自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

redbow 發表於 22-11-10 16:09
瑞銀

http://warrants.ubs.com/home/calendar/calendar2023.php

已登記,希望有,謝提供

伯爵府

將踏入2023年,是 協康會| Heep Hong Society迎接創會60週年。其會以A+家族及微影拍攝概念為主題,製作成慈善月曆作公開義賣,每個月份均印有SEN兒童及青年創作的畫作,我們Dr. Kong榮幸受邀一同參與,不單止做慈善籌款,仲設有購物優惠券回饋大眾,以示支持這個有意義的活動。

由即日起,大眾可以預訂協康會2023年慈善月曆,每個售價為HK$100,是次義賣的所有收益扣除成本將撥捐協康會兒童及青年訓練基金,希望可以幫助更多有經濟困難之有特殊需要兒童及青年,及早接受所需訓練和治療。

齊來支持協康會這個很有意義的活動,以助更多有需要的人受惠。

按此進入詳情 >

大宅

Fb 活動
attach1/tmp/phpP54v7W

伯爵府

子爵府

https://docs.google.com/forms/d/ ... ytRNlYBwmA/viewform

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

elbar 發表於 22-11-16 10:13

個月曆好靚
&好彩色。
attach0/tmp/phpVqcP8X

elbar    發表於 22-11-21 13:33

男爵府

端信已經寄左嚟, 連利是封, 好靚

伯爵府

[#身心靈禮物] dayday330送您2023年精美dayday330月曆一個

眨眨眼就差唔多年尾喇‍今年同前兩年有少少唔同,大家總算有多啲相聚🫂及外遊機會有更多 #身心靈330小休息 嘅活動可以選擇!

今年10月 (適逢係 #精神健康月),我哋就喺青衣城舉辦咗「330小休息X藝術」展覽,好開心可以透過呢個大型活動同大家見面‍‍‍‍!唔知你有冇嚟參加呢?我哋期望日後繼續透過唔同場合同大家見面。

除咗實體活動,我哋繼續會喺FB及IG同你哋見面㗎!希望可以時時提醒大家每日都要有 #身心靈330小休息,天天都 #身心靈健康

仲有仲有,當然唔少得大受歡迎嘅 #dayday330 月曆!領取方法如下,做齊所有步驟即有機會獲贈月曆一個喔:

1.追蹤/讚好(LIKE)呢個專頁;
2.讚好(LIKE)此帖文,並將此帖文分享(SHARE)至你嘅帳戶頁面,並設定為「公開(Public)」;須要將已分享帖文嘅截圖inbox我哋(截圖樣本請到回應欄參閱)
3.於回應欄列出一項「330小休息活動」,並tag三位朋友,邀請佢哋都每日進行330小休息,滋養自己嘅 #身心靈健康

活動由即日起至11月27日(星期日)晚上23時59分截止。月曆數量有限,送完即止喔!記住記住,要做齊三樣!我哋會經由INBOX通知得到月曆嘅朋友。

參加呢個活動之前,記住要細閱喺回應欄裡面嘅條款及細則喔!

按此進入詳情 >

子爵府

https://www.facebook.com/wtsydnetwork/posts/3227466924182966

🦁2023年獅子仔座檯月曆嚟啦🤩
今年月曆以青年喜愛的活動為主題,希望嚟緊可以同大家一齊體驗唔同嘅活動!
歡迎各位黃大仙青年先鋒索取月曆,領取月曆的詳情如下:
🔹領取資格:於黃大仙區居住、服務、就讀或就業嘅青年,同埋follow我哋嘅fb 或者ig,like 埋我哋呢個post😁
🔹領取日期:即日至 2022年12月23日(星期六、日及公衆假期除外)
🔹領取時間:上午9時至下午6時
用膳時間為下午1時至2時 (不設領取月曆)
🔹地點:九龍黃大仙龍翔道138號龍翔辦公大樓6樓黃大仙民政事務處 (青年事務組)
每人只限取月曆乙份,數量有限,派完即止!
如有查詢,歡迎inbox、dm 、WhatsApp或者打電話俾我哋💓😎
電話:2455 1321(羅女士)或 3143 1142 (張先生)

伯爵府

【 UHA味覺糖年曆優惠裝登場】

UHA味覺糖年曆優惠裝正式登場,除咗有果汁感嘅Cororo果汁軟糖同Puccho果粒軟糖,同埋玩味十足嘅Sakeru撕撕軟糖外,當中更免費附送以花為設計主題嘅UHA Puccho 2023座檯月曆一個,只需 $39.9 就可以擁有,快啲嚟買返屋企,同親友一齊開心Share

優惠裝內附︰
Cororo白桃味果汁軟糖40克裝一包
Puccho可樂味軟糖10粒裝一條
Sakeru紅提味手撕軟糖32.9克裝一包
UHA Puccho 2023座檯月曆一個

UHA味覺糖年曆優惠裝之銷售店舖: ( bit.ly/3GgRAQL )

*貨品/贈品數量有限,售/送完即止。圖片只供參考。受條款及細則約束。

伯爵府

不經不覺在大家的陪伴下,藥房匆匆走過了難忘的一年☁☀。從生病到康復,撐過十四日又十四日的孤單,我們深深感受到幸福並不是必然。時間就像導師,無聲走過的每分每秒都在教曉我們珍惜身邊一切。‍

