自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Twinklecar 發表於 19-4-12 23:45
試過整蠱C6, 趁佢瞓咗偷偷放盧覓雪張相在佢銀包內
咁佢見到有乜反應?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

ernbe 發表於 19-4-12 23:59
小心第日你打開銀包見到阮兆祥

禁止訪問

子爵府

有後生時結婚相

伯爵府

回覆樓主:

有,私人電腦,公司電腦,公司同屋企枱都有

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

no la
so leung and so many cards in wallet
too thick la

公爵府

有呀,有咩問題呢?

公爵府

好媽媽勳章

babybabyu 發表於 19-4-13 00:12
有,私人電腦,公司電腦,公司同屋企枱都有

我c6都係。話說我無上過我c6做野既公司,有次無意中講起我話我同事好恐怖(男同事,有房坐,係整d相架落幅牆度,幾十張相),個位全部貼晒老婆、仔女既相,點知我c6話:下,我都有擺你同個女既相喎,乜你唔知咩?
然後第二日仲影自己個位俾我睇,我嚇親,因為目測都有十幾張。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

老公有放我地結婚相,我就放自己單人相,哈哈~

伯爵府

黑白豬 發表於 19-4-13 00:20
我c6都係。話說我無上過我c6做野既公司,有次無意中講起我話我同事好恐怖(男同事,有房坐,係整d ...

正常擺下,做野攰睇下都開心,無咁寂寞

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

有,得我d相

珍珠宮

Lihoma 發表於 19-4-13 00:01
無,如果佢擺我會拎走張相

大宅

大宅

回覆樓主:

我老公擺我細個時張相喺銀包

男爵府

回覆樓主:

有。

珊瑚宮

ernbe 發表於 19-4-13 00:37
我哋兩個都唔鍾意放相入銀包,如果我話放佢張相入銀包,佢一定都會叫我唔好。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會,每次去完旅行都叫我晒張俾佢放銀包

侯爵府

黑白豬 發表於 19-4-13 00:20
我c6都係。話說我無上過我c6做野既公司,有次無意中講起我話我同事好恐怖(男同事,有房坐,係整d ...

你一講我突然醒起c6銀包無放相,但公司同書房放滿我同阿女啲相,都有十幾廿張

水晶宮

回覆樓主:

老公手機有相格,擺我囡嘅相,但無我囉

大宅

首頁
12345...6

尾頁

跳至