美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係係荃灣星港做, 昨晚去做第2次, 第1次比較痛(我好怕痛的), 昨晚再去冇噤痛wo...個醫生都幾好! 我join左couse, 有人ref. 再平$200, 有discount更係用盡啦! 需要問我拿member no.啦~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

尖沙咀難d book,
我估兩間用同一型号的機

原文章由 astina 於 08-4-25 11:04 發表
有冇人係 尖沙咀星港做過呀, 5 知尖沙咀好d 定係 荃灣好d 呢 ??

男爵府

我在尖沙咀做
未試過book唔到時間
不過去到有時要等15-30 mins

大宅

我尋晚 tst 星港做左呀, 勁多人, 姑娘話逢 friday 都會多d 人喎, 做完之後有 sat & sun 散左 d 紅色呀.

我第一次做, 效果 ok 喎, 我做手臂 + upperlip, 做 既時候好似比蟻咬咁, 係痛個隻呀. 手臂都忍到. 但 lip 就痛到流眼水呀... 不過做完之後全部毛毛都變左白色呀, 好神奇呀. 為了靚靚, 痛就痛la

如有需要, 可 pm 我比member 資料, 有 member 介紹可減$200, 而我又會送一次面部 facial tim , 大家都好麻

複式洋房

請問贈送的兩次激光打散斑斑效果如何? 得唔得呀?

原文章由 WAIMAN 於 08-4-2 11:07 發表
去到姑娘娘會叫你買支止痛膏$100支 (好鬼細支), 我當時都有買到, 但係我覺得其實如果你唔係好怕痛既人可以唔買都得, 因為我覺得脫手腳都唔係好痛, 下次去脫我唔會用, 我依家只係做面時先揸(因為真係太細支), 因為我j ...

[ 本文章最後由 Apple07 於 08-4-27 21:22 編輯 ]

大宅

原文章由 bonnieysc 於 08-3-16 19:11 發表

我兩年前做的,成個package做4-6次(有信心保證),我到依家都無再出,你想join我可以pm個電話比你!

係邊到做..幾多錢...
有沒有話邊個部位唔同錢..?

大宅

原文章由 smallbee 於 08-3-21 15:14 發表
我係case 已經完成underarm +upperlip , 而o架已經無生毛毛, 好方便, 唔使再煩毛毛倒生問題, 有興趣我可以介紹, 有優惠, 可以pm我

我有興趣..請pm比我呀.

大宅

原文章由 kaiyee 於 08-4-25 12:16 發表
我都係係荃灣星港做, 昨晚去做第2次, 第1次比較痛(我好怕痛的), 昨晚再去冇噤痛wo...個醫生都幾好! 我join左couse, 有人ref. 再平$200, 有discount更係用盡啦! 需要問我拿member no.啦~ ...

你做邊個部位呀..?

大宅

其實彩光同激光有咩分別?
我搞唔清E兩樣野?
有冇人知?
彩光會再長毛?
激光可以永久?
咁即係點選擇好?

首頁

尾頁

跳至