自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

回覆:兩個鐘頭前發現左隻Mickey mouse...

米奇搭𨋢上嚟?

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

米奇
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

屋企有米奇

大宅

畀面勳章

珍珠宮

回覆:兩個鐘頭前發現左隻Mickey mouse...

細個住唐樓,樓下係整豬紅魚蛋,搞到有米奇走入來。真係超恐怖,你永遠唔知佢幾時係邊度閃出來。我好記得阿媽用老鼠籠捉到隻好似貓咁大的米奇,用水浸死佢時個種淒厲叫聲(我匿入房都聽到)。真係超級驚,依家打呢段文字時,毛管都豎起。

伯爵府

男爵府

其實我懷疑係隔離單位走過黎, 因為呢家人長期唔清潔個花槽同窗台, 我有時望過去, 唔知係咪眼花, 都見到有啲嘢郁郁下. 隻mouse 肯定係我地熄晒燈之後先出來, 因為我係平日最夜瞓嗰個, 但都未見過佢.

我同c6就唔係好怕mouse, 但亞囡就勁怕, 個傻豬而家知道後猛問我點算, 又唔敢入廚房, 我真係唔知點答亞囡!

男爵府

回覆 evalau341 的帖子

我想請問你邊度可以買到老鼠籠呀? 係咪雜貨鋪都有ga?

大宅

快D 找滅蟲專家啦!!!!
我估我唔敢手呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

首頁

尾頁

跳至