自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

其實欣兒真係好叻女,
如果比著我得佢咁既年紀,
見到D 記者咁迫法,
個亞媽又唔知點….
我一係喊到方寸大亂,
一係忍唔住炳班記者呀!!

侯爵府

肥姐,加油呀

珍珠宮

尋晚睇新聞, 唔止香港記者, 連台灣電視台都派記者來直擊,唔怪得多人成咁啦...

不過要迫十分鐘先轉到院.... 有乜三長兩短就大家都唔想啦....:cry: :cry:

子爵府

畀面勳章

今日睇報紙,個心都up 住up住,佢都已經昏迷,又病到咁,d記者都係咁影,唔放過佢,真的無人性。仲要登埋張相出嚟!依家d記者真的太不尊重人!(肥姐又點會唔俾佢哋激到出病嚟呀?)

大宅

今次佢真係唔抵可憐, 正常人都唔會連食6隻大閘蟹啦. 佢已經有病, 仲搵命仔博, 難為佢個女擔心到死.

珍珠宮

原文章由 8C9 於 07-10-12 10:37 發表
今次佢真係唔抵可憐, 正常人都唔會連食6隻大閘蟹啦. 佢已經有病, 仲搵命仔博, 難為佢個女擔心到死.

今朝睇報, 都有咁既感覺, 不過再睇埋麟媽個post 都明白左一半, 佢最大樂趣都係食之嘛......:-| :-| 起碼係做左自己最喜歡既野先咯...:-| :-|

複式洋房

唉正常人吃咁多都難消化la, 希望佢無事後真係要戒下口, 既然之前都食過享受過, 而家最緊要係健康, 好返之後先食過Law, 希望佢快d無事la

[ 本文章最後由 timlc 於 07-10-12 10:49 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

希望佢快d無事la..加油

男爵府

Fat Ye,

You have a reason to live for and witness the growth of your girl.
Everyone is waiting for you. Be tough, be strong and you can get thru this sickness.

We are here to SUPPORT you ;-D

Yun Yee,

Take good care of yourself in order to take care of your mom. She needs you.

Chelsea

子爵府

佢係上海人, 鍾意食大閘蟹係無可口非, 6 隻又好似多咗啲, 其實, 我自己都唔知自己食咗幾多隻, 除非係一隻隻完整咁食, 因為去酒樓食, 蟹粉呢樣,蟹粉果樣, 食咗幾多隻都真唔知架喎

原文章由 8C9 於 07-10-12 10:37 發表

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係呀…..以前我祖母偷食,
Daddy 會好勞氣青筋都現埋,
因為我Daddy 好緊張佢亞媽,
佢同肥姐一樣,單親揍大我老豆。
我祖母出入醫院多次,
有幾次都危危乎,我老爹心都實埋。
到最後,我Daddy 都睇化了,
要祖母日日食白烚既飯送,
病又辛苦,都係我地在世既家人唔捨得
所以後來醫生話由得佢食喇,
佢最需要係同家人開開心心過埋餘下既日子… :-(

原文章由 tkkmama 於 07-10-12 10:43 發表

今朝睇報, 都有咁既感覺, 不過再睇埋麟媽個post 都明白左一半, 佢最大樂趣都係食之嘛......:-| :-| 起碼係做左自己最喜歡既野先咯...:-| :-|

大宅

畀面勳章

無論點樣,我都希望肥姐快啲好番,我好掛住佢的樣同笑聲!

大宅

我就覺得食一兩隻過下口癮就真係無可厚非, 6隻分幾次食可以食到季尾, 好彩捱到出年又食過, 欣兒話大唔大話細唔細, 仲需要佢, 今次佢係有d過分. 佢只係60, 好好保重身體, 應該仲有得玩. 太唔知自愛, 又唔顧身邊既人, 被自己既食慾操控. 讓我想起7宗罪.

[ 本文章最後由 8C9 於 07-10-12 12:18 編輯 ]

大宅

加油~ 加油~ 加油~

影病人反晒眼 d 相,仲周圍 post,
真係好缺德! 
調轉登出來o個個係你至親,
唔知你有乜感受? 

侯爵府

唉..... 佢可能知自己唔捱得幾耐, 所以咪食得咪食, 飲得咪飲囉...

啱啱電台播咗 肥肥同欣宜合唱既一首歌 , 好 touching, 果時欣宜仲好細好細 :-( :-( :-(

洋房

加油

大宅

原文章由 ling1214 於 07-10-12 13:04 發表
加油

佢d笑聲陪我長大, 希望佢早日康復. 加油呀 !!

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-10-12 10:17 發表
肥姐,加油呀

努力呀,

子爵府

啱啱睇到 yahoo 即時新聞, 話佢可以坐响道食野, 應該好返啲啦

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

佢食得野都好d啦~~

首頁

尾頁

跳至