夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Vca 於 08-1-16 11:00 PM 發表

咁你生完之後就打鑊佢啦!
打到佢肥腫難分時,咁望落去咪一樣"又肥又殘又醜"囉!

呢招都唔錯喎!
如其打鑊佢,不如實際d再谷肥佢仲好~

伯爵府

好媽媽勳章

自從生左bb之後,我既食量同老公一樣....我成日話自己個肚腩大左,我老公就摸住我個肚腩話:無呀,唔覺呀!!激c人.........我夠唔覺佢有肚腩啦,佢又話自己個腩大........對人同對自己既標準好唔同..係度玩野!!

原文章由 晞玥 於 08-1-17 14:45 發表

佢就係想咁之嘛!!:tongue:
佢仲話我愈肥愈就愈愛我
變態架~邊有男人鍾意自己個老婆肥架!佢真係當我白痴!

複式洋房

回覆 #21 Mandy.Q媽 的文章

其實都可以二人世界,我同老公時不時都有小小架, 我地有兩件, 大3歲,小的3個幾月,放俾工人及媽咪之後閃人.當然三人行的時間很多,但都要自已happy吓, 2006年大女歲幾我同老公去了北海道旅行, 當然無帶個女,好開心架,舊年大肚無得去,今年plan 緊.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 雲妮彭 於 08-1-17 04:32 PM 發表
自從生左bb之後,我既食量同老公一樣....我成日話自己個肚腩大左,我老公就摸住我個肚腩話:無呀,唔覺呀!!激c人.........我夠唔覺佢有肚腩啦,佢又話自己個腩大........對人同對自己既標準好唔同..係度玩野!! ...

你老公係咪怕你唔開心所以先咁講?
我次次同老公講話我個肚腩大,佢就會話"唔夠呀,要再大d"
真係俾佢激到彈起!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 晞玥 於 08-1-15 12:04 發表
我仲慘...一註左冊冇幾耐就發現有左
只係過左大半年二人世界咋.....

我同老公住埋3個月,呀仔已經出世.........

男爵府

原文章由 雲妮彭 於 17/1/2008 11:03 AM 發表
甘都得?變肥婆就唔俾野你食?甘你將佢變肥佬.....都唔好俾野佢食!!

如果老公真係變咗肥佬既話,我會keep 住佢係肥佬...因為我既目的係要佢變到冇咁靚仔有型! 等d姣婆唔好痴埋佢度~ 不過我唸都幾難令佢變肥佬~ 除非佢唔再去gym 啦...

伯爵府

好媽媽勳章

你就"油浸都唔肥,",你老公又好難變肥佬,又靚仔有型.......你地咪係俊男女美囉!!嘩,羨慕C人啦!!!

原文章由 Vca 於 08-1-17 19:59 發表

如果老公真係變咗肥佬既話,我會keep 住佢係肥佬...因為我既目的係要佢變到冇咁靚仔有型! 等d姣婆唔好痴埋佢度~ 不過我唸都幾難令佢變肥佬~ 除非佢唔再去gym 啦... ...

伯爵府

好媽媽勳章

講真個句,我介意自己有肚腩多過我老公架,就算佢猛話我無,我都唔信架...所以我要"睇住個肚做人"架!!!費事俾人話"肥C 9"啦!!!

原文章由 晞玥 於 08-1-17 17:51 發表

你老公係咪怕你唔開心所以先咁講?
我次次同老公講話我個肚腩大,佢就會話"唔夠呀,要再大d"
真係俾佢激到彈起!!

珍珠宮

原文章由 雲妮彭 於 08-1-18 11:52 AM 發表
講真個句,我介意自己有肚腩多過我老公架,就算佢猛話我無,我都唔信架...所以我要"睇住個肚做人"架!!!費事俾人話"肥C 9"啦!!!

其實有邊個女人唔介意自己有肚腩丫~
我都唔介意我老公有大肚腩,話晒佢都係男人嘛
同埋我都好怕俾人話"肥師奶"架~得嗰廿零歲就俾人咁叫
好鬼hurt架嘛!!:(

伯爵府

好媽媽勳章

所以我地要keep呀,唔好俾老公控制住......keep住個look就無又怕喇!!!

原文章由 晞玥 於 08-1-18 13:47 發表

其實有邊個女人唔介意自己有肚腩丫~
我都唔介意我老公有大肚腩,話晒佢都係男人嘛
同埋我都好怕俾人話"肥師奶"架~得嗰廿零歲就俾人咁叫
好鬼hurt架嘛!!:( ...

