夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:kingcheng1006 的帖子

複式洋房

回覆:給老婆 我錯了

老婆走左先話會改,有咩用? 有事先話去信主,希望你係真心信.....

別墅

男人, 你有幾後悔,幾想改過, 有幾多承諾, 單是用把口說是無用的, 一定要用行動來証明你是否真的改過, 到你真的做到,你太太仍愛你的佢一定會回來你身邊.

公爵府

回覆:kingcheng1006 的帖子

希望你老婆睇到,更希望你講到做到!
只要有真心,對方實能感受到!

大宅

kingcheng1006 發表於 14-3-2 21:21
續: 今朝老婆放假!

我返左工,收到佢mgs ,之後我話不如我陪你啦!咁佢就話哦!

係一個好開始呀~~~
加油呀.....

複式洋房

引用:希望你老婆睇到,更希望你講到做到!只要有

原帖由 六月之星 於 14-03-03 發表
希望你老婆睇到,更希望你講到做到!
只要有真心,對方實能感受到!
希望啦!

男爵府

回覆 kingcheng1006 的帖子

忍左咁耐,其實男人肯俾d誠意,都有機會。佢’哦’得,有彎轉,加油!

男爵府

唔知講乜tim~~ 希望你加油啦~ 堅持再堅持,早日氹番你老婆~!加油!

大宅

樓主,加油呀,希望你老婆回心轉意,早日和好如初

大宅

複式洋房

引用:樓主,加油呀,希望你老婆回心轉意,早日和

原帖由 littlecarrot82 於 14-03-03 發表
多謝!

有你地打氣我會支持落去!

複式洋房

樓主,希望你快d追番個老婆,以後一家幸福快樂。

珊瑚宮

係知錯至好呀!

複式洋房

老婆委屈了!

今日做左我人生一次好重要決定!
99一路都對老婆有偏見,都係我衰次次都無老實答人攪到咁既局面!

突然收到老婆,嘩我滿心歡喜啦,點知一黎就出事了,老婆發火非同少可,原來99打過比佢,又比說話佢聽,唉阿媽你想點丫!老婆一輪咀咁講,我就好耐心咁聽,爆爆爆爆晒之後再講得,我會應付!
如果係以前我一定爆返佢轉頭今時唔同往日囉!

之後到阿媽揾仔,一聽又黎爆爆爆爆爆!
咁我聽完媽媽講野立刻講,阿媽到底係我講得唔清楚定你聽錯,上次咪完完本本成件事講左囉,一直以黎係你個仔錯,人地個女無錯架,係我一直唔講清楚比你知,係佢係我身邊一直支持支撐我教我點做人,管好頭家,難關一關過一關,如果係錢銀野我相信佢走左九年啦,媽佢真係一個好老婆,我唔想無左佢,點知老媽子一句你唔早講,我怪錯人,唔錯都錯左囉,都係我衰姐,算啦!之後send 個mgs 比老婆同佢講咁多年要委屈你,對唔住,我以後都會好好保護你!雖然佢無反應,可能什至反感,不過算啦,老婆受左咁多年委屈相比我呢d冷冷淡淡係小兒科!

之後滿心歡喜約老婆食飯好開心雖然短短個幾鐘既一餐普通既晚飯,但我好珍借可以面對面同佢傾計既情況,大家有講有笑,好開心愉快過左個幾鐘!

其實我好想可以拖住老婆隻手行,但又好驚,好驚佢反感好驚佢唔鐘意,唉。。。算我呢d衰男人有咩資格要求丫!

見佢平安,開心,快樂,我已經好開心啦!老婆多謝你為我帶來歡樂既晚上!

男爵府

樓主加油! 祝你們早日和好如初! 記住珍惜眼前人!

大宅

樓主、既然知道錯到禁緊要又何必當初、我可以想像到你老婆以前比過無數次機會你!可惜你依然一次又一次令她失望、絕望!女人最可怕就係心死的一日!所以如果真係唔想頭家散、用你一萬份誠意感動翻她

複式洋房

引用:樓主、既然知道錯到禁緊要又何必當初、我可

原帖由 annaliu1989 於 14-03-04 發表
樓主、既然知道錯到禁緊要又何必當初、我可以想像到你老婆以前比過無數次機會你!可惜你依然一次又一次令她 ...
係!真係錯到亂鬼晒!自會多謝你!
我會架啦!

大宅

加油啊

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:老婆委屈了!今日做左我人生一次好重要決定

大宅

畀面勳章

女人既心...加埋一個家...真係唔知要受盡幾多委屈...幾多折磨先可以打得散...打得死...

樓主應該都花左唔少時間去打沉你的太太吧

只能祝你好運了~

首頁

尾頁

跳至