烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 我的製成品[Part 7]

seven_dwarfs,
你一定得既~~

http://img.photobucket.com/

我自己就用呢個website,upload左d相之後就copy條link,再paste返係度就得嫁啦~~

子爵府

good morning all~~

bybyma,
囡囡今日如何呀?

sinwai,
睇多次醫生好d嗎?

honney,
個頭仲有無痛呀?

男爵府

早晨

good morning monogram 咁早0既~~

我啱啱食完早餐而家要開工整蘿白糕明天比個friend呀~~

大宅

早晨呀!
尋日個方包正常呀, 不過唔記得加提子.

Monogram,
阿囡尋晚7點幾食過藥之後到而家都冇再燒, 希望佢到此為止喇!

子爵府

kae,
早呀~~係呀,個女6點幾起身食奶,之後就拖地同預備今日的午餐、晚餐~~

嘩﹗整蘿蔔糕呀﹗正呀﹗你個friend好有口福呀~~

子爵府

bybyma,
早呀~~
個方包正常就好啦~~
囡囡無事嫁啦,放心,放心~~

男爵府

bybyma
可能阿b女唔舒服攪到你失哂魂。

子爵府

Monogram,

有落鹽呀,唔落鹽會無味呀個包
我岩岩食左個,好正呀
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

monkeyyyy,

你出去學整包呀?
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

Monogram,

今日無事啦,我仲買左花生油返黎炸野呀

男爵府

早晨呀~~各位

bybyma
你女女好番好多真係太好啦

子爵府

bybyma,

正常就好啦

你有冇同囡囡睇醫生呀?

男爵府

honney
你好少炸野架,你又諗住整物東東呀?? 油角、腰果?? 嘩~~正呀

大宅

多謝你地關心阿囡呀!

kae,
你講得好岩呀, 呢排雖然有整野但都唔係好清醒. 呢兩日佢好番少少, 我即刻有累既感覺, 可能個人放鬆左!

Honney,
本來林住如果佢尋晚再有燒今朝就同佢去睇, 而家見佢都未有就唔去住lu, 今日又天陰陰陣陣涼咁.
你會炸乜野呀? 我尋日先驚覺原來下個禮拜就過年, 乜野都未準備!

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,

有落鹽呀,唔落鹽會無味呀個包
我岩岩食左個,好正呀

見到個樣都流晒口水啦~~

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,

今日無事啦,我仲買左花生油返黎炸野呀

無事就好啦~~

諗住炸咩呀?

男爵府

bybyma,
係呀, 明天又開始凍番, 你地都要小心身體呀

男爵府

bybyma
我都係物野年貨都未辨,但唔知點解唔係好想買,老公前幾日問我幾時去買野,我話不如唔好買,佢話我痴線 ,因為新年多數都係我去人地度玩,好少人會上黎我度,諗住是但買少少糖果同揮春就算啦,今年瓜子又話有毒唔敢食啦~~

子爵府

bybyma,

佢依家無事咁就好啦,最緊要退到燒就ok啦∼
係呀,好快過年,但我都未整蘿蔔糕

Monogram, Kae,
係呀,我好少炸野架,炸好話你地知,我驚醜怪,我整比呀囡學校開party食架∼

男爵府

Monogram, Honney, bybyma, kae
想問下我呢幾日睡得不好, 我明明係好累, 但瞓上床又瞓唔著, 成日要轉轉去, 想問下整咩飲或煲咩湯好呀? thanks!

首頁

尾頁

跳至