跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 29

oscarma
下星期一亞仔開學la﹐睇怕我抽唔倒時間去。

大宅

REG

我都仲未交$.

mike,
我用手袖o的圍裙,不過無工仔.我轉頭會去bank入$....
該用戶已被刪除

男爵府

二當家,
你果款無公仔ge手袖圍裙係咪1件過ga? 嚮邊樹買?我搵o吾到...

大宅

puppy
lunlun係咪返司徒x道個間? 朋友仔決定同lunlun一間學校?? 豬肉都係8/8返, 我晏d先去攞校服.佢地咁就返學, 有d唔捨得.

大宅

DaveMum,

你套織嘜仲要唔要....不如你比個地址我.....我記比你啦.....好唔好.....
該用戶已被刪除

大宅

mike,

係手袖圍裙1件過ga.....

我果條n年前買.....仲係同你地一齊買......有一次我地下午請假去行街...之後去o左一間上樓店買o的......不過唔記得幾多$.....地點就更加唔記得.....

男爵府

bblong,
朗爸都會話

男爵府

二當家,
Causeway Bay !!!間店個名我o吾記得o左,大概係渣打樓上..

大宅

3,
你講pg 定op ah.....如果係去多次op, 記得叫埋我ah!!!

[quote]
happy3 寫道:
mike, bblong,
個日pg雖然好

大宅

[size=large]Baby Outlet

Mike 寫道:
二當家,
Causeway Bay !!!間店個名我o吾記得o左,大概係渣打樓上..

大宅

二當家,
Please check PM
恭喜定先.....[size=large]恭喜..... 雖然唔係好知咩事, 我估你係加入我地全職媽咪行列, right?

姊妹們...
無上網咁耐, 真係唔知大家講乜, 好似好生疏添

複式洋房

Hi, I've been reading the messages . . . 5 pages already . . . so fast!!

Emilyobchan,

Hi nice to know that you also live in Oscar by the Sea. My family just moved in there for less than a year. They're living in the very last block; maybe you've seen them before, hehe! When I take my son to HK next time, maybe we will meet :lol:

男爵府

vvbb,
ha...ha....我又開料h3本色啦 係op

davemum,
唔想out好易姐,上來多d+

男爵府

3,
呢排都係 long ba 同仔玩&冲涼, 阿仔唔多"so"我, 好似噚日
行完商場, 我話要返屋企啦, 點知阿仔話"mama, 你番上去
先啦!!" 跟住佢兩個繼續去玩.

3 & vvbb,
其實見阿仔玩得咁開心, 都想再帶佢去.

男爵府

襯家,
Yes!! Baby outlet!!Tks!!
打去問o左,佢話2-3歲著會比較細件

Davemum,
Hi!你又話730一齊去玩.....

大宅

mike,
好似真係叫"Baby Outlet"......另,已入$及fax去Graceful Hands.仲有想問上堂地址???

DaveMum,
請check pm.

大宅

Mike,
Re: 730
本來真係打算去, 點之個日阿仔學校有活動, 而爸爸又話橫風橫雨, 咁咪cancel囉!
我諗住我無報名, 你無預我一份, 原來你咁有我心, 下次叫阿仔錫番你一啖先。

子爵府

yuma
re : info
Thanks.

wa... so fast, 6 pages....

3....
re : OP
Last Sat, hubby said he was stupid cos go with me! he said very hot... should wait till Nov.....hehe.... so next time when you plan to go again... maybe I can join.... (but w/o hubby)...

首頁

尾頁

跳至