自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

我只希望響呢次補選,有真正做得野既獨立人士出來選,等可以送走唔做野既人,咁呢d錢就冇白費啦.

大宅

其實我都好支持民主架.. .. 公平d ... 不如佢將 1.5億退稅俾番我地...支持佢地呢個行動既人出$$夾俾佢地補選...唔夠既佢地就辛苦d, "希"生一下... 為民主, 為人民 .. "當"埋條褲貼夠佢.

原帖由 idac_c 於 10-1-28 13:36 發表

我比夠$100~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Era 於 10-1-28 13:39 發表
我只希望響呢次補選,有真正做得野既獨立人士出來選,等可以送走唔做野既人,咁呢d錢就冇白費啦.

嘥氣啦! 有人投佢哋就自視哩次行動成功ga嘞! 我就唔會投票, 連白票廢票都唔會投!

即係話有人投票, 就算唔選佢哋, 俾建制派(當然建制派已話唔玩啦)或獨立人士選到, 佢哋可以打鑼打鼓義正言辭咁講哩次行動彰顯咗公投意義; 掉返轉講, 如果冇人投票, 佢哋自會自動當選, 喺咁o既局面, 點都係佢哋贏, 佢哋五子又有咩損失? 輸o既係香港納稅人無端端駛1億5陪佢哋做show.

男爵府

環保接龍勳章

如果可以換到人既話,我話知佢地點樣死撐,點樣去讀解囉.我個人好實際架!
原帖由 DoReMi媽媽 於 10-1-28 13:49 發表

嘥氣啦! 有人投佢哋就自視哩次行動成功ga嘞! 我就唔會投票, 連白票廢票都唔會投!

首頁

尾頁

跳至