我們再次邀請插畫家 Little Half 小半 製作2023年題為《觸手可及的幸福》插畫檯曆,充滿色彩與笑容的作品定會為大家帶來力量。期望不久的將來,可以再次看可大家的笑臉,就像 #小半 筆下的小女孩一樣可人。

做齊以下步驟,就可以獲得惠澤社區藥房聯乘插畫師 Little Half 小半 繪製的2023座檯月曆乙個

1)讚好專頁
2)讚好此帖子
3) Tag三個朋友仔‍
4)留言給各病患者及家屬寫出來年的祝福

名額:三百本,送完即止
職員會inbox 聯絡得獎有心人

按此進入詳情 >

伯爵府

【限定購物禮遇 Leonor Greyl 座檯月曆2023】
2023年快到啦!為了讓大家好好計劃來年大小事項,Leonor Greyl 準備了全新購物禮遇 — Leonor Greyl 座檯月曆2023。月曆以簡約的花卉圖案為設計靈感,標誌著品牌一向嚴選優質植物精華研製產品,天然溫和卻療效顯著;精緻的設計更會成為書桌上最佳點綴!

由即日起於 Leonor Greyl 專櫃購物滿HK$400,即可免費獲贈「Leonor Greyl 座檯月曆2023」乙份。
禮品數量有限,送/換完即止|詳情歡迎到專櫃或致電查詢|受相關條款及細則約束

|優惠期由即日起至2022年12月31日|購物滿HK$500可享全單免運費|免費送貨服務只適用於香港及澳門地區 | 受條款及細則約束|

大宅

redbow 發表於 22-11-10 16:09
瑞銀

http://warrants.ubs.com/home/calendar/calendar2023.php

上星期收到了,thank for your sharing
attach1/tmp/phpcv15qu
attach2/tmp/phpicGLKA
attach3/tmp/phpiwOG4G

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

elbar 發表於 22-11-22 12:09
【 UHA味覺糖年曆優惠裝登場】

UHA味覺糖年曆優惠裝正式登場,除咗有果汁感嘅Cororo果汁軟糖同Puccho果粒 ...

剛剛喺7仔買 $35.5

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-12-2 15:38
剛剛喺7仔買 $35.5

希望再有減價

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

rachel97 發表於 22-12-2 18:40
希望再有減價

遲多少少可能會

伯爵府

【2023能量座檯月曆】

還剩不夠一個月就到2023年,「能量站」為大家準備好新的「能量座檯月曆」。
「12種覺察.12種妙法」,每個月學習心靈成長,
每月不同,12份健康心意,為你開啟富裕豐盛,高頻能量新一年!

歡迎各位「能量站」好友親臨本中心免費索取「能量座檯月曆」,
新朋友亦只須留底姓名及有效聯絡電話,即可免費獲得一份。

贈送日期: 即日起至送完止
時間:星期一至六10:30am-6:30pm
地點:「能量站健康管理中心」
香港灣仔盧押道23號 The Phoenix 5樓

*數量有限,送完即止,如有任何爭議,能量站保留最終決定權

伯爵府

【#2023年月曆 #Giveaway

協會推出咗2023年月曆喇

2022年係協會金禧之慶,喺準備迎接第51年之際,我哋想同大家搭一轉時光機回顧協會半世紀以來嘅新舊相片睇吓協會、運動員、教練同埋支援團隊一同締造嘅光輝時刻同成果

如果你都想踏上呢次時空旅程,喺2022年12月31日或之前完成以下簡單步驟就可以獲得協會嘅月曆一本喇!

1. Like(讚好)及追蹤(Follow) 香港傷殘人士體育協會 Facebook專頁
2. Like(讚好)呢個post
3. 留言同運動員打打氣
4. 填妥及提交網上表格 ( forms.gle/CkcnvCvB23ESutaWA )

協會將以速遞方式寄出月曆俾成功登記者每人只可登記1次月曆數量有限,先到先得,額滿即止‼

協會謹此感謝 #陳慧慧基金有限公司 連續兩年贊助協會月曆嘅設計同製作‍‍

伯爵府

【「譚仔話•譚仔畫」2023年座檯月曆】

譚仔話就聽得多,譚仔畫唔知大家見過未呢?

今次就聯乘咗12個插畫師將譚仔話昇華到另一個層次,達致「話中有畫,畫中有話」嘅境界,再將譚仔畫收藏喺2023年座檯月曆之中!

由即日起,凡以堂食或外賣自取方式惠顧任何食品或飲品,即可加$10換購2023年座檯月曆一個(數量有限,換完即止),每個月份都係由唔同插畫師將「譚仔話」轉化成為「譚仔畫」,仲有總值超過$220嘅餐飲優惠券!咁就可以每個月都可以欣賞譚仔畫,而每個月都歎到啖啖譚仔味!

座檯月曆嘅所有收益將不扣除成本全數撥捐 協康會| Heep Hong Society,為有特殊需要(SEN)嘅小朋友、青年同其家庭提供支援服務。

大宅

收到摩根大通月曆

首頁

尾頁

跳至