自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hinhin_ma 發表於 23-12-5 22:56
你有大陸電話卡嗎? 插入手機, 開左佢著埋ROAMING, 之後先做認証, 做完熄番佢就可..... 如果你張卡無開通R ...

多謝回覆
我的生命由我主宰.

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hinhin_ma 發表於 23-12-5 22:56
你有大陸電話卡嗎? 插入手機, 開左佢著埋ROAMING, 之後先做認証, 做完熄番佢就可..... 如果你張卡無開通R ...

我張卡冇漫遊所以收唔到,咁返大陸先再整,佢話12月6號前更新
我的生命由我主宰.

公爵府

回覆樓主:

我收到冇理佢,幾日後唔比我用微信比錢,我唯有乖乖認證。
冇耐就通過了,可以比錢了

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

其實你地可以入返去設定果度睇
會有紅點未讀消息
係要你地自己去更新返
又唔係要你地㩒外來link
其實微信從來一直都係咁既模式...

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

睇左大家既情況, 似乎認證, 就不太關內地電話實名需要本人 問題....那會關登記信用卡問題事!? 太太是用 渣打、CITI、中銀呢D卡....
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

象牙宮

linggo 發表於 23-12-7 10:55
睇左大家既情況, 似乎認證, 就不太關內地電話實名需要本人 問題....那會關登記信用卡問題事!? 太太是用 ...

我用國內銀行戶口,唔係信用卡!已經認證了,唔想停戶口

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