自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

ganggang 發表於 24-1-18 19:43
我好糾結好唔好買銀卡,之前買左好多年,現在個細路大左無去得咁密,但如果一年想去2次就銀卡仲抵,定係上 ...

銀卡食嘢有折扣,計落可能都抵?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

rebeccalin 發表於 24-1-18 19:32
以前巡遊好多嘢睇架。有公主花車,好多dancers跳舞,睇到開心歡樂,疫情開始就cut左部分節目,不過早兩年萬聖節來過巡遊都大型。就算冇巡遊,城堡前面都有卡通人物做大型表演,宜家就真係慳水慳力。 ...

傍晚城堡前面都有表演,聖誕嗰陣仲有無人機表演,都幾好睇,唔知宜家仲有冇呢?

珍珠宮

而家巡遊好hea
以前好好睇 夜晚個個勁靚

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我上BK 成日㩒到Disneyland個廣告,早兩日八卦望吓門票依家幾錢一張,嘩原來依家要成7百幾8百蚊,2月年假仲要8百幾添,好貴!

侯爵府

我13號星期六去,都係一樣得嗰幾架車 如果我係遊客專登嚟,見到咁嘅巡遊一定會勁失望

不過,8:30pm 個煙花就真係好正

男爵府

gruntel 發表於 24-1-18 18:42
香港迪士尼一直都係冇巡遊呢樣野,
每次得果三四人,
隔離經過的游客連望一眼的興趣都冇,

疫情前有架, 仲試過夜晚有特制巡遊, 衫同車都有燈

我疫情後係上個月先去過, 係得樂隊間唔中出嚟, 城堡前有聖誕表演, 我仲以為因為有聖誕show 無咗巡遊....

珍珠宮

畀面勳章

KUDOS 發表於 24-1-19 08:39
我上年去東京Disneyland 唔係喎,好多日本人乜嘢都唔玩,剩係一早霸定位,坐響地下等巡遊。 因為 ...

你講到日本個parade唔係咁,但又講到 你冇興趣睇,去咗玩遊戲,咁即係你有冇睇到日本迪士尼巡遊個規模?

我舊年都有去,以前東京迪士尼 個巡遊有好多舞蹈藝員, 而且 精挑細選,身材 高度全部好一致,我上次睇就主要係花車,好少舞蹈藝員, 臨尾係拉曬啲員工出嚟行,燕瘦環肥同以前落差極大。

公爵府

牛年勳章

babychat 發表於 24-1-19 09:41
我13號星期六去,都係一樣得嗰幾架車 如果我係遊客專登嚟,見到咁嘅巡遊一定會勁失望

不過,8:30 ...

煙花係好靚 ,如果巡遊有返之前的規模就更加完美。今次去,連真人公主都見唔到幾個出來同人影相,綠色的小仙女又見唔到,唔知係唔係我地係佢地活動時間去左其他地方玩,所有見唔到,希望係啦。
attach0/tmp/phpZYYUsD
attach1/tmp/phpfZKaFa
attach2/tmp/php9HUzRH
attach3/tmp/phppGi93e
attach4/tmp/phpBmoUgM
attach5/tmp/php17LPtj
attach6/tmp/phpxjLSGQ
attach7/tmp/phpzqk0Tn

babychat    發表於 24-1-19 21:43

侯爵府

rebeccalin 發表於 24-1-19 11:29
煙花係好靚 ,如果巡遊有返之前的規模就更加完美。今次去,連真人公主都見唔到幾個出來同人影相, ...

我都淨係排緊隊玩遊戲時,見真人公主好閃快行出嚟,亮吓相就走咗了

大宅

rebeccalin 發表於 24-1-18 19:32
以前巡遊好多嘢睇架。有公主花車,好多dancers跳舞,睇到開心歡樂,疫情開始就cut左部分節目,不過早兩年 ...

我上個月係平日去,城堡前都有卡通表演仲有好多隻添,不過就要留意時間

別墅

疫情前係有大型巡遊,Dancer 多數菲律賓人跳,疫情期間走哂,聽聞而家未請到人,我個人估佢請緊外勞,但要訓練、排舞⋯
前排官方講左2025 會有全新巡遊,想睇正常巡遊要等下年。
不過前面提過上海廸士尼,我12月尾去左,真心正!性價比好高,D game 好好玩,港迪會比下去。

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

KUDOS 發表於 24-1-19 09:19
我上BK 成日㩒到Disneyland個廣告,早兩日八卦望吓門票依家幾錢一張,嘩原來依家要成7百幾8百蚊,2月年假仲 ...

係架,真係好貴,一家大細去都至少洗3-4千

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