夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我又覺得樓主既男人會走都唔難理解.....
女人講得出自己脾氣唔好,任性....可以理解有幾難頂..
通常唔到件事爛哂都唔會承認.
所以個男人忍唔住要走都好正常.
分手都係遲早既事,唔好將d責任推哂落個第三者樹...

而你男友就係明知你同你分手會好麻煩,所以先比兩個方案你黎hea你...
而你又真係天真到以為慢慢分手佢會返轉頭噃...仲投訴人地hea回你d msg...

算把啦...你cap哂人地d野又如何o者..男未婚女未嫁...
搵個過好既好正常o者...比人笑既可能係你咖咋...

放下啦...好好檢討下自己對人既態度...改善下脾氣..
希望會遇到更好咖啦.

男爵府

你要慶幸你及早發現, 唔係俾佢呃多幾年你都唔知點算~~

走! 放過自己~ 好快又會搵到下一個更好

子爵府

回覆樓主:

呢啲狗男女
花多你一秒心機在佢哋身上都係浪費
唔好降低自己
漠然冷對,自己更幸福
是最大的報復
賤女覺得搶人嘢最開心
咪俾佢搶件垃圾
認清垃圾得到幸福的自己
永遠係最佳報復!

我都識人有第三者好傷
後來佢發奮振作
瘦咗後又靚又索
又去做運動
工又返得好
影相出來閃閃發亮
個賤男要矮返佢!我真心佩服

複式洋房

anyuser18 發表於 18-11-6 11:44
呢啲狗男女
花多你一秒心機在佢哋身上都係浪費
唔好降低自己
嗯,宜家每日同自己講..垃圾同垃圾天生一對..物以類聚...一定有報應..我都要努力增值自己等件垃圾後悔先岩..

侯爵府

xxpinkyxx 發表於 18-11-6 16:59
嗯,宜家每日同自己講..垃圾同垃圾天生一對..物以類聚...一定有報應..我都要努力增值自己等件垃圾後悔先岩.. ...

報乜鬼應吖,嘥氣!扮靚D出去見多D朋友識下男人仲實際,當你識到男朋友時得鬼閒諗起佢哋兩個

大宅

嗯,宜家每日同自己講..垃圾同垃圾天生一對..物以類聚...一定有報應..我都要努力增值自己等件垃圾後悔先岩.. ...

妳仲係要咁諗, 只會好快又響呢度出 post....

複式洋房

不如找輔導傾下, 看下一步怎樣做最好?

天主教同行熱綫: 25602314 (免費, 自約時間和地區, 受訓義工)
理工大学 : 34003492 or 2766 5761 ($50/節 , 由輔導碩士学生)
明愛輔導 : 2525 6265 資深輔導員 HKD720-1080/節
https://www.counselling.caritas.org.hk/marriage

大約去4-6節 , 已經可以知道自己想怎樣, 和有什広選擇.

複式洋房

xxpinkyxx 發表於 18-11-4 17:48
一齊左幾年~事緣是ex最近常冷待我唔覆msg....我很不滿想問個究竟...之後同佢嘈交..佢就話脾氣好差頂我唔 ...

看完,我自己都有恐懼感。

複式洋房

kwokfung 發表於 18-11-7 16:18
不如找輔導傾下, 看下一步怎樣做最好?

天主教同行熱綫: 25602314 (免費, 自約時間和地區, 受訓義工)

多謝,這個對我有用。

子爵府

啱㗎!
無嘢俾花時間在自己身上更值得!
垃圾自有垃圾山收
佢哋臭埋一堆
唔駛理

自己閃令令最重要

子爵府

Mcmanaman 發表於 18-11-7 09:28
妳仲係要咁諗, 只會好快又響呢度出 post....

咁諗有咩問題?
個男人出軌唔認把問題推在樓主身上
個小三仲因搶人男人而沾沾自喜
仲教男人吊住樓主
唔誠誠實實咁話自己出軌分手
咁嘅垃圾男女
樓主諗住增值自己自強有咩問題?
響度出post又點?呢樹唔出得㗎咩?

子爵府

ninachu 發表於 18-11-6 17:23
報乜鬼應吖,嘥氣!扮靚D出去見多D朋友識下男人仲實際,當你識到男朋友時得鬼閒諗起佢哋兩個
...

我又唔係咁睇喎
我覺得有報應
現眼報添
就係兩個互相執件垃圾當寶
第日互有小三
又再互相受返囉!

不過樓主唔好真係去理佢有咩報應就啱嘅
自己有幸福最緊要
唔好浪費時間在啲無誠信,對感情不認真,玩弄別人真心的人身上!

大宅

anyuser18 發表於 18-11-7 17:49

咁諗有咩問題?
可能佢意思係唔洗咁在意對賤人點,
我自己都覺得係,
我10幾歲果時有個男仔追左我好耐,我地曖昧因為呀媽唔比我咁細個拍拖,
但之後我發現原來佢同另一個女同學都曖昧囉,
雖然無正式一齊但我當時都有被背叛ge感覺,不過無事之後到大學就同現任男友拍拖。
講真,我唔再care個男仔後唔後悔當時,我搵倒好工減倒肥,都從來唔係想睇佢後悔,
佢有咩感覺完全唔關我事lu

男爵府

xxpinkyxx 發表於 18-11-5 09:21
多謝你ge 回覆,你個bb 好可愛:) 我希望快d 跳過呢個痛苦的過渡期=)

而家同fd講起 次次都俾fd 笑 我 為個垃圾當初喊足三個月 瘦左10lb 你都咪傻仔 除非你想藉機減肥
te quiero mucho mi amo

男爵府

你唔忿氣都係想有返當初的開心 但你越唔放手就越遲越無機會遇到下一段開心
te quiero mucho mi amo

伯爵府

2024年龍年勳章

Mcmanaman 發表於 18-11-6 09:34
事實就係咁....
人變左, 就係變左!

同意。尤其男未婚女未嫁,揀啱先結婚,減低將來婚姻失敗嘅機會。
拍拖係揀嘅過程,而家個男仔見到有更適合嘅就走。
q我只係唔明白點解個男仔可以一d都無留戀,話晒幾年一齊,應該習慣對方喺自己身邊,應該點都會唔捨得。

琥珀宮

send去佢哋公司的公用email到,既然一拍兩散無有怕

珍珠宮

開心吸收勳章

xxpinkyxx 發表於 18-11-4 17:48
一齊左幾年~事緣是ex最近常冷待我唔覆msg....我很不滿想問個究竟...之後同佢嘈交..佢就話脾氣好差頂我唔 ...

算吧啦...俾你要返都喊三聲,唔好諗報復啦,到頭來傷嘅咪又係妳自己!

百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

回覆樓主

好心你放手啦。人地一早已話飛你。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

其實人地一早講左散,係你自己唔願走喎,以為改變就可以挽回,對方已一早變左心啦

首頁

尾頁

跳至