家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:大金-Panasonic分體式冷氣機

大金係咪一級省電?
變頻式更省電?

水晶宮

我用大金,好夠凍.

洋房

我有搵一個CU負責我家既家庭電器架..都識左好耐,有興趣PM我..

大金好似無2匹窗分嘛? 上次我新居入伙, 個廳只可以裝窗分, 買唔到2匹啊, 最後CU同我裝左伊萊完斯2匹, 好用又夠涼!!

男爵府

回覆:大金-Panasonic分體式冷氣機

啱啱装修好,装咙大金2匹分體變頻,
好静,好快凍

大宅

我都諗裝邊部,冷氣台焗住裝窗分,大金有隻泰國造纖巧型同埋樂聲窗分,大家會裝邊隻

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 波子 的帖子

波子,

can u pm me the details ? where to buy and the CF

公爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆 gordonccc 的帖子

gordonccc,

can u pm me the details ? where to buy and the CF

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

HB 發表於 13-8-16 12:24
回覆 波子 的帖子

波子,

CF 太忙, 只接港島區(中上環及香港仔區)及熟客介紹

男爵府

引用:回覆+gordonccc+的帖子gordonccc,can+u+pm+

原帖由 HB 於 13-08-16 發表
回覆 gordonccc 的帖子

gordonccc,
我爸做装修,佢幫我裝架

別墅

回覆 Obwan 的帖子

我兩間房都安裝大金分體變頻冷暖 1匹...廳原本都打算都係大金分體變頻淨冷2匹...不過大金2匹淨冷係定頻...變頻就係冷暖...而且都好貴下....所以最後選了珍寶分體變頻2匹淨冷...
so far珍寶幾好wow....好快就凍....有時仲凍到要較到最細風, 兼較25度~

反而大金1匹就無珍寶凍得甘快....而且最近唔知點解出現入風怪聲....有時會好似打風甘...(fufu聲)...有時就無....

首頁

尾頁

跳至