跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 港島mami吹水區冇

karen,

情緒一定會有起跌,最緊要唔好俾唔開心控制住,真係好唔開心喊下都好嫁,唔駛唔好意思嫁,但要記住喊完就要放低,明天會更好!!!!

大宅

我覺得自己情緒唔好, 所以容易發脾氣或喊..... :-( :-( :-( :-(
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

等待驗證會員

喂喂...你吔一個二個咩事呀?
唔好咁down la,唔開心嘅時候望吓囝囝囡囡開心可愛的笑容
就會精神一震架啦,咩煩惱都會暫時拋開...
好好感受吓佢吔帶俾我吔嘅原動力....

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

前兩日琳琳個百厭豬喺海港城仆親,整損咗個嘴流血,而家個嘴仔腫咗,不過我唔心痛,亞源就鬧c

大宅

琳琳好返未呀!唉, 亞源就來唔比你帶琳琳出街, 琳琳整到個日亞源有冇在場呀!希望琳琳快啲好返.....
karenlyk 寫道:
前兩日琳琳個百厭豬喺海港城仆親,整損咗個嘴流血,而家個嘴仔腫咗,不過我唔心痛,亞源就鬧c
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

我想問如果carlson爸爸每個月幫5-10個小朋友去影相, 戶外相, 你地有冇興趣....

日期:多數星期日
地點:每次不同
時間:每次大約2-3個鐘
費用:大約$150(包2大1小, 一隻cd<所有相, 有關個個家庭>

報名處:
網名........人數.....
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

fallenstar023,

嗰日我哋一齊出街食飯,亞源喺度,琳琳嗰日好開心,喺商場走來走去,一個唔留神就.....不過冇事嘅(小朋友唔跌唔大,係佢懶緊張 )其實俾佢知道痛,以後就會小心啲,呢啲都係經歷嚟ga,我唔覺得有問題

琳琳而家成日都要抱住被被同monchichi出出入入,我初頭以為佢做乜,攪到我差啲同佢睇醫生,睇咗書先知原來係正常ga,而家我就任佢發揮

等待驗證會員

karen:

細路係會成日整趁架啦,琳琳會好快好番嘅,
到時好快又變番靚女同我吔見面架喇...
話你知我以前同亞源一樣會好鬼緊張,
但現在我開始要自己懂得放手...
哈, yuki妹都係同琳琳一樣,每個weekend返屋企時,
佢都會一入屋就好唔得閒咁同成屋嘅公仔say hi & kiss,
之後就抱住最大嗰monchichi由房抱到出聽,訓覺又要
攬住佢地一齊訓架...

翡翠宮

holly,

哈哈~~琳琳又係要monchichi陪,佢最初幾日要日日同monchichi出街tim呀 ?-( ?-( 夜晚接佢返屋企啲人以為我抱住兩個,個埸面好搞笑

等待驗證會員

hi all :

琴日又大出血啦...
lunch行永安,disney做緊三折..
於是又忍唔到手呀~

大宅

Hollycircle,

你買了什麼? 好開心喎.

Hollycircle 寫道:
hi all :

琴日又大出血啦...
於是又忍唔到手呀~
3歲啦!

大宅

行街都唔叫我....快啲講買咗啲咩嘢, 等我今日放工去睇下先得...我星期日個日行過bossini童裝, 啲女仔衫同裙好靚你快啲去睇下....
hi all :

琴日又大出血啦...
於是又忍唔到手呀~

等待驗證會員

哎呀,唔好咋形啦....
我都唔知你有返工..
我買咗1條褲,3條裙,1套運動裝,1件T-shirt,
1件風樓~total $540.60
可能買開有引,放工又去jusco 買埋鞋,母女裝一人一對...
我又真係買得幾開心喎..不過好快又要同張金牛講bye-bye

fallenstar023 寫道:
行街都唔叫我....快啲講買咗啲咩嘢, 等我今日放工去睇下先得...我星期日個日行過bossini童裝, 啲女仔衫同裙好靚你快啲去睇下....
[quote]
hi all :

琴日又大出血啦...
於是又忍唔到手呀~
[/quote]

大宅

Good bor.
母女裝

可能買開有引,放工又去jusco 買埋鞋,母女裝一人一對...
我又真係買得幾開心喎..不過好快又要同張金牛講bye-bye
3歲啦!

男爵府

carlson媽媽:
係咪有得一齊出去影相呀?
我想報名wo..
維豬豬......2大1小...
暑假.....咁就過咗一半啦.

大宅

OK
維豬豬 寫道:
carlson媽媽:
係咪有得一齊出去影相呀?
我想報名wo..
維豬豬......2大1小...

翡翠宮

我前兩日行sogo bb展,買咗條迷彩裙俾琳琳豬,我好鬼鍾意

翡翠宮

琳琳豬今日同我屋企人去咗長洲拜山,佢曬黑咗返嚟,變咗黑豬仔

大宅

Holly,

Check pm!

大宅

咁慘....
karenlyk 寫道:
琳琳豬今日同我屋企人去咗長洲拜山,佢曬黑咗返嚟,變咗黑豬仔

首頁

尾頁

跳至