家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我估大多數都係B貨,因我上亞里巴巴同淘寶網見到好多,一個都送,幾十元,不過我唔想試B貨
原帖由 lwlnlww 於 09-6-15 17:31 發表
我找到yahoo拍賣有得買,不過唔知是否真貨.

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!1E_do7mUAhLyeM6T_eTPNvS4dQ--/article?mid=35
有錢都唔好亂洗,應洗就洗,

大宅

原帖由 緊張媽媽 於 09-6-13 00:52 發表
第二代!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xNLypDHrnOg

想買第二代,真係唔知点買呀!

大宅

我係yahoo 睇到拍賣, 買左個試, 都ok bor , 話晒大陸名牌, 但唔知同唔同街個d同有咩野分別呢?

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119154854

比d意見買得低唔低呢 ?

別墅

至驚係花園街賣隻咋
原帖由 lwlnlww 於 09-6-15 17:31 發表
我找到yahoo拍賣有得買,不過唔知是否真貨.

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!1E_do7mUAhLyeM6T_eTPNvS4dQ--/article?mid=35

禁止訪問

大宅

呢隻好似娥姐買廣告個款, 我都買左個但未用 ! 而家用左360地拖, 都ok bor !
原帖由 margelee 於 09-6-18 23:09 發表
This one is similar (Prologic 地柂), good?

別墅

係邊度有得買可否pm我...thx
原帖由 優閒 於 09-6-18 23:15 發表
呢隻好似娥姐買廣告個款, 我都買左個但未用 ! 而家用左360地拖, 都ok bor !

禁止訪問

複式洋房

so cute

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 優閒 於 09-6-18 23:15 發表

Yes, I want to know too. Is it good? Where to buy and how much? thanks.

大宅

Sorry 你想要邊個資料? 因為2款我都有買 !
原帖由 辣媽媽 於 09-6-18 23:49 發表
係邊度有得買可否pm我...thx

大宅

which model ? 360 or " 娥姐" ?
原帖由 LongRyan 於 09-6-19 14:18 發表

Yes, I want to know too. Is it good? Where to buy and how much? thanks.

別墅

原帖由 monchhi-mama 於 09-6-11 00:26 發表
街邊真人Show買野經驗. 通常見個Sales用得好輕鬆, 番到屋企自己係做唔到果樣"震憾"性的效果. (包括超強吸力掛鉤, 吸塵機, 衣物抽真空等....)

好同意呀,因為上次我係花園街買左一套聲稱可以代替保鮮紙既透明蓋,買既時候睇示範就乜都可以蓋著,而且仲唔容易漏汁漏野,點知返到屋企原全係兩回事,所以都係唔好再上當

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我近日係街見到有人做緊推廣,不過我冇行埋去睇,直到今日睇呢個片段先知道原來呢個地拖係識轉既,都幾新穎。
不過我自己就唔會買,用番普通個d我都覺得ok。

大宅

我覺得360好用d

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119154854?u=kenshop310

原帖由 margelee 於 09-6-21 15:24 發表
What is 360? Which one is better 娥姐 or 360?

民房

我都係用p字頭粉紅色,但係長條形個隻海綿地拖,好○k喎!佢係對摺整乾的,有9成乾架!有時會覺得太乾添!D頭又容易換,日本X,實x,到處都有頭買,唔怕無貨,但油木地就無咁好用,頭髮,狗毛,塵都痴得起,我都換咗部細吸塵機只吸角位!地都不用掃了,真方便架!所以見到這個新產品都無咩興趣!哈哈哈

首頁

尾頁

跳至