影視娛樂

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

Re: 大話妹

有冇人知,大話妹有冇其它名 ?-(

公爵府

kimmiechiu,
韓國 = My Girl
有線 = 至愛大話精
tvb = 大話妹

kimmiechiu 寫道:
有冇人知,大話妹有冇其它名 ?-(

大宅

佢居然 cut 左 d 精髓..
搞到交代唔到之後 d 劇情..
唉..
失望

cky05 寫道:
yanyanbee,
可能有D三級關係 ?-(
tvb廢事俾人 所以cut 鬼咗

[quote]
yanyanbee 寫道:
係啦…第一集就 cut 左 正宇出場 gor 度..真係唔多好…
變到接唔到中段點解佢叫花花公子…
[/quote]
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

大宅

cky05,

Many thanks!

禁止訪問

大宅

I buy the origanal sound track CD but NO background music Only Song !
Do you know any other sound track with music ?
thanks !

大宅

周愉琳是否國真的真正表妹?

公爵府

HinMami,
當然唔係啦

HinMami 寫道:
周愉琳是否國真的真正表妹?

大宅

Will國真找到佢真正表妹??

cky05 寫道:
HinMami,
當然唔係啦

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

HINMAMI,

爺爺找到真正表妹, 但係唔話比國真知。

HinMami 寫道:
Will國真找到佢真正表妹??

[quote]
cky05 寫道:
HinMami,
當然唔係啦
[/quote]

禁止訪問

大宅

naughtyboy 寫道:
I buy the origanal sound track CD but NO background music Only Song !
Do you know any other sound track with music ?
thanks !

今日係CD Warehouse見到OST,但係唔知係咪你講個版本.賣115蚊,封面係白底紅邊,四個主角全身照.

複式洋房

我昨天看了全部VCD好感人,好好睇,哭了好多次
要通宵4:00先看完.尾尾幾集真的好感動....

禁止訪問

大宅

naughtyboy 寫道:
thanks !

岩岩係Hong Kong Records買左,105蚊,如果有vip card再減5%.問過職員,佢話呢隻台灣版同韓國版一樣,不過而家冇得賣韓版lu.
都好既,佢歌詞全部譯左,起碼知道唱咩.
重有,第二個track係MV,有得聽重有得睇.

珍珠宮

好媽媽勳章

我都啱啱睇晒囉....真係幾好睇.......
該用戶已被刪除

大宅

thank you !

I buy the Original Sound Track is AVCD
The first One is Bonus Videa Never Say Goodbye
then song form 3 to 14 !
I hope to find only music nobody sing !

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都睇晒喇......真係好好睇~不過我又冇喊喎....呢套係第一套我睇完冇喊o既韓劇/戲~

不過我冇時間追返....呀真奎點解之後會去o左拍野好似做明星咁既??(p.s.我睇online版係叫真奎=同愉琳開頭一齊做導遊果個長頭髮男仔...)

珍珠宮

畀面勳章

套戲真係好正.....阿國真超靚仔!!!

首頁
12345...11

尾頁

跳至