夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 老公是否每天 "kiss" 你

朝早起身佢都錫我, 然後鍚個仔.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢係朝早出門口就錫我, 然後鍚個女同個仔. 不過我就好小主動錫佢喎!
該用戶已被刪除

複式洋房

我地兩公婆好耐都無錫過啦...因為我話佢成日都咁口臭..唔好錫咀.......

我既寶貝仔仔係4月21日出世...請多多指教~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

民房

我同老公每日最少kiss兩次(咀對咀),
朝早佢車我返工, 我落車前啦, 每晚
goodnight kiss啦, 其他時間都會架,
但又係怕俾個工人見到, 要偷偷地,
有時連兩個女都話我地兩個好肉麻。
備註: 我結婚超過十年 :wink:

男爵府

too sweet........

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

都係日又鍚夜又鍚!! 行街搭車都要錫, 包括係MTR , 佢無啦啦都話要鍚鍚 有時都覺得幾唔知點咁, 不過佢就成日都話, [你係我老婆, 唔鍚得咩 ] :-P :mrgreen:
該用戶已被刪除

男爵府

真係好想訪問下你地d幸福媽咪, 究竟結左婚幾耐 ?

大宅

princessjennifer 寫道:
我老公都係呀! 心情好就覺得幾sweet! 但如果心情麻麻我就覺得好煩~~!

[quote]都係日又鍚夜又鍚!! 行街搭車都要錫, 包括係MTR , 佢無啦啦都話要鍚鍚 有時都覺得幾唔知點咁, 不過佢就成日都話, [你係我老婆, 唔鍚得咩 ]
[/quote]
me too~~~
我好少,好少主動錫佢,但我日又錫d仔女,夜又錫d仔女,
我覺得同d仔女錫錫有feel d喎(sweet d 嫁 )
☆以上純屬本人立場☆
該用戶已被刪除

複式洋房

每日都有,有時他driving都會叫我鍚他,在家就時時都會添!

大宅

日日都錫好多次,起身,朝早,臨返工,放工,

男爵府

princessjennifer

註左冊都4年, 緊係husband 啦, 好多同居10年8年都已經老公老婆相稱, 只要大家有*heart*

別墅

我老公每天返工,放工例牌都會錫我的,
晚上,訓到半夜時,他醒左,他也會偷偷地輕輕錫我的臉, 然後他再訓番

洋房

會呀!!返工前同訓覺前囉~~
仲一定要講老公goodnight呀~~
遇到現在和相伴一生的人 要百分百感謝他愛你因為你們現在都得到幸福和真愛

別墅

會架...
我對佢同個仔一齊.
我得閒就叫佢過黎攬下, 鍚下, (特別係我玩完電腦, 睇緊電視但係賣緊廣告)... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

無日日, 不過經常囉, 返工果時會錫錫 :mrgreen:

複式洋房

Every day says "I love you " and kiss goodbye befoer sleep and before go to work.

首頁

尾頁

跳至