興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有料到喇 ~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3730486&page=1&extra=#pid49155448
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

大家都好有計劃去洗$6,000 * x wor...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係好快手喎~
原帖由 webjen 於 11-3-4 09:36 發表
坐言起行,我地機票都 book 埋喇

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你又點洗呀
原帖由 3littlepigs 於 11-3-4 10:00 發表
大家都好有計劃去洗$6,000 * x wor...
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-3 14:48 發表
原來都仲有2條盲毛陪阿邊個

珍珠宮

plan 左好耐架喇,係時候要 book,再唔 book 無機位,又可能加價!
原帖由 小草 於 11-3-4 10:05 發表
真係好快手喎~
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

我老公份工依家好危呀!

有錢都唔敢洗呀
原帖由 JENNYSKY 於 11-3-4 10:06 發表
你又點洗呀

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

希望快D天晴:)
原帖由 3littlepigs 於 11-3-4 10:22 發表
我老公份工依家好危呀!

有錢都唔敢洗呀

子爵府

祝平安過度!
原帖由 3littlepigs 於 11-3-4 10:22 發表
我老公份工依家好危呀!

有錢都唔敢洗呀

子爵府

唉! 我地個計劃都係plan下之嘛, 其實我都知我地要儲錢買屋, 之但係咁, 我覺得有時d野, 今日唔知聽日事, 係可行情況底下,唔係用乾用淨d錢, 同d女去玩下, 去下旅行開下眼界係可以接受個lor.....
我呢頭話諗下, 個頭亞邊個就收到99電話問我地政府比我地d錢點洗, 咁亞邊個就答話如果真係要返鄉下, 咁就會去一次日本, 因為未去過, 加上如果返鄉下, 真係要等到d女出哂身先可以去.....
跟住99就話我地要儲錢, 個d錢要留起去唔比我地去(下刪千字...)
當期時我係隔離聽住, 亞邊個問我點...我話"唔去啦, 唔好煩我!"
咁99話嘅唔係唔啱, 佢有佢道理! 不過我個人就覺得而家已經唔係7,80年代, 唔係死慳死抵就儲到錢, 加上我地又唔係用哂d錢, 錢我地又有儲緊......總括而言, 我唔習慣唔鍾意人地成日望住我個銀包, 成日計住我點用錢, 食咩買咩著咩去邊度......
原帖由 webjen 於 11-3-4 09:43 發表

水晶宮

我老公份工依家好危呀!
有錢都唔敢洗呀

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 11-3-4 15:16 發表
我呢頭話諗下, 個頭亞邊個就收到99電話問我地政府比我地d錢點洗, 咁亞邊個就答話如果真係要返鄉下, 咁就會去一次日本, 因為未去過, 加上如果返鄉下, 真係要等到d女出哂身先可以去.....
跟住99就話我地要儲錢, 個d錢要留起去唔比我地去(下刪千字...)
當期時我係隔離聽住, 亞邊個問我點...我話"唔去啦, 唔好煩我!"
佢真係夠權威

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 pinkyhsy 於 11-3-4 00:07 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

妳自己買就真
原帖由 hehalady 於 11-3-4 00:13 發表
幫人買野 jar

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

又唔煮飯
原帖由 hehalady 於 11-3-4 00:15 發表
Dinner time .......

一杯 ...... 出 o黎 搵丁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好快手
原帖由 webjen 於 11-3-4 09:36 發表
坐言起行,我地機票都 book 埋喇

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

d騙子真係咁唔等得,尋日先至第一個call,今日已經action
原帖由 hehalady 於 11-3-4 09:52 發表
有料到喇 ~~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3730486&page=1&extra=#pid49155448

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

知識分子怕咩喎,大把筍工等緊佢
我老公份工依家好危呀!

有錢都唔敢洗呀

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

妳哋唔係已經喺格肋底有屋喇咩?仲買咩屋呀
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-4 15:16 發表
唉! 我地個計劃都係plan下之嘛, 其實我都知我地要儲錢買屋, 之但係咁, 我覺得有時d野, 今日唔知聽日事, 係可行情況底下,唔係用乾用淨d錢, 同d女去玩下, 去下旅行開下眼界係可以接受個lor.....
我呢頭話諗下, 個頭亞 ...

首頁

尾頁

跳至