親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我都訂左7月中曼谷机票1大2小共$478x

大宅

AX21 發表於 18-10-18 12:36
我喺前幾日永安apps買,佢做緊promote至21號,滿1500減150,但我要分開3次買先可以每張減150,否則一次過 ...

請問你訂完泰航機票,上官網可不可以即時選擇座位?我買了7月2x泰航2大2小來回$7100.-,上官網睇到我的記錄,但我找不到那裡可以選擇座位。請問泰航在香港有沒有電話熱缐查詢?

男爵府

wang88 發表於 18-10-27 22:46
請問你訂完泰航機票,上官網可不可以即時選擇座位?我買了7月2x泰航2大2小來回$7100.-,上官網睇到我的記 ...

我上官網劃埋位啦,你找管理行程就見到

大宅

AX21 發表於 18-10-27 23:26
我上官網劃埋位啦,你找管理行程就見到

不好意思,我真的找不到?我已經在管理行程打入資料,只見我一家人e-ticket 號碼。
是否一定要先做會員?麻煩可以cap 圖告知我在那個位置?

男爵府

wang88 發表於 18-10-27 23:52
不好意思,我真的找不到?我已經在管理行程打入資料,只見我一家人e-ticket 號碼。
是否一定要先做會員? ...

我因為已經網上劃咗位,再禁唔到入去show比你睇
你試下quick lines個度service detail可否?
如唔得打去hotline幫你,tel: 21797710

大宅

AX21 發表於 18-10-28 00:45
我因為已經網上劃咗位,再禁唔到入去show比你睇
你試下quick lines個度service detail可否?
如唔得打去ho ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至