神奇呵!

翡翠宮

回覆樓主:

傳銷公司,專洗人腦

洋房

查得多都唔知會唔會有其他side effect

男爵府

魔幻王國 發表於 15-9-14 22:57
我用咗兩年,好老實!不可能能醫百病,神油咩?自己要有一定嘅判斷力!但係用黎止血、去瘀、小朋友嘅小病痛 ...

X2

我識大部分人都係咁(高學歷/闊太)。自己覺得好用咪得。貴,但買個安心沒有農藥(d 油是濃縮的,非organic 的,唔搽仲好)
有d 又可以美容,又多用途,價錢接受到就ok。仲有,買多d,開多個account又有野送,會平好多

講真,sell 人,搵到幾多錢啊,幾百蚊費事啦,不知人家看法如何

大宅

回覆:bemiu_uncha 的帖子

只有某幾支精油可以直接搽上,例如lavender我直接搽落女女鼻位置,for 鼻塞。多數最好用底油開稀來搽。

大宅

回覆:qwertyasdf 的帖子

Starter kit : $1565, 我都係抱住博一次心態,對個女有效,就ok, 吾得既話,都係輸千五元,睇兩次醫生就無啦

首頁

尾頁

跳至