家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 宏利mfp自願供款計劃

頭痛人,多謝你的分晰

我同左d同事講呢個計劃,佢地都好有興趣,諗住問下可唔可以將我寫意計劃轉過去添
如果mpf有得轉,咁我就唔使自己再開多個a/c啦

複式洋房

littlefatc9,

唔使客氣, 我只不過係將我知道既作出小小既分析, 唔想你買左至o黎後悔o羅. 我都係今年初至係o里度學識點様選擇好既基金, 依家可以自己選擇基金唔使依賴人啦! 你有興趣我可以pm個綱址比你, 你會比較到邊隻基金好o的, 邊隻基金唔係幾好o羅.

另外, 你講由mpf轉呢宏利自願供款計劃好似唔得喎, 你問清楚好o的喎!

伯爵府

littlefatc9, 你公司可以由寫意生活計劃轉至環球精選, 詳情可聯絡負責你公司MPF既宏利同事.

littlefatc9 寫道:
頭痛人,多謝你的分晰

我同左d同事講呢個計劃,佢地都好有興趣,諗住問下可唔可以將我寫意計劃轉過去添
如果mpf有得轉,咁我就唔使自己再開多個a/c啦

民房

遙遙爸爸

could you please email the detial information to me too? thanks!

[email protected]

伯爵府

Hi q4q4, 計劃資料已寄出, 請查電郵.

大宅

好媽媽勳章

遙遙爸爸

我打去customer service 他們說 每月供款額最少要$5000. 是否他們說錯了? 可否給詳細資料給我.

Thanks.

伯爵府

Hi Mandy23, 客戶服務部講嘅可能係宏利"智富錦囊"基金投資計劃, 我講嘅係"自選退休供款"計劃. 請給我電郵地址, 會儘快將計劃資料寄給你.

大宅

好媽媽勳章

please sent the information to me

[email protected]

Thanks.

首頁

尾頁

跳至