興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 11-8-3 11:35
你同你自己講呀﹖

YES,依度最口衰既,莫過於佢啦
人在做,天在看:tongue:

hehalady  you are right ^_^  發表於 11-8-11 19:15
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

本來公司10月去北京旅行,依家改為每人比2500自己想去邊就去邊(12月31日前唔去,就當自動放棄),因為舜無passport,所以想去海南島陽光海灘四天,check下價錢,一個大人都要3千幾,加埋雜費成4000一個,嘜依家去大陸都咁貴既
一家六口
咁你會放棄唔去,定人出豉油,你出雞呢mouth:(開學後就唔再去喇,今個學年大仔係最關鍵既一年)mouth:

starry^.^  報團去?8月最尾一個星期會唔會平番d呀? 不過海南島自由行都得啦, 唔洗咁貴  發表於 11-8-3 17:07

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hehalady 發表於 11-8-3 11:06
奶媽呢期係瘋人組一級受保護動物 ..... 大家咪臭口,要錫住佢呀!

妳同妳自己講得喇

hehalady  yes  發表於 11-8-11 19:16

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

JENNYSKY 發表於 11-8-3 16:51
YES,依度最口衰既,莫過於佢啦
人在做,天在看:tongue:

妳傻得絕對正確

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

JENNYSKY 發表於 11-8-3 17:01
本來公司10月去北京旅行,依家改為每人比2500自己想去邊就去邊(12月31日前唔去,就當自動放棄),因為舜無passport,所以想去海南島陽光海灘四天,check下價錢,一個大人都要3千幾,加埋雜費成4000一個,嘜依家去大陸都咁貴既
一家六口
咁你會放棄唔去,定人出豉油,你出雞呢mouth:(開學後就唔再去喇,今個學年大仔係最關鍵既一年)mouth:
乜妳公司今年縮骨得咁犀利呀.....

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

starry^.^ 報團去?8月最尾一個星期會唔會平番d呀? 不過海南島自由行都得啦, 唔洗咁貴 發表於 昨天 17:07

依個就係豉油行價錢..8月尾係平,不過係8月29日出發..回來都2號,已開學
海南島都去過兩次,有得選,都去東南亞
所以會唔會出雞呢:idea:

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

good morning~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

包包魔怪媽咪 發表於 11-8-4 00:33

有...都好GAR LA

hehalady  right  發表於 11-8-11 19:18
包包魔怪媽咪  咁又係  發表於 11-8-4 22:48

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

本來公司10月去北京旅行,依家改為每人比2500自己想去邊就去邊(12月31日前唔去,就當自動放棄),因為舜無passp ...

海南島咋喎﹖咁貴﹖
你得$2500,六個人去玩,點計都要出隻肥雞啦!

去長洲三日兩夜算啦!唔算去左旅行﹖

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

JENNYSKY 發表於 11-8-4 08:17
有...都好GAR LA
RIGHT!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

本來公司10月去北京旅行,依家改為每人比2500自己想去邊就去邊(12月31日前唔去,就當自動放棄),因為舜無passp ...

去澳門威尼斯住一晚囉

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 11-8-4 09:23
海南島咋喎﹖咁貴﹖
你得$2500,六個人去玩,點計都要出隻肥雞啦!

真係好貴,我都話"海南島"咋wor
今次,係計劃我帶傻下傻下既亞媽同四個仔去....仲痴過1個帶3個去韓國
所以想搵間正既酒店,4日留係酒店hea下,全程無行程

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

3littlepigs 發表於 11-8-4 10:33
去澳門威尼斯住一晚囉

去澳門都貴...一個人為起都成千五WOR

版主

JENNYSKY 發表於 11-8-4 11:14
去澳門都貴...一個人為起都成千五WOR
係呀,新酒店唔平...
我地鍾意住威斯汀,以前貴,而家多左咁多新酒店所以價錢平番lu,我check過仟零蚊一晚,有無得諗﹖
呢間酒店絕對適宜 hea,唔介意無街行可以考慮~

版主

JENNYSKY 發表於 11-8-4 10:40
真係好貴,我都話"海南島"咋wor
今次,係計劃我帶傻下傻下既亞媽同四個仔去....仲痴過1個帶3個去 ...
都話你係 super woman 啦~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 11-8-4 12:46
都話你係 super woman 啦~

因為我係癲gar
其實諗下好耐都無同亞媽去旅行喇,上次韓國佢要幫我睇住細嗰件,今次一次過帶晒四個仔,所以就盡地一煲囉

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 11-8-4 12:44
係呀,新酒店唔平...
我地鍾意住威斯汀,以前貴,而家多左咁多新酒店所以價錢平番lu,我check過仟零蚊一晚 ...

都可以諗下

珍珠宮

包包魔怪媽咪 發表於 11-8-4 00:33

有好過無啦,好多公司都無呢 d 福利

包包魔怪媽咪  咁又係.........  發表於 11-8-5 00:41
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至