心聲留言

跳至

首頁
23456...99

尾頁

男爵府

Morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

sandy,
原来我公司drawer有几个,但晤知是不是melody,有U,BY,Q 同个晤知是9定6

[ 本文章最後由 carlychung 於 07-7-25 09:33 編輯 ]

子爵府

Carol,

儍妹,問題不在於你, 而 是個郵差不知怎的弄碎了, 個郵差要

原文章由 carollam310 於 07-7-24 23:04 發表
點解會咁呀 咁輕咁細粒都搞成咁 真係...... Sorry~Sorry~~

子爵府

aiya......又把你ニ妹拖落水添,sorry sorry 真是不好意思! 如果無,不要緊的,anyway 謝謝你!:loveliness:

原文章由 carollam310 於 07-7-24 23:06 發表
等我揾二妹幫幫手..佢喺7-11做...睇下佢間鋪仲有冇收埋D..先得 佢返夜班架..好小見到佢...隔左咁耐唔知仲有冇呢....你比D時間我呀吓

子爵府

carly,

你不收集這種玩意嗎?
如果你將會把這些拋進垃圾桶,那你拋給我,好嗎?
Thanks anyway!

原文章由 carlychung 於 07-7-25 09:30 發表
sandy,
原来我公司drawer有几个,但晤知是不是melody,有U,BY,Q 同个晤知是9定6

男爵府

Sandy,

好呀,留比你,不过可能要下个礼拜到先比到你。

原文章由 SandyHung 於 07-7-25 12:31 發表
carly,

你不收集這種玩意嗎?
如果你將會把這些拋進垃圾桶,那你拋給我,好嗎?
Thanks anyway!

男爵府

morning:loveliness:
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

星期6搬屋la, 真係好忙, 但又好開心, 想快d搬:D

子爵府

Carly,

好呀,多謝你呀!:loveliness:

原文章由 carlychung 於 07-7-26 09:07 發表
Sandy,

好呀,留比你,不过可能要下个礼拜到先比到你。

子爵府

Sandy

唔該晒妳喎,原來已經搬家,等我仲見嗰邊冇人上:cry:

子爵府

終於睇番晒d post

sandy

好呀,我就緊係想kennis 囡d 相啦。

lulubb

希望妳搬遷順利,同埋早d 放到層樓。

男爵府

vivi

多謝關心, 已經放左la, 1/8上律師樓搞埋d手續就得la, 搬埋差不多咩都搞晒:loveliness:

子爵府

Hi, vivi_vivi,

Please check email.
我覺得 Kennis細囡雙眼似爸爸, 其他似Kennis!
你覺得呢?:)

原文章由 vivi_vivi 於 07-7-26 13:58 發表
終於睇番晒d post

sandy

好呀,我就緊係想kennis 囡d 相啦。

男爵府

morning:D

happy friday, 明天搬屋la:loveliness:

子爵府

原文章由 SandyHung 於 07-7-26 22:44 發表
Hi, vivi_vivi,

Please check email.
我覺得 Kennis細囡雙眼似爸爸, 其他似Kennis!
你覺得呢?:)

sandy,

我都覺得呀,不過小肥好似都有家姐ge 潛力做肥妹仔喎
見到佢哋一家人玩得好開心。

大宅

Carly,
Happy Birthday to Jun!

Carol,
我有大約10個惠康印花,你要 唔要呀?

LuLuBB,
希望你搬屋一齊順利!

子爵府

好媽媽勳章

hi, all,
好耐唔見.....

Sandy, 我同事話比我知, 你問點解唔見左我, 係呀....連去廁所都碰唔到面, 係因為我入左醫院, 之後要休養又無返工, 跟住又出左10日trip.

lulu,
祝搬屋順利, 生活繼續愉快
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

子爵府

好媽媽勳章

Carly,
生日快樂, 屋企一大一細都為你狂歡.
請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

男爵府

carly

happy birthday

男爵府

nopan

咩事入左e院, e+無事ma

原文章由 NOPAN 於 07-7-27 11:21 發表
hi, all,
好耐唔見.....

Sandy, 我同事話比我知, 你問點解唔見左我, 係呀....連去廁所都碰唔到面, 係因為我入左醫院, 之後要休養又無返工, 跟住又出左10日trip.

lulu,
祝搬屋順利, 生活繼續愉快

首頁
23456...99

尾頁

跳至