婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:你99真好忍耐力。。。。

原帖由 kawan1117 於 12-12-07 發表
你99真好忍耐力。。。。
99自已都甘講

大宅

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

唔賣樓都拿拿淋轉俾自己d仔,
快快快!

如果99有什麼事...............
層樓就歸你62啦!

現代人  有道理  發表於 12-12-8 16:15

男爵府

BK Milk勳章

周生 發表於 12-12-7 14:00
我62仲借左我99百幾萬買股票!!啲錢冇俾返我99所以咪99晤甘心搬!99話點都要傴俾返啲錢傴!到時俾我地買樓 ...
咁叫你99呃住62話會離婚,等佢可以同小三名正言順,但條件就係要還番嗰D 錢俾你,依家你62個心都唔係你99度,既然人已經冇,就攞番D 錢都好呀,咪搞搞下,到時連人帶錢都走佬,全部過帳俾小三仲慘

男爵府

BK Milk勳章

周生 發表於 12-12-7 14:00
我62仲借左我99百幾萬買股票!!啲錢冇俾返我99所以咪99晤甘心搬!99話點都要傴俾返啲錢傴!到時俾我地買樓 ...
咁叫你99呃住62話會離婚,等佢可以同小三名正言順,但條件就係要還番嗰D 錢俾你,依家你62個心都唔係你99度,既然人已經冇,就攞番D 錢都好呀,咪搞搞下,到時連人帶錢都走佬,全部過帳俾小三仲慘

男爵府

O下...
仔大女大...你C6都結埋婚..
仲唔分開...
是否心結未解?

大宅

回覆:不尋常既關係

真係離晒大普,你日日見住小3有無眼火爆

水晶宮

嘩!甘邊個煮飯,唔係仲要煮埋俾佢兩個食呀。

大宅

引用:O下...仔大女大...你C6都結埋婚..仲唔分開.

原帖由 ha333ha 於 12-12-07 發表
O下...
仔大女大...你C6都結埋婚..
仲唔分開...
我99傴細個都係父母分開左!傴同傴細佬分開住!傴話甘好慘!晤想自已既仔都係甘

大宅

引用:真係離晒大普,你日日見住小3有無眼火爆 +

原帖由 beauci 於 12-12-07 發表
真係離晒大普,你日日見住小3有無眼火爆
眼血都嚟埋!但99話大人既事我地晤使介懷禾

子爵府

引用:小三自小晤係同我99一齊住,+(因為小三同

原帖由 周生 於 12-12-07 發表
小三自小晤係同我99一齊住, (因為小三同我99係同母异父) 到中學既個陣先搬返去住!個陣我99已經同我62結 ...
2妻1夫

大宅

引用:嘩!甘邊個煮飯,唔係仲要煮埋俾佢兩個食呀

原帖由 HLDMaMa 於 12-12-07 發表
嘩!甘邊個煮飯,唔係仲要煮埋俾佢兩個食呀。
邊止煮埋甘簡單!條友仲要話我99煮得晤好食囉!一啲家務都晤做!收工返嚟好似大爺甘坐係度!話好累禾!一係話我個仔想同傴玩!死末!

大宅

引用:Quote:原帖由+周生+於+12-12-07+發表小三自

原帖由 nn1984 於 12-12-07 發表
2妻1夫
62仲有好多女人係外面!後生個陣!依家得返個賤人!係我一早同傴离婚喇!!最大問題我62後生個陣連99既朋友都晤放過

子爵府

回覆:不尋常既關係

將62同小三d野丟落垃圾桶,換鎖,收埋屋企d野,撩起佢地把火吵之後報警,鎖佢地d野或房門,其實大把野玩,係你99唔肯唧

大宅

引用:將62同小三d野丟落垃圾桶,換鎖,收埋屋企d

原帖由 siutsunboy 於 12-12-07 發表
將62同小三d野丟落垃圾桶,換鎖,收埋屋企d野,撩起佢地把火吵之後報警,鎖佢地d野或房門,其實大把野玩, ...
我62晤係正常人!用尼啲放法整晤到傴!

水晶宮

其實我又明奌解你99唔走喎,梗係啦搬走咗俾個妹坐正,橫掂自己又唔係想再婚,
同你鬥長命囉,你名不正,則言不順,如果你62行先,佢-個仙都冇,到時就
孤獨終老,所以真係唔好俾佢生,如果佢有仔或女,甘佢就有機會爭嘢啦。
不過作為佢個仔(你大伯同C6)冇理由俾人甘蝦阿媽㗎,日日對住佢地黑面、
單打,甚至鬧佢地兩個賤人囉。你地仲要夾哂嘢俾99食,孝順佢,仲教埋
自己仔女唔好采個阿姨。如果佢話你仔女,你就話你地搞到闗係亂哂籠,我
都唔知點同小朋友講,奌解爺爺唔同嫲嘛瞓,同咗姨婆瞓喎。等佢冇面囉。
你99表面冇事,但抑壓內心真係會鬱結到病㗎,好多人真係鬱到生cancer,
(touch wood)你99冇事。我見好多老公去滾,老婆就鬱到病,又或者老公
死咗,佢地唔開心,半年後就生癌啦。如你99有D錢,不如俾二千幾蚊去
律師樓立張平安紙啦,唔好益人呀。

大宅

周生 發表於 12-12-7 18:44
我62晤係正常人!用尼啲放法整晤到傴!
Your 99 is too weak, speechless.

大宅

引用:其實我又明奌解你99唔走喎,梗係啦搬走咗俾

原帖由 HLDMaMa 於 12-12-07 發表
其實我又明奌解你99唔走喎,梗係啦搬走咗俾個妹坐正,橫掂自己又唔係想再婚,
同你鬥長命囉,你名不正,則言 ...
甘都係既!

男爵府

用戶要求終止服務

HLDMaMa 發表於 12-12-7 18:56
同你鬥長命囉,你名不正,則言 ...

阿網友,

凡涉及夫婦感情的事....就無道理可言..

樓主奶奶的事...令我想起幾年前..有位唔知咩師父...20 幾年前識左個19 歲後生女...做埋 二奶...男的安置那2 位太太住同一座大廈, 二房人的孩子...都住屯門翠林花園..後生發生悲劇(2 奶所生的孩子死左)

唔知你有無印象嘞....幾荒謬幾怪誕...都可以在家庭倫理出現....所以唔好問點解

首頁
12345...6

尾頁

跳至