想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

米鴨,

佢整得點好食都唔關你事啦,你唔好再食喇,[size=xx-large]放過粒餃子,等於放過你自己.
boboT 寫道:
wish, 佢唔知點樣炸法, 好鬼好食, 脆到好似粟一燒咁架喎, 啲餡又多汁. 好好味架.[quote]
Wish2006 寫道:
米鴨,

嘩,唔肥嗰樣你都唔食,你唔食呢d嘢唔駛減都搵番條腰啦.真係俾你激到[quote]
boboT 寫道:
琴日食左好好味的炸餃子, 估唔到已經係我減肥前最後一口美味佳餚啦 :tongue:

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

有架啦, 我屋企都好耐冇包嘢啦, 以前我未嫁, 媽咪都會包雲吞, 而家冇 lu.

大宅

霖霖,

我咪又係, C6同我算健康, 又唔煙唔酒, 生活又正常過正常, 又時常運動, 真係諗都冇諗過會咁難有bb。 你都好, 後生過我咁多, 都應該好快有喇。

你比我多個s 啦, 我36喇, 有twins一次過掂就最好啦, 如果唔係我冇咁多時間嫁喇。

霖霖 寫道:
[quote]
bbqqcome 寫道:
我又要BBs呀!!!!!!!!!

[quote]

你貪心過我wor, 多左個s, 我有就算了, 唔強求幾多個了. 有時在度諗, 以前估都估唔到自己會咁難有bb, 點知發生在自己身上, 有d難以接受.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

KeroBb,

你好大機會係bingo 你隔多幾日先再check, 而家可能尚早, 所以下線較淺色 :mrgreen:

大宅

KeroBb,

congratulations!!!

你一定已經bingo佐喇,試佐幾耐?

大宅

wish, 琴日已經放左入個肚度啦, 三隻之嘛. 最多之後咪唔食咁多炸烄子[quote]
米鴨,

佢整得點好食都唔關你事啦,你唔好再食喇,[size=xx-large]放過粒餃子,等於放過你自己.

大宅

KeroBb,

大宅

kerobb, 恭喜你呀, 你實係 bingo 左嘞
KeroBb 寫道:
我想問問,我今日day33,平時cycle29days,今朝用曼記check有很淡的下線.使唔使隔2日再check先睇dr?係米攞左dr証明後就可到政府醫院掛號?甘約幾時先睇私家?有無kln醫生好介紹? sorry問題天天都多

別墅

[quote]
bbqqcome 寫道:
霖霖,

我咪又係, C6同我算健康, 又唔煙唔酒, 生活又正常過正常, 又時常運動, 真係諗都冇諗過會咁難有bb。 你都好, 後生過我咁多, 都應該好快有喇。

你比我多個s 啦, 我36喇, 有twins一次過掂就最好啦, 如果唔係我冇咁多時間嫁喇。

[quote]

我都唔細了..而家34喇, 過埋生日就35了, but我個樣好細, 所以攪到醫生都好confuse, 成日話我細個. 本黎之前plan好上年開始要bb的, 後黎升左職, 就唔想咁快有, 就推到今年先開始, 我比較好彩, 自己試左幾個月都唔得, 就聽我朋友講, 去睇下醫生, 而家過左半年了, 終於搵到自己身體發生咩事了. 希望跟住條路唔太難行啦!!!

別墅

KeroBb,

你一定已經bingo佐喇,試佐幾耐?

我都想係呀!!!多謝你地先 試左3個cycle

別墅

KeroBb,

congratulations!!! 好羨慕

大宅

[quote]
boboT 寫道:
wish, 琴日已經放左入個肚度啦, 三隻之嘛. 最多之後咪唔食咁多炸烄子[quote]

boboT, 下次唔食炸烄子,試下炸雲吞,加d甜酸醬好野味

大宅

KeroBb,

別墅

kennisip 寫道:

wish個頭叫boboT唔好食咁多炸野, 你仲叫佢食炸雲吞, 你緊係俾wish打得少

大宅

Kennis, 要減肥唔可以食炸嘢. 今個 cycle 我要番條腰 [quote]
kennisip 寫道:

大宅

米鴨,

無你咁好氣.
下次記得照埋對ear
boboT 寫道:
米鴨,

別墅

[quote]
boboT 寫道:
Kennis, 要減肥唔可以食炸嘢. 今個 cycle 我要番條腰 [quote]

今個cycle我都要減下條腰, 俾心機用下個條瘦身腰帶先

大宅

霖霖,

我地都係天秤座, 咁我大你一年。希望你同我都快d bingo 喇, 時間真係買少見少!

霖霖 寫道:

[quote]

我都唔細了..而家34喇, 過埋生日就35了, but我個樣好細, 所以攪到醫生都好confuse, 成日話我細個. 本黎之前plan好上年開始要bb的, 後黎升左職, 就唔想咁快有, 就推到今年先開始, 我比較好彩, 自己試左幾個月都唔得, 就聽我朋友講, 去睇下醫生, 而家過左半年了, 終於搵到自己身體發生咩事了. 希望跟住條路唔太難行啦!!!

大宅

屋企罐豆豉鯪魚點算好? 如果煮菜, 啲菜咪好多油囉???

大宅

bbq,有架啦

我剛剛上網應購左3000股,好似要收手續費?成$100

首頁

尾頁

跳至