自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 88328mama 於 09-2-28 12:32 AM 發表

睇到了, 唔該晒, 可以安心去搵周公 , 知唔知幾時有埋 part 2呢

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

大話芝對假惺惺希 ~~

兩位同是最佳男女演員 ~~

只有一句說話我是同意的 : 耶穌唔係避難所 !

偏偏又要重播男演員當年的演講會 , 又見識到咩野叫 "講大話都唔眨眼" ~

男爵府

原帖由 munchbobo 於 09-2-27 22:07 發表
陳生一句都無say sorry, 又係幾過份嘅

仲要唔聽電話,話覆話覆,一個電話都冇打返比人~~

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

柏芝講得好! 有錯就要認..其實d女仔都受夠了...比次機會佢地重生...佢地都係人...都要工作生活....咁後生日後仲有好長既路要行....不過估唔到edc咁衰...一直都冇同柏芝講過一句sorry....但柏芝你好好彩有個老公陪你撐住...支持你!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

栢芝好勇敢,無推卸責任!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

睇完part one, 又有d改觀, 有d欣賞謝氏一家。

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

睇完, thanks! 我覺佢其實好火 edc, 所以揀呢個時候做問, 但我覺得佢都有少少順便想為復出舖路咁喎.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

by the way, 睇還睇, 有d野唔係好明, 點解佢同佢經理人都在d相公怖之前一日知第2日會通天? 莫非奇拿有事先通知佢 ?

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我反而覺得佢地好假咁喎...

原帖由 牛精仔 於 09-2-28 00:51 發表
睇完part one, 又有d改觀, 有d欣賞謝氏一家。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

睇得出佢好孝順, 因自己犯錯連累咗&傷害咗家人覺得好內疚.
SO
TOUCHING!

為佢勇於承担自己錯失鼓掌!
『錯就要認, 打就企定』, 雖然好江湖FEEL, 但起碼冇扮哂慘或者怨人哋咁冇承担.
做咗媽咪真係成熟咗.

祝福佢同老公可以白頭到老, 一家人開開心心, 千祈唔好 淨係認錯, 永不改過.

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

好媽媽勳章

係呢個時候講, 好無意思, 把口話無嬲人陳生唔怪得人, 但事實係全世界對陳生改觀時先發表, 即係點呀, 要承認錯誤跟本唔需要係呢個時候, 成件事點怪得晒個男人,明知係公眾人物, 小小事都可以發得好大架, 你比人迫影就話者, 自願加自拍怪得邊個, 幾條友都係演藝no.1啦, 本來成件事已經淡左, 其他幾個女仔多得佢唔小啦.

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我反而覺得佢幫咗天真嬌復出一把喎.

珍珠宮

除左連累家人呢點之外,我好感觸佢話個男人唔尊重女性囉,家陣好多男人都真係唔尊重女性的尊嚴!

水晶宮

原帖由 popocat 於 09-2-28 01:06 發表
我反而覺得佢幫咗天真嬌復出一把喎.

巨老公是IN王人...點知系唔系公司安排...
少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我完全唔想睇天真嬌囉!冇哂幻想, 佢扮乜都剩係諗起隻黑鮑....

珍珠宮

好媽媽勳章

我反而想知佢點解d相發報前一晚已經知道?-(

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁
12345...14

尾頁

跳至