夫婦情感

跳至

首頁
12345...39

尾頁

大宅

Re: 我準備...

仲仔女都有埋....天啊...

複式洋房

thymama 寫道:
對唔住,我真係唔知話你蠢好定話你意亂情迷好。事到如今,就當係俾鬼壓,以後delete左呢個賤佬,重新做人啦。

我有不停咁同自己講架, 但......... :-( :-(

翡翠宮

阿8爆啦 呢個係言論自由既社會.

老實講啦, 唔想仔女單親呢D係藉口黎, 人係自私既動物姑勿論男定女都好, 點會為左仔女兩公婆日日拿口拿面, 無言以對都得呀 所以唔想仔女單親都係唔想離婚既藉口啫

複式洋房

ringoivy 寫道:
你知唔知佢老婆係邊個呀, 想玩野都係要向佢老婆埋手, 但我覺得你唔抵幫, 你明知佢有老婆都中個頭埋去, 有D攞黎賤, 我唔知當初你個心係咪諗住同佢上完床就可以去取代佢老婆個位置, 希望你今次經一事長一智男人出得黎玩話明比你聽有老婆你都肯中個頭埋去即係等同自剎無人會可憐你, 你要知道佢若然係同老婆有問題就一早離左婚啦, 唔離婚即係仲有感情, 我有個朋友以前專做人第三者我點講佢都唔聽, 仲好意思同我講話個男人只會同佢做唔會同個老婆做, 最後人地個老婆有左BB要同佢分手, YOU SEE有老婆既男人會唔會對你真心呀傻妹. 無同老婆做, 個女人肯個男人都唔得啦 醒下啦, 有時冤冤相報何時了呀, 下次見到呢個人避之則吉罷啦

多謝your advise, 我都話係後尾先知 :-(

複式洋房

妳唔應該 send e-mail 去佢公司 ,
妳應該同佢老婆講 ,
等佢老婆知道後, 等個賤人都有排煩 ,
到時話唔埋佢老婆要同佢離婚 ,
咁個賤人乜都無就抵佢死 !

洋房

[quote]
阿8 寫道:
係。!!

真架喎。
真係睇戲都有得睇
咪就係呢幾句咯!

弊就弊在來來去去嗰幾句台詞,都硬係有咁多人傻到中個頭埋去,真係死得!

複式洋房

pigabc 寫道:
妳應該同佢老婆講 ,

若果佢一下fly我, 我都做得出, 但佢依家話當我係好朋友, 仲好關心我, 緊張我, 令我好辛苦呀........ :-( :-( :-(

翡翠宮

我唔係好明你話後尾先知咩呀? 佢有老婆呀 即係同佢上完床先話你聽其實佢有老婆呀? 但又唔係好似喎, 因為你話佢好耐無同老婆做麻? 仲有佢同你上過幾多次床呀? 咁你幾時先發現佢講大話丫?
sw95 寫道:
我都話係後尾先知 :-(

複式洋房

妳千萬唔好 send e-mail 去佢公司 , 男人去滾最多比人話風流 , 但妳比人知道就只會比人話妳狐狸精 ...... , 同埋如果係同一間公司做 , 妳會好瘀囉 , 比人指指點點都唔好過 !
請三思而後行 !

翡翠宮

唔係啩你仲未醒呀 等我仆醒你啦 好朋友 佢咩人黎架, POST佢張相出黎睇下等我唔好同呢個人做朋友先, 佢咁隨便會同D好朋友上床 咁一定要話比佢老婆知要佢同所有人絶交先得, 否則容咩易一陣又同個好既男朋友上床呀?
sw95 寫道:
[quote]
pigabc 寫道:
但佢依家話當我係好朋友, 仲好關心我, 緊張我, 令我好辛苦呀........ :-( :-( :-(

洋房

sw95 寫道:
[quote]
pigabc 寫道:
妳應該同佢老婆講 ,

若果佢一下fly我, 我都做得出, 但佢依家話當我係好朋友, 仲好關心我, 緊張我, 令我好辛苦呀........ :-( :-( :-( [/quote]

你仲信佢?該煨,真係仲曬情毒,無藥醫!

複式洋房

ringoivy 寫道:
我唔係好明你話後尾先知咩呀? 佢有老婆呀 即係同佢上完床先話你聽其實佢有老婆呀? 但又唔係好似喎, 因為你話佢好耐無同老婆做麻? 仲有佢同你上過幾多次床呀? 咁你幾時先發現佢講大話丫?[quote]
sw95 寫道:
我都話係後尾先知 :-(
[/quote]

同佢上完床都冇講佢有老婆, 係我後尾有d朱絲馬績覺得有問題, 再碧佢, 佢先講. :-( :-(

複式洋房

[/quote]

若果佢一下fly我, 我都做得出, 但佢依家話當我係好朋友, 仲好關心我, 緊張我, 令我好辛苦呀........ :-( :-( :-( [/quote]

妳唔好再咁傻啦 , 難聽 D 講句 , 佢想當妳做私人洩肉工具咋! 唔駛 $ , 又有得做 , 好過去叫 !

翡翠宮

哎吔好心你醒下啦咪再執迷不悔囉, 佢D咁既人無謂再一次比人騙啦, 以前咪當大家HAPPY過唔係比人玩咪算囉 ?-( 你家陣自己話走好過個男人開聲啦到時仲無面, 仲覺得有比人玩既感覺 :evil:

別墅

關乜撚野心呀你同佢講
問佢係咪想得閒執一劑呀
keep住做朋友做咩呀?
如果你真係咁唔想佢搵你
你實做到的 
不過最驚係你自己跟本唔捨得 
緊張你?乜你信咩?
緊張你有無比第二條麻甩佬插咋
人係自私的
曾經係佢的野,佢都唔想比人佔有

呢個男人真係唔要得架喇
唔通你真係想佢離婚同你一齊咩?
呢件垃圾o黎架...
要o黎做乜春??

複式洋房

[quote]
pigabc 寫道:
妳千萬唔好 send e-mail 去佢公司 , 男人去滾最多比人話風流 , 但妳比人知道

洋房

我真係唔明,你既然想send email數臭個衰人,點解對佢仲咁留戀?

複式洋房

阿8 寫道:
關乜撚野心呀你同佢講
問佢係咪想得閒執一劑呀
如果你真係咁唔想佢搵你
你實做到的 
緊張你?乜你信咩?
人係自私的

呢個男人真係唔要得架喇
呢件垃圾o黎架...
要o黎做乜春??

阿8好勁呀, "緊張你有無比第二條麻甩佬插咋", 佢真係問我有冇人追, 叫我唔好同人上床.

複式洋房

thymama 寫道:
我真係唔明,你既然想send email數臭個衰人,點解對佢仲咁留戀?

佢依家話當我係好朋友, 仲好關心我, 緊張我

翡翠宮

鬧得實在太精竟了. 樓主我想問下佢間公司有幾大, 講個公司名黎聽下 :-|
阿8 寫道:
關乜撚野心呀你同佢講
問佢係咪想得閒執一劑呀
如果你真係咁唔想佢搵你
你實做到的 
緊張你?乜你信咩?
人係自私的

呢個男人真係唔要得架喇
呢件垃圾o黎架...
要o黎做乜春??

首頁
12345...39

尾頁

跳至