跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 36 - 三歲生日快樂!

[size=medium]re: OP

請注意:
(1) no gold pass的靚太,麻煩當日去"Security Office"(近售票處)取入場

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 36 - 三歲生日快樂!

h3,
re:OP BD Party
Thanks a lot for arrangement!!!

子爵府

hello
re : A4 BD Photos
can you please keep it for me?

大宅

Puppy,
Check PM..
"嘢"...唔急..你方便啦~~

3,
多謝提點...but 緊記帶禮物

Mike,
開新版..Thanks!!

HelloHello, New..
Check PM~~

大宅

3,
Re: BP arrangement
唔該晒你!!

伯爵府

畀面勳章

vvbb,
唔怕架

3,
多謝你詳細資料............ 比我煩左你成個鐘。
多謝你安排生日會............... 比我地一家有得玩
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

vvbb,
唔煩,我多謝你就真啦 :mrgreen:

rabbit,
heib張相我交比二代啦,等佢ballet交比你工人好嗎?

[size=medium]順帶一提:
如你地係金鐘坐"成巴",佢會係集古村個邊停.之後要入左場後,可免費坐接駁巴返正門. or 比$2.5係未入場前坐接駁巴返正門.

大宅

rabbit,
of course no problem...
which is the best way for you?

[quote]
rabbit 寫道:
hello
re : A4 BD Photos
can you please keep it for me?

happy3 寫道:
rabbit,
heib張相我交比二代啦,等佢ballet交比你工人好嗎?

伯爵府

畀面勳章

[quote]
happy3 寫道:
vvbb,
唔煩,我多謝你就真啦 :mrgreen:
quote]

3姐:
你有冇認錯人呀
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

sil,
e...係wor, why我會打vvbb架 梳利梳利....我又發作添 :mrgreen:

伯爵府

[size=x-large]3

Thanks for OP Bdate Party arrangement

男爵府

benben,
好痛呀!!

伯爵府

happy3 寫道:
benben,
好痛呀!!

大宅

我好番好多o勒!我同爸爸不停地交叉感染(感冒完又傷風),真係好好彩兩個仔無事.....

re:OP Party
星期日應該會好好天,祝大家玩得開開心心,祝0303個個小朋友都健健康康!!!!

3,
謝謝你百忙之中幫我地update個list.

子爵府

re : BD Photos
OK to pass to 2 doy if she doesn't mind! next Friday or today? if today, I'll ask jenie to bring a folder.

男爵府

rabbit,
today 你咪玩啦

子爵府

you didn't go out for lunch?

3, hello
sorry! So if no problem with 2 doy, please......

男爵府

rabbit,
帶左飯. e+好
琴日叫工人跟住本cook book,煮左"栗子紅米飯""薑汁豆苗蒸桂花魚""毛豆炒蝦仁",仲"等"鹿茸meat soup,佢都煮得幾好味

該用戶已被刪除

男爵府

bbchiu,
re: 鹿茸
係我生cc時人地送架.擺到都唔記得左.見呢2日凍,咪的起心肝煲姐.話時話,d鹿茸係好薄一片片好似紙咁,你地知唔知係咪咁架? or 係平野來

首頁

尾頁

跳至