自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

老闆娘唔怕認姐 (以貌取人)
我都聽過有d人, 揀人second in, 特登叫埋個靚女上黎, 就係為左見多佢一次(根本無唸過請)
所以個樣生得靚都有煩惱架

大宅

原帖由 1013angel 於 09-2-17 20:34 發表
俾人讚自己當然有d開心,不過有時幾唔方便 我之前試過陪奶奶去馬會買六合彩都俾個姐話我未夠稱要俾張身份証姖至入得去呢 ,又試過屋企俾d電盈職員問:唔該你屋企仲有冇大人? 我 ...

樓主真係要請教你保養心得,3張幾都比人當未夠稱, 真係羨慕死人.

別墅

me 2

樓主,
請問你想去邊區做呀,
我個fd急搵人湊b wor

原帖由 veronna 於 09-2-17 19:54 發表
算啦, 豈碼佢讚你靚,如果我去見工, 人地話我靚所以唔請我,我會開心過佢話唔請我係因為其他理由.

大宅

其實唔係上門湊又唔駛咁驚青, 揀helper或nanny都要樣貌端好, 阿b日日對住, 樣衰容mud易阿b都變醜.

別墅

我唔mind比人日日問夠18未呀
最驚係人o地以為亞b係我個孫

原帖由 winkdex 於 09-2-17 22:02 發表

我都試過入投注站比人查身份證,o個時我仲大緊肚tim, 上年帶對仔女去泳池游水仲比職員問:「你要夠18歲先可以帶小朋友入去游水o咼!」 「大佬, 我三張啦,我係佢o地阿媽o黎架!」都唔知佢係咪tum我開心? ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

通常女人生完BB之後都會比較敏感,
(怕老公覺得自己無吸引力,
又怕自己無能力湊仔)
佢都係一時間諗多咗啫。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係咁話
原帖由 veronna 於 09-2-17 19:54 發表
算啦, 豈碼佢讚你靚,如果我去見工, 人地話我靚所以唔請我,我會開心過佢話唔請我係因為其他理由.
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

其實,我都想睇下樓主個樣

禁止訪問

大宅

樓主3X歲係黃金歲月,有老公有仔女,生活美滿;又經常比人以為係18,22,洗咩為左呢D小事而煩惱,好好活在當下,有好多人恨都恨唔到架~

禁止訪問

公爵府

樓主唔洗唔開心,佢地唔請你唔係你問題,我估個老公可能有前科,又或者係個太太之前有D唔愉快既經歷啫。

禁止訪問

男爵府

原帖由 1013angel 於 09-2-17 19:24 發表
今日見完工即接到fd電話,話個媽咪嫌我靚得滯唔肯請我做啊:-( 我真係好失敗! 所以好少呢度發言我(第一次開咋)都忍唔住想請問下各位BK媽咪:生得靚d同埋後生d都有罪 (我又唔覺自己好靚喎)姖 ...

樓主, 無野0既
我唸個僱主可能唔知點推你個fd話唔僱用你湊仔. 所以咪話你靚得滯唔請law.
生得靚當然唔係有罪, 果個僱主唔請你應該同你個樣貌無關係, 可能同你年紀有關, 因為湊一個BB以你年紀我都未必放心. 僱主係咪同你差唔多年紀架? 所以僱主想揾D再大年紀D有經驗D.
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

男爵府

其實我反而有D羨慕呀, 三十歲仲係似十八歲, 好多女人幸都幸唔到。

男爵府

原帖由 BBTWIN 於 09-2-18 10:59 發表

樓主真係要請教你保養心得,3張幾都比人當未夠稱, 真係羨慕死人.

係呀!我都想請教一下保養心得啊!

講開似末夠稱,2星期前,我在巴士見到一位中年家長接放學,,她作美少女打扮再加上刻意的咪眼和靦靦可愛表情,我不禁呆一呆,當美少女的兒子(似小五/六)上巴士會合媽媽時,估不到他第一句便說:咦!又著到咁黎接我放學mouth:

禁止訪問

大宅

lol, 兜個圈黎讚自己~

男爵府

原帖由 csk家長jj 於 09-2-18 11:34 發表

講開似末夠稱,2星期前,我在巴士見到一位中年家長接放學,,她作美少女打扮再加上刻意的咪眼和靦靦可愛表情,我不禁呆一呆,當美少女的兒子(似小五/六)上巴士會合媽媽時,估不到他第一 ...

美少女愛"作戰"

大宅

原帖由 csk家長jj 於 09-2-18 11:34 發表

講開似末夠稱,2星期前,我在巴士見到一位中年家長接放學,,她作美少女打扮再加上刻意的咪眼和靦靦可愛表情,我不禁呆一呆,當美少女的兒子(似小五/六)上巴士會合媽媽時,估不到他第一 ...

個仔成10歲人,懂事,真係會好"監介"下.

首頁
12345...16

尾頁

跳至