男爵府

原文章由 雲妮彭 於 18/1/2008 11:50 AM 發表
你就"油浸都唔肥,",你老公又好難變肥佬,又靚仔有型.......你地咪係俊男女美囉!!嘩,羨慕C人啦!!!

erm.........你有所不知嘞~
正正因為我"油浸都唔肥"...所以我亦冇乜胸......

伯爵府

好媽媽勳章

喂喂,肥同胸係兩回事,就算瘦都可以有胸,肥都可以無胸架!!!呢D係先天問題.......我其實唔算肥,104/5磅,5呎3...但......都係機場一名!!

原文章由 Vca 於 08-1-18 15:59 發表

男爵府

原文章由 雲妮彭 於 18/1/2008 04:45 PM 發表
喂喂,肥同胸係兩回事,就算瘦都可以有胸,肥都可以無胸架!!!呢D係先天問題.......我其實唔算肥,104/5磅,5呎3...但......都係機場一名!!ops:" />

嘻嘻~ 其實我同老公都係咁唸 - 肥同胸係兩回事!:D
但依度d鬼妹就算超超超...級肥都唔會認...
只會認自己係大胸!!
或者話自己係"curvy"...係"real women"!

咁你真係唔肥喎~ 我同你差唔多重,但高你少少...
但我係瘦得黎冇胸既...
而且我BMI 係長期below average!
不過我睇過書話其實BMI 係唔準既...

[ 本文章最後由 Vca 於 08-1-18 17:26 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

"油浸都唔肥"
<<唔怪得唔怕老公整返肥你啦,又係抵你巴巴閉架wor...:lol:

冇乜胸,你同雲妮彭係張曼玉果d身型.

雲妮彭,同你say hi,好耐唔見你喇~:)

原文章由 Vca 於 08-1-18 15:59 發表

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 雲妮彭 於 08-1-18 16:45 發表
喂喂,肥同胸係兩回事,就算瘦都可以有胸,肥都可以無胸架!!!呢D係先天問題.......我其實唔算肥,104/5磅,5呎3...但......都係機場一名!!

但係胸人有大胸既比例比瘦人多好多喎
好似我咁...瘦到冇前冇後...
我就情願肥少少..有前又有後好過

珊瑚宮

原文章由 月希 於 08-1-18 21:24 發表

但係胸人有大胸既比例比瘦人多好多喎
好似我咁...瘦到冇前冇後...
我就情願肥少少..有前又有後好過

我夠係啦.....都唔明點介個個有BB都可以有多一CUP
我由頭到尾都未試過B CUP,
好想試一日呀

珊瑚宮

原文章由 phoebelamlam 於 08-1-18 21:28 發表

我夠係啦.....都唔明點介個個有BB都可以有多一CUP
我由頭到尾都未試過B CUP,
好想試一日呀

咁我大肚果時都有升cup...
不過餵完人奶就降晒cup呢
好辛苦先回到原來既 b cup...不過以前係b尾..依家係b頭:-(

我都唔明..人餵人奶我餵人奶..點解人地果d餵完都重係升cup...
但係我係降cup呢

珊瑚宮

原文章由 月希 於 08-1-18 21:43 發表

咁我大肚果時都有升cup...
不過餵完人奶就降晒cup呢
好辛苦先回到原來既 b cup...不過以前係b尾..依家係b頭:-(

我都唔明..人餵人奶我餵人奶..點解人地果d餵完都重係升cup...
但係我係降cup呢 ...

我夠有餵過10日啦,UP都未UP過小小呀,BRA BRA都未轉過SIZE呀

珊瑚宮

原文章由 phoebelamlam 於 08-1-18 21:47 發表

我夠有餵過10日啦,UP都未UP過小小呀,BRA BRA都未轉過SIZE呀

但係大肚果時...個胸都冇大到?
我果時大左要再去買過d bra
所以我老公係我生完叫我唔駛減肥啦
由得佢痴埋10lbs肉上身好
點知仔仔都未滿月...體重就打回原型囉
不過果時個胸都有d睇頭架..一谷奶就上c cup...

珊瑚宮

原文章由 月希 於 08-1-18 21:51 發表

但係大肚果時...個胸都冇大到?
我果時大左要再去買過d bra
所以我老公係我生完叫我唔駛減肥啦
由得佢痴埋10lbs肉上身好
點知仔仔都未滿月...體重就打回原型囉
不過果時個胸都有d睇頭架..一谷奶就上c cup... ...

個肚又唔識,個胸都唔識大,我到7個幾月,都可以呃到人,人人都唔知我有左, 所以你話呀...我幾失敗呀,人人都大,得我無大過,我仲走去買定大D個CUP,點知英雄無用"舞"之地呀

首頁
23456...9

尾頁

跳至