影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

回覆 白海豚 的帖子

Hi . 你好

我想問下 MV 中 大約去到 1 分 55 中, 他們都看 BB 的超聲波照 . 請問你記不記得大約第幾集便 . 因為我好像沒有印象有睇過, 我想睇返 .

http://www.youtube.com/watch?v=zyVps5GHJ1s&feature=related

THANK

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆+白海豚+的帖子 今天才星期一,+等到好

原帖由 HING2HING 於 12-09-10 發表
回覆 白海豚 的帖子

今天才星期一, 等到好悶呀 .
請問係只有14集嗎?

別墅

回覆 ctyying 的帖子

只是現在做到 14集 , 還有 2 集會完

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆+ctyying+的帖子 只是現在做到+14集+,

原帖由 HING2HING 於 12-09-10 發表
回覆 ctyying 的帖子

只是現在做到 14集 , 還有 2 集會完
係一周先出一集?見個介指就知老公係雲宰啦

JulieMay  一星期一集所以要等到18號先結局  發表於 12-9-10 16:24

大宅

回覆 HING2HING 的帖子

HING2HING,

係第九集既開頭12分鐘, 好多都唔知點解無左, 我睇快手及pps都無,
你可以去呢度睇番:
http://tieba.baidu.com/p/1819004369

別墅

回覆 cary330 的帖子

Thank you very much

剛剛睇左喇. 之前真係冇睇過 . 好開心呀

仲有好多花絮片段 , 而家再睇埋先

大宅

睇少左呢段真係差好遠

littleangelyy  睇埋呢段會100% 知道詩源老公係.......雲宰  發表於 12-9-11 14:20

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

cary330 發表於 12-9-10 12:57

HING2HING,

原來呢段我都無, 唔該晒呀!

cary330  都唔知點解會無左呢段 睇少段差好遠架嘛~  發表於 12-9-10 15:50

別墅

睇左黎一段 , 我覺得雲宰一定是詩源的老公喇 . 不過都好期的睇埋第 15 , 16 集呀

睇左其他花絮, 見到徐仁國以前個肥仔樣呀 . 減肥前後真是完全不同了樣子.
我覺得佢都應是肥底個種. 一定要好努力KEEP FIT 個 D 人. 但是佢唱歌真是很好聽

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 白海豚 的帖子

好嘢! 見咁多jm都讚, 等埋我呀....

大宅

初初睇徐仁國覺得佢個樣怪怪地, 重話隻狗仔似佢,
隻狗仔可愛好多架!
不過睇睇下都OK既~~~尤其爆鈕果part

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

初初直情覺得徐仁國好醜樣添

cary330  係呀!  發表於 12-9-10 17:38

大宅

介紹你地睇呢個 blog :
http://murasakikuma.pixnet.net/blog

我都係睇左佢推介先去睇呢套劇, 佢寫感想寫得很不錯

別墅

回覆 littleangelyy 的帖子

係呀 ,我初初都係覺得佢對眼太戚喇 . 不過他呢D眼細細都有會好多女仔鐘意. 而家D身形又好. 又是唱得之人. 佢係套劇裏面的角色討好. 應將會粉絲會不斷增加了 . 希望佢會成為一位成功的藝人 .

我都開始有 DD鐘意左佢.

littleangelyy  係呀, 而家順眼左好多  發表於 12-9-10 17:29

大宅

哈哈! 我都有小小鍾意佢呀~
我睇完一套就鍾意一個, 你地會嗎?
不過暫時最 like 車大叔

侯爵府

版主 的帖子

我最愛仍是朴有天

cary330    發表於 12-9-11 15:39

大宅

引用:回覆+HING2HING+的帖子 哈哈!+我都有小小

原帖由 cary330 於 12-09-10 發表

哈哈! 我都有小小鍾意佢呀~
我都係呀!每套戲我都好鬼頭入,個個男主角我都like ka

別墅

我絕對是同你一樣 , 睇一套就愛一個 , 之前睇 " 守護 BOSS " 就好鬼死鐘意池城 . 公司電腦的 WALL PAPER 全部都是他呀 !

侯爵府

"ALL FOR YOU" 真係好好聽
係等既日子, 我就製作特輯都撈埋....hehe....

http://www.youtube.com/watch?v=auYwqQA8Bek&feature=related

cary330  我都周圍搵關於呢套戲既野睇~  發表於 12-9-11 15:51

大宅

ethan02 發表於 12-9-10 20:23
我都係呀!每套戲我都好鬼頭入,個個男主角我都like ka

有好多初初淨睇樣好似麻麻地, 但睇完套劇就會愛上佢

首頁
12345...7

尾頁

跳至