嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

cx都好快回覆,由於我部si係新款,又買了唔夠1個月,經商討後,最後賠番一部車既價錢,真是托賴。

原帖由 michung 於 09-7-27 01:58 發表

我都帶左去日本wor,好彩無事o者,咁賠左幾錢呀??

大宅

原帖由 py84ko 於 09-8-2 16:18 發表
請問有冇媽咪同我一樣想買 Peg-Perego P3 BB車, 我識得人可以原價 8 折是 100%全新, 有啲顏色原價$2980 就约 $2,400左右. 有啲顏色貴啲原價 $3,290 就约$2,600 - 2,700 左右 (未肯定)

但朋友話 Supplier要求至少訂 ...

有咩色會貴D?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Pls see the below link and click the color, thx!

http://shop.o3baby.com.hk/product_details.php?id=57&type=tid&pid=285

原帖由 jessiewang 於 09-8-2 17:48 發表

有咩色會貴D?

複式洋房

我都想買SI..可否提供多d資料???

別墅

我昨天去左03 baby, 想買car seat 同P3, 但係個女人黑口黑面, 後來去左買玩具, 買完就唔想即刻買.

我個仔7個半月啦, 原先架combi好唔穏陣, 所以想換架又舒服又穏陣的, 唔知應該買SI 定係P3好呢? 我有揸車架!

別墅

臭b豬媽媽
我可唔可以PM your VIP no呀?

子爵府

其實之前有媽咪都有提及過此問題, 佢都有揸車, 最後佢同佢老公商討後决定買咗P3款, 亦好視乎你需要.

原帖由 jasonpun 於 09-8-3 14:44 發表
我昨天去左03 baby, 想買car seat 同P3, 但係個女人黑口黑面, 後來去左買玩具, 買完就唔想即刻買.

我個仔7個半月啦, 原先架combi好唔穏陣, 所以想換架又舒服又穏陣的, 唔知應該買SI 定係P3好呢? 我有揸車架! ...

子爵府

你個仔7個半月, SI 款都啱用的.

原帖由 jasonpun 於 09-8-3 14:44 發表

我個仔7個半月啦, 原先架combi好唔穏陣, 所以想換架又舒服又穏陣的, 唔知應該買SI 定係P3好呢? 我有揸車架! ...

大宅

臭b豬媽媽

可唔可以 PM 你個 VIP no. 給我, 我 睇中咗佢地既 BB 車同埋 car seat, many thanks........

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Can you also pm me your 0/3 vip no? many thanks

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想要呀,可唔可以PM埋俾我?

男爵府

上次去o3baby買野, 要show vip卡架禾

子爵府

P3 都係要8月尾才有貨, 問過佢地online support仲話最快9月頭!

原帖由 jessiewang 於 09-8-1 16:27 發表
但03BABY話 SI 8月尾先有貨??
BTW各位媽媽有冇覺得SI冇前面扶手會不方便呀??

子爵府

我都啱啱買左, 我本身有部combi, 因為想買一架後面有踏本, 可以比大仔一齊用的車仔, 所以經朋友介紹後, 買了這部

比係combi呢架重好多, 不過濶好多, bb坐得舒服啲, 細b18個月坐落去都好鍾意, 大仔又鍾意, 因為唔使行

順帶一提, 我有張9折咭, 可以pm我
如果你地有單唔要,可以比我嗎? 因為我欠2千8蚊單可以upgrade做85折會員, 大家一齊分享85折呀

複式洋房

pm咗比大家啦.

我平時去買野,佢地都無叫我比vip card,我都係講vip no比佢地咋.
如果大家要借vip card,就打比我啦.

別墅

臭豬b媽媽

我都想買si, 請pm vip card no too. Tks a lot!!

大宅

Can you also pm me your 0/3 vip no? many thanks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想請問各位媽咪,呢個牌子的BB車除咗永安,吉之島,0/3 baby,仲有邊道有得賣呀??最平會有幾折呀?我想買aria completo,呢個型號同SI有咩唔同呀??thx~~
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

複式洋房

原帖由 臭b豬媽媽 於 09-8-7 00:23 發表
pm咗比大家啦.

我平時去買野,佢地都無叫我比vip card,我都係講vip no比佢地咋.
如果大家要借vip card,就打比我啦.

我PM左你啦!想借個VIP card買P3

THANKS

複式洋房

回覆 1# jossc 的文章

已收到你的回覆啦!
真的唔該晒!

首頁
12345...7

尾頁

跳至