跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 你地會選擇那間幼稚園和小學呢?

來茵係加州花園,D老師係英基出黎!有朋友讀過

至於我自己想報K1:
Fanling :
呂明才(個個都話好)
嘉得麗$19356(就因為近、普普通通)
五常法$21000 (OK啦)
培元$20856(因為近,但話老師惡!)
上水綠茵$23860(未知好唔好,學費幾貴、派九龍小學)

Tai Po : 英藝$23760(有n1) ,安基司$24200 (有n1)
仲有一間check 下名先

明雅有2間,如果讀國際你是否想讀國際小學呢?

而我如果係Fanling找心水小學會係嘉福榮真、仲有2間check 下名先!

有朋友話華明邨間幼稚園英文係區內最深

公爵府

chloeau2002

嘩, 你好勁喎, 做晒homework, 一目了然

我想問下加洲花園係邊呀?

大宅

[quote]
hihirita 寫道:
zoechan2005
唔好意思, 我想請教下, 呂明材唔係要考入去架咩, 聽講好難考架BOR, 你囡囡已經考到LA [quote]

我話"轉",其實是年尾"報名及面試",總之是呂明才或神召會,我諗應該其中一間都會收卦!

大宅

我都覺得五常法ok,但培元唔係好得(因識人在裏面教,知道有個主任好唔掂,我也入去查詢過,個主任態度有問題,又收生不足)
嘉福榮真應該都ok,請問宣道點呀?

侯爵府

加州花園0係上水入元朗條路, 近過錦繡花園
rabbitpiggy 寫道:

我想問下加洲花園係邊呀?

洋房

宣道要收下料先!
但我相i信n Fanling呂明才口砰好d!

大宅

呂明才是小學,本在上水,但明年會轉全日制,新校會在聯和墟,但它的口碑好似幾好,但好難入!
你個bb好得意呀!

chloeau2002 寫道:
宣道要收下料先!
但我相i信n Fanling呂明才口砰好d!

公爵府

加州花園0係上水入元朗條路, 近過錦繡花園

咁都幾唔返便架喎

洋房

講緊呂明才係幼稚園呀

我BB而家大個咗好多啦相信各位BB都係

公爵府

講緊呂明才係幼稚園呀

我BB而家大個咗好多啦相信各位BB都係

遠係講來茵.

係呀, 熹樂都大左好多, 佢e+就呢27個月啦

你bb 呢? 幾大呀?

侯爵府

佢地有shuttle bus 架, 而且住得加州d人, 通常自己都有車架啦

咁都幾唔返便架喎

公爵府

佢地有shuttle bus 架, 而且住得加州d人, 通常自己都有車架啦

ic ic

有錢人

洋房

我BB9月2歲。
住加州可以租架傻瓜

公爵府

我BB9月2歲。
住加州可以租架傻瓜

不過租都會好貴喎

你想搬入去住呀

大宅

OH SORRY
我其實想講"宣道係小學",但講錯了"呂明才是小學",真不好意思!

侯爵府

可能佢住緊勒, 原來係有錢人
[quote]
我BB9月2歲。
住加州可以租架傻瓜

不過租都會好貴喎

你想搬入去住呀 [/quote]

洋房

可能佢住緊勒, 原來係有錢人 [quote]
[quote]
我BB9月2歲。
住加州可以租架傻瓜

不過租都會好貴喎

你想搬入去住呀 [/quote][/quote]

我都想
:-(

侯爵府

我更想
[/quote]

我都想
:-(

公爵府

大家今晚早d 訓, have a good dream

我更想 [quote]

我都想
:-( [/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至